• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kızlar kim yaw ben neden bilmiyom saruboceq mi ama sordum dün telde deilim dedi belkide kandırık yaptı banaohaoldumsmile
azracım geçmiş olsun cana bişey olmasın ama üzücü bi durum tabiki paranın çıkçağı varmış
nisancım çok geçmiş olsun cnm hastalık havası havalar fena bizde hastayz walla evcek
kurbancım canımm çok saolasın kim desene heleopuyorumnanaktan

azra allah iyiliğini versin emi ben sürpriz kaçmasın diye yazmadım kim olduğunu sen yazmışın
kız süprizi sen bozdun akıllım hohoho:lepi: walla azraya inanmamıştım ayyyyy koptum gülmekten kıslarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

artık benimkide 1 mayısta gelirr millet eylemde ben elimde joop bi elimde kelepçe hediye açarıımmm

bide itiraf ediyorummm yanımdakine gııııııııcııığğğğğğğğğğğğıııııııımmm ama iki bayanız küslük olmasın diye susuyorummm az kaldı saç saça baş başa gireceğiizzz bu ne böyle yaaa

azra sılamm nasılsınn canımmm
ay walla zor yaa o şekilde çalışmak

kızlarr hediyelerim geldiiiiii Saruboceq ten geldii içime doğmuştu hatta dün telde sormuştum omusun diye hayır demişti dmekki kadırık yaptı banaaa ananeciği vefat etmiş nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah:Saruboceq:
aradım kendisini tşekkür etmek için ama irtibat kuramadık bi türlü oda yavrusunu uyutmaya çalışıyodu bendeee dha sonra tkrar arıcam çok güzel şeyler yollamış ve çok ince düşünmüş canım benim diğer tarafa ekliyorum birazdan resimleriiii giremiyo ama burdan da çoook teşekkür ediyorum sana Gülşahçım emeğine yüreğine sağlık herşey birbirinden güzel kesene bereket opuyorumnanaktan

benim tatlı katilimin katilide kendi gibi tatlı bir bayanmış
güzel günlerde kullan canım benim

cınarefenin annesi canım benim sanada çok üzüldüm..
gel bız alalım bırbırımıze..
adres yolla

Back