Anneler Günü için de çekilişimiz var....

bilemeyeceğüm bebemm hem ablalara nasıl laf öle hıııımmmm:eek:klava::eek:klava: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:kedi: pardon teyzecim sempatiksalakcinni hayırlı geceler canım ablam opuyorumnanaktan

heee çıtlatmasınlar ohaoldumsmileohaoldumsmile böyle çok özel hissediyorum tek bana gelmedi yaa:roflol::roflol: sanki herkes sadece benim hediyemin gelmesini bekliyormuş o yüzden sürekli burada yazışıyorlar gibi geliyor :roflol:
he ne güzel bencede herkes öyle sanki delikafadulden bu arad canım ablam dün senle telefonda konuşurken sesini çok beğendim çok güzel bir ses tonun vardı çıtır çıtır maşallah opuyorumnanaktan
oyyyyy içimin yağları eridi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu cuma 3 kilo eksik çıkacağım :roflol:
ALLAH ım tez zamanda fazlalıklardan kurtulmayı nasip etsin hep beraber bende dahil kaydirigubbakcemile3​

he ne güzel bencede herkes öyle sanki delikafadulden bu arad canım ablam dün senle telefonda konuşurken sesini çok beğendim çok güzel bir ses tonun vardı çıtır çıtır maşallah opuyorumnanaktan

canım benim teşekkürler güzel sözlerin içinolumunekankayizsmile demek çıtır çıtır delikafaduldendelikafadulden
ay çok sevindirik oldum...:eek:

herkesi öpüp kaçtım fıstıklar....Şeniz

ne nerde ne oldu bişi mi oldu kaydirigubbakcemile3​

herşey bnm elimde biliyorsun nihahahahaaa

bak azrayı görünce gidemedimopuyorumnanaktan

evet evet biri kalliste hediyelerini heyecanla bekliyor dedi değil mi kaydirigubbakcemile3

kallisim birlkte hazırladık
hatta ogün birlkte yola koyulduk
elimzde paketle
gittik baktık kapalı hereyer
inşallah bu hafta elinde olacak

nann dogum günün kutlu olsun
cocugunla çolugunna nice saglıklı mutlu seneleree

yanlız ben az önce faceden rersimlere bakarken gördüm o çiçegin resmini
ogluşunuda gördüm
dimek o sendin
bak tesadüfe
tamaman bilmeyerek baktım ne hoşlar dedim ya opuyorumnanaktan
kız facede kimsin sen de bakem heleeee çok teşekkür ederm cnm bu arada

vay anasını laaa
ne ballı hatunsun:nazar:
yoh yoh ben dogum günümü biraz önce cekemde egomu tatmin ettirem:nazar:

maşallah canım Şeniz
nice mutlu yıllara eşin ve oglunla:nazar::nazar:Şeniz
teşkür ederim bebeeemŞeniz

bende bugun bikaç bişey aldım
çam sakızı çoban armaganı ( burda çoban ben oluyorum :KK70:)
salı günü yollıcam artık
kime gidiyor bilmiyorum aklinialirimsmile

ıyı geceler kızlar yorgunluktan oldum vallahı ohh sonunda ışlerım bıttı evım buz gıbı tertemız oldu bahar temızlıgım cıktı aradan yazında evımı kapatıp gıdıyorum dıcektımkı bu yıl esımle gıdıp donucam artık cunkı esım görevlere cıkmıyor bızımle artık ayrıca nöbette tutmuyor cok cok ıyı oldu.yarında evde ızınlı gıtmıcem 4 gundur evdeydı kayınvalıdemler gelmeden bol bol vakıt gecırdık
Yarın gıremeyebılırım benı ,zleyın anacım grş hepınızı optum.

günaydın kızlar dün çok uyumaktan gecenin üçüden beri ayaktayım uykum gelmiyor biraz ütü yaptım sıcaktan hepsini bitiremedim. offf uyku getirmesi için biraz yoğurt yiyeceğim.

günaydın bebeler anladımki buranın yaş sınırı benden küçükk o yüzden bebeler demeye karar verdimm
bugün pek keyfim yok saçımı yaparken birden başım döndü miğdem bulandı şuanda sadece 1 bardak çay içtimm halen geçmedi
yoksam bendemii:KK43:(

hayırlı sabahlar canlarım opuyorumnanaktan
günaydın bebeler anladımki buranın yaş sınırı benden küçükk o yüzden bebeler demeye karar verdimm
bugün pek keyfim yok saçımı yaparken birden başım döndü miğdem bulandı şuanda sadece 1 bardak çay içtimm halen geçmedi
yoksam bendemii:KK43:(

canım ablam neden olmasın varsa hayırlısıyla olsun inşallah opuyorumnanaktan​

X