- 30 Nisan 2007
- 9.109
- 59
- 55
ablacığım iyi geceler malum yarın iş var hediyelerini şimdiden güleee güleee kullan sen herşeyin en güzeline layıksınn
canım benim huzurlu geceler opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablacığım iyi geceler malum yarın iş var hediyelerini şimdiden güleee güleee kullan sen herşeyin en güzeline layıksınn
:kedi: pardon teyzecim sempatiksalakcinni hayırlı geceler canım ablam opuyorumnanaktanbilemeyeceğüm bebemm hem ablalara nasıl laf öle hıııımmmmklava:klava: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he ne güzel bencede herkes öyle sanki delikafadulden bu arad canım ablam dün senle telefonda konuşurken sesini çok beğendim çok güzel bir ses tonun vardı çıtır çıtır maşallah opuyorumnanaktanheee çıtlatmasınlar ohaoldumsmileohaoldumsmile böyle çok özel hissediyorum tek bana gelmedi yaa:roflol::roflol: sanki herkes sadece benim hediyemin gelmesini bekliyormuş o yüzden sürekli burada yazışıyorlar gibi geliyor :roflol:
ALLAH ım tez zamanda fazlalıklardan kurtulmayı nasip etsin hep beraber bende dahil kaydirigubbakcemile3oyyyyy içimin yağları eridi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu cuma 3 kilo eksik çıkacağım :roflol:
biri hediyemi dedi nilberamı dedi kallistemi dedi :1ninca:
hani nilbera hediyelerin nerdeekaydirigubbakcemile3
biri hediyemi dedi nilberamı dedi kallistemi dedi :1ninca:
hani nilbera hediyelerin nerdeekaydirigubbakcemile3
canım benim teşekkürler güzel sözlerin içinolumunekankayizsmile demek çıtır çıtır delikafaduldendelikafadulden
he ne güzel bencede herkes öyle sanki delikafadulden bu arad canım ablam dün senle telefonda konuşurken sesini çok beğendim çok güzel bir ses tonun vardı çıtır çıtır maşallah opuyorumnanaktan
ne nerde ne oldu bişi mi oldu kaydirigubbakcemile3
bak azrayı görünce gidemedimopuyorumnanaktan
evet evet biri kalliste hediyelerini heyecanla bekliyor dedi değil mi kaydirigubbakcemile3
kız facede kimsin sen de bakem heleeee çok teşekkür ederm cnm bu aradanann dogum günün kutlu olsun
cocugunla çolugunna nice saglıklı mutlu seneleree
yanlız ben az önce faceden rersimlere bakarken gördüm o çiçegin resmini
ogluşunuda gördüm
dimek o sendin
bak tesadüfe
tamaman bilmeyerek baktım ne hoşlar dedim ya opuyorumnanaktan
teşkür ederim bebeeemŞenizvay anasını laaa
ne ballı hatunsun
yoh yoh ben dogum günümü biraz önce cekemde egomu tatmin ettirem
maşallah canım Şeniz
nice mutlu yıllara eşin ve oglunlaŞeniz
kız facede kimsin sen de bakem heleeee çok teşekkür ederm cnm bu arada
teşkür ederim bebeeemŞeniz
günaydın bebeler anladımki buranın yaş sınırı benden küçükk o yüzden bebeler demeye karar verdimm
bugün pek keyfim yok saçımı yaparken birden başım döndü miğdem bulandı şuanda sadece 1 bardak çay içtimm halen geçmedi
yoksam bendemii(