Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kızlar ben eşimin cep telefonuyla çektim resimleri.
bağlantı kablom yok. o yüzden bilgi işlemdeki arkadaşım yüklüyor bana.
bugün izinliymiş yarın nişanı var çünkü.
pazartesi yükleteceğim. geçte olsa mutlaka eklerim.
en iyisi cep telefonu için bağlantı kablosu almak.

gelicez inşş ablacım şu telaşı bi atlatsak hayırlısıyla az kaldı zaten
sonra istiyoruz sana gelmeyi
annemde hergün soruyo seni selam söylüyo ama unutuyom bazen ben :kedi:

demek ki insanlar kendilerine hediyeler gelince,
göndereceklerini umursamıyorlar,
gerçekten çok ayıpladım,bu kadar olmaz yani,
yanlış tanımışım bazılarını ama dediğim gibi
bu sondu...

2 dk kayboldum neler olmuş yaaa
valla kim ne derse desin
bu hediyeli bi çekiliş di mi
ozaman kaliteni ortaya koyacaksın
egem abla açık çek sana bepenmediysen hemen söyle bana canım benmi hatamı seve seve telafi ederim

bişey yapıyosak dikkatli olmalıyız
olmaz böyleeeeee

arkadaşlar aynı şeyi kendiniz için düşünün lütfenn ben bana pahalı hediyeler gönderilsin diye beklemedim evet tanıtım topiğinde açık açık yazdım daha önceki yaşadığım sıkıntılıdan dolayı iyi şeyler olsun dedim kupa istedim çerçeve istedim birde kitap söylermisiniz bunlar nekadar tutar biri bana söylesin ben size söyleyim arkadaşlar taş çatlasın 20 tl kendinizden düşünün aldığnız kupa fiyatını çerçeve fiyatını ve istediğim kitabı belirttim ki 9 tl falan kitapp
hadievde bunlar vardı bunları koyduu diyelimm bir not bir kutlama hiç birşeymi ayın 22sinden beri gönderdim diyor ama enson 27sinde gönderdim diyor lifi paketlemiş bile bir özür çokmu zorr neden telefon numarasını yazmamış neden birkere aramadı kusura bakma durumum yoktu ayıp olmasındiye bunları göndermek zorunda kaldım demedi

arkadaşlar beni kalisteden beni citolden sorun belki azra sıla ilede konuştuk oda azbuçuk beni anlamıştır bir çağrı atsa ben ona dönerdimm ne yapayım

songül abla sakın kendinde hata arama sen elinden gelenin en iyisini yaptınn canımm buda benim şansım başka bişey demiyorum fotoğraflarıda koyacam yapabilirsem

buarada gönderen arkadaş aras kargo ilee sana karşı taraf ödemeli hediyeni gönderdim yarın elinde olacak telefonunu yazmadığın için arayamadım aslında telefon numaranı bulur arardım ama değermi kendimi üzdüğüme onuda bilmiyorum neyse hadi neşemiz kaçmasın bugün buna izin vermeyecem ağladım titredim zırladım yeterrr
şimdi eğlence zamanıııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

a.s ablacıgım nısanın ne zamandı.benım yapabılecegım bısey olursa sakın cekınme...
annenı kardes saydım sende yegenım ol....

melyezitçim özel msj alımına kapalısın bana özelden adresini yollasana ben yollamak istiyorum sana hediye kıyamam sanaopuyorumnanaktan

a.s ablacıgım nısanın ne zamandı.benım yapabılecegım bısey olursa sakın cekınme...
annenı kardes saydım sende yegenım ol....

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ablam benim yaa
haziranın 15 inde nişanım mayıs 15 yede bursaya gelicez nişanlığımı almak için hem bohça işini halledicez
söylemen bile yeterli benim için çokk sağol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım enim beğenmezmiyim bayıldım,bayıldım.inşallah zeynada benimkilri beğenmiştir

kızlar kurbanımı az önce aradım.
bende açıklayayım artık.
kurbanım glazeydi. dün siteye girememiş.
bugün şehir dışında.
benim hattım kapalı olduğu için bana ulaşamadı.
iş numaramı aramış öyle biri yok demişler.
ben aradım ve rahatladım. hediyelerimi beğenmiş çok sevindim.
çok tatlı bir sesi vardı. hattım açılınca numaramı vereceğim.
kütahyadan da çok tatlı bir arkadaşım oldu.

Şimdi konuyu lütfen arabesk konumuna getirmeyelim...
durumu yoktur,insanlık hali vs.vs...
bakın bu bir çekiliş ve durumu müsait olan girer,sıkıntıda olan
kendine güvenmeyen girmez...
bizler atla deve alınsın demedik,çam sakızı çoban armağanı,
ee karşı tarafı sevindirmekse amaç,
onun içinde tanıtım topiği açtık,lütfen geniş çerçevede bakalım olaya,
bir taraf çok özenirken,diğer taraf gelişi güzel önemsemezse
işte o zaman huzursuzluk olur..
inanın şuan çok üzgünüm...

maksat zaten pahalı hediyeler olsaydı
ilk cekilişte baya sorun yaşardık bence...

şamdandan yollum kız sana cok begenmiştinŞeniz
ecenin 150 melyonu sagolsun

maksat zaten pahalı hediyeler olsaydı
ilk cekilişte baya sorun yaşardık bence...

şamdandan yollum kız sana cok begenmiştinŞeniz
ecenin 150 melyonu sagolsun

sen bana yollama benim yerimede melzeyite yolla o şamdandan :1hug:

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

melyezitçim özel msj alımına kapalısın bana özelden adresini yollasana ben yollamak istiyorum sana hediye kıyamam sanaopuyorumnanaktan

canım çok teşekkürlerr ben duygularımı biraz açıktan yaşıyorum inanın acıyın üzülün diye söylemedimm yinede almış kadar oldum teşekkürler

canım boşver artık olanla ölene çare olunmuyor ne yapalım buda nazarı olsun çekilişimizin
inanın sizi üzmek için söylemedim şimdi daha çok üzülecemm

ama ne kötü biliyormusunuz yanımdaki bayan dün bahsetmiştim dalga geçiyordu saçma şeyler bunlar diyee ve hediyelerimi görünce yüz ifadesini görseydiniz güleyimmi ağlayımmı bilemidimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben sana demedimmi der gibiydi

sen bana yollama benim yerimede melzeyite yolla o şamdandan :1hug:

la 2 nize yollarım mutlu olursunuz bende burda dört köşe olurumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hediye bahane mutluluk köşesi moduna girmek şahaneŞeniz

ece nan bi dahaki cekilişde bana yat kat al laa
gözüm yükseklerde artıkınlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…