Anneler Günü için de çekilişimiz var....

nalansu sana sesleniyorum telini açnıyon bacı meraktan çatlattın beni sözde dün konuşacaktık hemen eve geldim görüşemedik çiçeğim yaaaa

:çok üzgünüm: helecanla kargomu bekliyorum belki bu gün gelir diye eyvahedigeldismile kargocular köpeğimden korkup geri dönmesin diye bahçede oturuyorum :roflol::roflol:

kalliste bahçen mi var senin?
ne güzel bahçeli evler?
hangi ildesin sen?

MeLoDi, Ece+, melzeyit+, Kalliste, ozlem71, DERıNNN
konuyu okuyan 6 kişiyiz!

kalliste bahçen mi var senin?
ne güzel bahçeli evler?
hangi ildesin sen?

eskişehirdeyim canım benim minik sayılır ama yinede kalabalık ailemle bize yetebilen bir bahçem var hihoyyyt kalabalık dedim 3 kızım var kedim köpeğim var delikafadulden birde kocişim var tabeke :roflol: şimdi önümde sardunyalar açmış mis gibi gözümü attığım her yer yeşil, cıvıl cıvıl kuş sesleri yanımda da köpeğim :lepi: daha ne isterim...
eskişehirli değilim ama istanbuldan geldim orada ki ortamımda aynıydı beykozu bilenler bilir opuyorumnanaktan

hayırdır kıslar dilinizimi yuttunuz.
çekiliş sonrası kimsede enerji kalmadı galiba.

ya malesef ulaşamadım ben songülcüm merak ediyorum ulaşmıştır inşallah bugün dün ulaşması lazımdı

sabah 7 den beri elektrik kesikti iki saat önce geldi çamaşır makinemi kuramadık aradık yarın gelicekler kurmak için

ay süper bir ortam yaaaa!
tam kafa dinlemek için ideal.
bütün yazı bahçede geçirirsin.
bütün yemekler bahçede yenir.
kıskandım valla.
biz izmir de beton ve toz yığını içindeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…