Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ay süper bir ortam yaaaa!
tam kafa dinlemek için ideal.
bütün yazı bahçede geçirirsin.
bütün yemekler bahçede yenir.
kıskandım valla.
biz izmir de beton ve toz yığını içindeyiz.
aynen dediğin gibi melodicim tüm yaz bahçede geçiyor özellikle sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinin zevkine doyum yok valla 6 ay apartmanda oturduk buraya geldiğimiz zaman tüm aile depresyoan girdik alttaki duyacak üstteki gürültü yaptı koşma kızım etme kızım yavaş konuşun :roflol: alışık değiliz ki yapamadık ....
kıskanma canım beim yolun düşerse beklerimŞeniz

farklı bi hediye bekleyişi:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne yapayım daha önce başıma geldi bir de biliyorsun meşhur donlarım var yani kolay değil :roflol:

songül sana söylemeyi unuttum ben ankara doğumluyum canım.
bahçelievlerde oturuyorduk. 5 yaşına kadar orada büyüdüm ben.
anıtkabiri hayal meyal hatırlıyorum.

kalisteciğim busene ankaraya geldiğimde sana uğrayacam mutlaka hızlı tren olayı çok güzel oldu sabahtan çıkacam sende kahvaltı yapacam akşammda gelecemmm
düşünüyorum bi gün çat kapı gelirim inşallah bugün engeç yarın elinde olur sanırsam hediyelerin ablacığım güzell olacakk

lariasa sanada göndersinlermii hediyeee

inşallah kallisteciğim.
benim rahmetli teyzemin bahçeli evi vaardı. meyve ağaçları, taze soğan, marul,nane, maydonoz,
limon ağacı. dalından koparıp yerdik.
teyzem sonra mütahite verdi.
güzelim ev gitti yerine apartman yapıldı. bahçesi var ama eski tadı yok.
şimdi sadece diğer teyzemin tek katlı bahçeli evi var. bahçede tulumbası tam nöstaljik.

melzeyitim nasıl mutlu olurum anlatamam ama çat kapı gelme kurban olurum biliyorsun sık sık istanbula gitmem gerekiyor bu gün yarın yine gideceğim.. tek başına kalmanı istemem kapıda kaydirigubbakcemile3 kızlar var gerçi ama olmaz yinede haberim olsun..
porsuk kenarındada kahve ısmarlarım sana foto ekleriz burayada ohhhhdelikafadulden

tabi ablacığım habersiz gelmem sen merak etmeee
eşiminde çok sevdiği bi arkadaşı var orda toplum destekli şube müdürü (işiniz olursa) eşide pasaportta ama kadını sevmem belki eşimle geliriz ablacığım ama gelmesede ben mutlaka gelecem hem merak ediyorumm hemde seni ziyaret etmiş olurum

ah yıldızcığım temizlik deme bana dün ağladım sinirimden babalı kızlı heryerin haşatını çıkardılar sinirim bozuldu bugün eve gitmek istemiyorum artıkkk

melodiciğim bende ankaralıyım bahçelievleride çook severimm

kalliste istanbulun neresine gidiyorsun bacım belki buluşuverirdik yakaydirigubbakcemile5

Maix bana özelden mesaj yazmış,
malum Maix ,esmerim01 e hediye alacaktı,
ızmir de olmadığından daha dün yollamış hediyesini,
çekiliş hanımlarının bilgisi olsun istedim,
çünkü bu zaman kadar hep birlikte hareket ettik...

Canım aynen öyle sabah evi topluyorum işe geliyorum, akşam eve geldikten 1 saat sonra sanki evde bomba patlamış gibi oluyor.
Baba-kız sanki sözleşmiş gibiler.
Biri pantolunu bi uca kazağını bi uca sıpıtır, akannehir
Biri oyuncakları döker saçar, portmantoyu boşaltır.akannehirakannehir

Bi de kaynanam demez mi bizde çocuk bakıyoruz ama senin evin niye böyle hep dağılıyor.
Bana da afakanlar basıyor orda be kadın diyecem kendi büyüttüğüne söyle ama denmiyor iştealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…