ya şimdi kayınwalide aradı diyoki aramıcaktım ama aradım hadi iyisin diyo üfffffffffff napim ben bilmem neyse eşimin teyzeleri geliomuş bana yoldalarmış insan şimdimi haber verir hem bugün doğum günüm benim akşam kocişle yemeğe çıkçaktık ortalık batık durumda gelde dedim süpüreyim ben benim oğluş elektrikli süpürgeden korkuyo yalnızken süpüremiyom gelemem işim var dedi ne dersin şimdi ellemicem banane yaa
ben de hedayelerimi hiiiç beğenmedim bana kim hedaye alıcak :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
yollum canımopuyorumnanaktan
nil sana güzel şeler aldı gec gelcek ama şanslısın canımzemuszemus
sağol canım benim
:)
Şeniz
ay laris sorma çok sinirlendm gerçektende
bu yaştan sonra sigaraya başlatacaksınız
derin gine beenmedim -tatlicadiarzu-
abla sen bu larisaya uymaa ben de içmiyom ama bak alıştırdı beni bu haspabu yaştan sonra sigaraya başlatacaksınız
geç gelmesinin ilk sebebi benim geçen hafta evimde değildim kargo geri dönsün istemedim büyük bir heyecanla bekliyorum... sen biliyo galiba azcuk tiyo versen:icecream:
boşver canım takma,olduğu kadar.hem neden habersiz geliyorlar:umursamaz:
heç başlama ablacım yaa
ay laris sorma çok sinirlendm gerçektende
geç gelmesinin ilk sebebi benim geçen hafta evimde değildim kargo geri dönsün istemedim büyük bir heyecanla bekliyorum... sen biliyo galiba azcuk tiyo versen:icecream:
uyus asıln ben beğenmedm citol yeni koli yolla bana
abla sen bu larisaya uymaa ben de içmiyom ama bak alıştırdı beni bu haspa
çamaşır kurutma istedim onu alcek başka ne alır bilemem dün akşam romantik bi gece geçirdikopuyorumnanaktan anlatamam ayıp olar:kedi: bu akşamda yemeğe götürcekti