ececım ask olsun bebegım sakın boyle dusunme.
ben senı tanıdım ve coook mutluyum.yanlız soz ver annenle bana geleceksınız...bak beklıyorum...
benım hedıyem sumuklu mendıl dahı olsa hayatta soylemem..
bır beskasından gelecek hedıyeye ihtiyacım yok.buradakı maksat sadece eglenmek.arkadas edınmek..
pekı arkadas zaten gec gonderdı hedıyesını..hedıye topıgındekı resımlerı gormustur bence bıle bıle boyle yapmamıstır muhakkak sebebı vardır.
bız bırbırımız hıc gormedık tanımıyoruz belkı gercekten hıc durumu yoksa...bılıyormuyuz bunu.....
.
fatucuğum vallahi billahi şimdi yükleyecem bunlar geldi
sevgili arkadaşım biişe giriyosun madem dikkat ett yoksaa kusurabakma ben hediyelerini sana geri gönderiyorum benim sana hediyem olsun onlarr
yalnız sana ödemeli gönderiyorum inşallah bundan sonra insanların duygularına önem verir ve ona göre davranırsınn kusura bakmayın çok sinirim bozuldu bunun rezilliğini yapmaya bile utanıyorumm ve şuan ağlıyorumm arkadaşlar çok özür diliyorumm
songül senin suçun yok benim şansım diyorumm resimleri koyamadım kızlarr ama şimdi kargoya gidiyorum karşı taraf ödemeli gönderiyorum çeyizine koysunn ve bu konuyu kapatıyorumm ama beni böyle üzdüğü için hakkkımı helal etmiyorummalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
demek ki insanlar kendilerine hediyeler gelince,
göndereceklerini umursamıyorlar,
gerçekten çok ayıpladım,bu kadar olmaz yani,
yanlış tanımışım bazılarını ama dediğim gibi
bu sondu...
ben bu cekilişte yoktum ama söyle bişey var
bişeye baslanıyorsa bastan savma yapılmamalı
egerki maddi durumu yetersizse cekilsin kenara katılmasın kimseyide üzmesin
benim bu cekilişe katılmama sebeblerimden biride harc param falan denk geldigi için sıkısıktım
tam yapamam diye girmedim
bazı seyler enbasından düsünülmeli
ilk cekilişte(yılbası)banada cok bastansavma gelmişti
okadar üzülmüştümki patronum bile erkek oldugu halde yok artık ben bile bukadar özensiz olmam demiş..
oyüzden melzeyit seni cok iyi anlıyorum canım üzme kendini
oluyor malesef ufak tefek pürüzler
songül ablamm senin nekadar özendigini hepimiz biliyoruz kendini üzme sende
Meloş bu çok farklı bakış açısı,
konuyu açalı 2 ay oldu neredeyse,
ve başından beri lütfen girebilecekler,sorun çıkarmayacaklar girsin dedim,
gerekli özeni gösterecekler girsin dedim,
elinde olanları göndereckese girmeyecekti çekilişe,
tamamhepimize geldi belki,havlu ,lif vs,
ama esas hediyenin yanında ek olarak geldi,
bu tavır geçiştirme amaçlı ,ben öyle anladım,
ve melzeyit adına çok üzüldüm canım,
ama keşke resimlerini ekleseydin...
bundan öncekilere bakıyorum,
yani olmaz böyle,elinizi vicdanınıza koyun lütfen...
ececım ask olsun bebegım sakın boyle dusunme.
ben senı tanıdım ve coook mutluyum.yanlız soz ver annenle bana geleceksınız...bak beklıyorum...
benım hedıyem sumuklu mendıl dahı olsa hayatta soylemem..
bır beskasından gelecek hedıyeye ihtiyacım yok.buradakı maksat sadece eglenmek.arkadas edınmek..
pekı arkadas zaten gec gonderdı hedıyesını..hedıye topıgındekı resımlerı gormustur bence bıle bıle boyle yapmamıstır muhakkak sebebı vardır.
bız bırbırımız hıc gormedık tanımıyoruz belkı gercekten hıc durumu yoksa...bılıyormuyuz bunu.....
.
hayır hiçte şaka yapmıyor telefonla konuştuk ağlamak üzereydi sinirden ve üzüntüden
kesinlikle özelde halledilmesin ki bizde bilelim kimlerin özenli olduğunu kimlerin başından savdığını...
maddi durumlar iyi olmayabilir her şey başımıza gelebilir sadece bir not veya bir telefon herşeyi çözer karşımızdaki insanda böyle kırılmaz üzülmez...
bende ısrarla hediye alanların hediyelerinin fotoğraflarını koymalarını bekliyorum... ben geç kalacağım diye şehir dışına çıkarken yanıma aldım hediyelerimi eksik kalaınıda gittiğim yerden alıp yolladım arkadaşım sağolsun teşekkür mesajı yazdı ama hala foto yüklemedi bende evimde değilim diye yükleyememiştim... görülmeyen hediyelerde çok benim şimdiye dek yolladığım hiç kimse fotoları yüklemedi mesela bu 3. çekiliştede aynı oldu özeniyorum sonra hayal kırıklığı oluyor...
neler oluyo..
a.s ablacıgım nısanın ne zamandı.benım yapabılecegım bısey olursa sakın cekınme...
annenı kardes saydım sende yegenım ol....
2 dk kayboldum neler olmuş yaaa
valla kim ne derse desin
bu hediyeli bi çekiliş di mi
ozaman kaliteni ortaya koyacaksın
egem abla açık çek sana bepenmediysen hemen söyle bana canım benmi hatamı seve seve telafi ederim
bişey yapıyosak dikkatli olmalıyız
olmaz böyleeeeee
canım enim beğenmezmiyim bayıldım,bayıldım.inşallah zeynada benimkilri beğenmiştir
arkadaşlar aynı şeyi kendiniz için düşünün lütfenn ben bana pahalı hediyeler gönderilsin diye beklemedim evet tanıtım topiğinde açık açık yazdım daha önceki yaşadığım sıkıntılıdan dolayı iyi şeyler olsun dedim kupa istedim çerçeve istedim birde kitap söylermisiniz bunlar nekadar tutar biri bana söylesin ben size söyleyim arkadaşlar taş çatlasın 20 tl kendinizden düşünün aldığnız kupa fiyatını çerçeve fiyatını ve istediğim kitabı belirttim ki 9 tl falan kitapp
hadievde bunlar vardı bunları koyduu diyelimm bir not bir kutlama hiç birşeymi ayın 22sinden beri gönderdim diyor ama enson 27sinde gönderdim diyor lifi paketlemiş bile bir özür çokmu zorr neden telefon numarasını yazmamış neden birkere aramadı kusura bakma durumum yoktu ayıp olmasındiye bunları göndermek zorunda kaldım demedi
arkadaşlar beni kalisteden beni citolden sorun belki azra sıla ilede konuştuk oda azbuçuk beni anlamıştır bir çağrı atsa ben ona dönerdimm ne yapayım
songül abla sakın kendinde hata arama sen elinden gelenin en iyisini yaptınn canımm buda benim şansım başka bişey demiyorum fotoğraflarıda koyacam yapabilirsem
buarada gönderen arkadaş aras kargo ilee sana karşı taraf ödemeli hediyeni gönderdim yarın elinde olacak telefonunu yazmadığın için arayamadım aslında telefon numaranı bulur arardım ama değermi kendimi üzdüğüme onuda bilmiyorum neyse hadi neşemiz kaçmasın bugün buna izin vermeyecem ağladım titredim zırladım yeterrr
şimdi eğlence zamanıııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
maksat zaten pahalı hediyeler olsaydı
ilk cekilişte baya sorun yaşardık bence...
şamdandan yollum kız sana cok begenmiştinŞeniz
ecenin 150 melyonu sagolsun
Şimdi konuyu lütfen arabesk konumuna getirmeyelim...
durumu yoktur,insanlık hali vs.vs...
bakın bu bir çekiliş ve durumu müsait olan girer,sıkıntıda olan
kendine güvenmeyen girmez...
bizler atla deve alınsın demedik,çam sakızı çoban armağanı,
ee karşı tarafı sevindirmekse amaç,
onun içinde tanıtım topiği açtık,lütfen geniş çerçevede bakalım olaya,
bir taraf çok özenirken,diğer taraf gelişi güzel önemsemezse
işte o zaman huzursuzluk olur..
inanın şuan çok üzgünüm...
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
melyezitçim özel msj alımına kapalısın bana özelden adresini yollasana ben yollamak istiyorum sana hediye kıyamam sanaopuyorumnanaktan
Şimdi konuyu lütfen arabesk konumuna getirmeyelim...
durumu yoktur,insanlık hali vs.vs...
bakın bu bir çekiliş ve durumu müsait olan girer,sıkıntıda olan
kendine güvenmeyen girmez...
bizler atla deve alınsın demedik,çam sakızı çoban armağanı,
ee karşı tarafı sevindirmekse amaç,
onun içinde tanıtım topiği açtık,lütfen geniş çerçevede bakalım olaya,
bir taraf çok özenirken,diğer taraf gelişi güzel önemsemezse
işte o zaman huzursuzluk olur..
inanın şuan çok üzgünüm...
sen bana yollama benim yerimede melzeyite yolla o şamdandan :1hug: