Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yangına körükle getme nan sendealsanaalsanasmile
yıldızcım saol cnm senmi yolladın bana ne biliyn yurtiçi heheopuyorumnanaktan
Fatum bak ne diyecem hem biraz konu dışına çıkayımda kafalar dağılsın.
Sen anladığım kadarıylan bilgisayar kurdusun
Kız ben bu bilgisayarda niye müzik albümü dinleyemiyom.
Hangi programın kurulması gerekiyo ki
media player kurulu mu
ya da winamp
peki codec bileşenleri tam mı
bi de hangi format müzik bu
wma mı mp3 mü?
kız winampla media player kurulu
İnternetten albüm dinleyebiliyin ya bazı sitelerden(kesinlikle indirmem kimse yanlış anlamasın bu arada)
ama benimkinden dinlenmiyo önceden dinleyebiliyordum. Işın karacanın son albümünü dinliycem kısmetse hafta sonu alırım cd sini ama haftasonuna kadar çatlarım ben
Yok şekerim benim kurbanım daha geçen hafta aldı hediyesini
Sen yazmışsın kurbanım aradıktan sonra yurtiçi kargoya sordum diye benim öyle aklımda kalmışta ondan dedim:bbo: yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum
songül ablacım çok teşekkür ederim inşallah iyi geçer yeni yaşım allah sevdiklerimden ayırmasın beniiii
ay aynen bende katılmam bi daha evden çıkamıyom gelip geri dönerler gidip ordanda alamam çolukla çocukla katımam uzak ossun yaww
eveeeeeet böyle yazanları da kara listeme eklyorum hemen,
hehhh aman boşverın sallayın be çokda dert değil unuturum ıkı gune ..çivicim arayan soranda olmadıysa kesinlikle haklısın dün beni aradı katilim bugün elime geçer kargom diye düşünüyorum ama bakalım ne gelen var ne gidenn
Evet melodicim kontörün varsa ara bi istersen.
Chevi haklı, en azından ilgilenildiğini anlamak bile yetiyor insana
hehhh aman boşverın sallayın be çokda dert değil unuturum ıkı gune ..
azımın payını aldığımla kalırım hehhlülülülülülü
[QUnapalım herkesten kendım gösterdığim özverıyı beklemek bencıllık oluyo madem susuyorum:)
canı sağolsun..
OTE=LaRisA;12947087]yangına körükle getme nan sendealsanaalsanasmile