Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ya kızlar çamaşır makinem rahmetli oldu bu akşam bana bir makine tavsiye etseniz konuyla alakalı değil ama:kedi:
benım bosch 9 kıloluk cok memnunum...
walla roşum azımın payını öyle bı aldım ki..
ah canım ya sen cok uzuldun kıyamam sana benden ne ıstersın gondereyım sana.....
amann burda bişey olmuyo melzeyit
ne tatil ne yürüyüş hiçç bişey yok

ecem örtünü ve bropsunu bu aksam larısa acık olursa yollarım oda resımler tatlım...bu ara işlerim epey yogundu ihmal ettim özür dılerım bebişim benım...Şeniz

benım bosch 9 kıloluk cok memnunum...

ah canım ya sen cok uzuldun kıyamam sana benden ne ıstersın gondereyım sana.....

ecem örtünü ve bropsunu bu aksam larısa acık olursa yollarım oda resımler tatlım...bu ara işlerim epey yogundu ihmal ettim özür dılerım bebişim benım...Şeniz

hoşgeldin ablacımm napıyosun münevver napıyo öp onu benim için
önemli değil resim ya
ben dün baktım resimlere de acaba almadım mı diye düşündüm anneler günü için özel hediyeyi sonradan hatırladım senin bilmen yeterli opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

offffffffffff puffffffffffffffffffff
nerdesınız be aaaaaa.......alsanaalsanasmile
çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm.......senağlama
ağlıcam şimdi be yaaaaaaaaaa......senağlama

slm ben geldım kızlar araba olmadı tamamen boyalı cıkmış acıl araba arıyoruz yokmu satannnnn

Bende yogunum bırazdan arkadaslarımız gelıcek cıg köfte yapıcaz ıssteyen herkesı beklerız esım harıka yapıyor

nisannur bugün yalnız kalmışsın canım:1hug:
çınarefeninannesi bende isterimcokacimcoookbayılırım çiğköfteye

çok yoruldum çokkk
çınarefenin annesi nasıl bir araba arıyorsunuz fiyat aralığı marka özellikk burda bulmam kolay ama ne sitediğiniz bilmediğim için bişey diyemiyecemm sen ne istedğini söyle ben size temiz araba çok rahat bulurumm

canım hatta alırsınız gözünü< kapalı gidersiniz burda arkadaşlarımız da çok temiz uygun fiyatta arabalar oluyor genelde model değiştiriyorlar satıyorlar zaten bizim memur arkadaşlar nerdeyse haftada bir bindikleri için ve sadece izin döneminde kullandıkları için güzel oluyor arabaları hatta geçen bi arkadaş toyotasını 10.5 milyara satmış eşim haberim olsaydı ben alırdım dedi kavga ettik alcaksın madem niye gittin bu arabayı aldın diye:)))

X