Anneler Günü için de çekilişimiz var....

chevi kız salla gerçekten benide arayan soran yok bacım heççtee tınnn ama ben akıllanırmıyım hemen yeni çekilişe dikmişşimmm gözlerimiii buda şuna benzedi
1 çocuk çıraklıktı
2 çocuk kalfalık
3üncüsü ustalık olur puhaahaa

artık üçüncüsünde usta olacamm ooo şimdiden kurbanıma sesleniyorummm çok şanslısıınnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar ben geldim yemeğimi yedim hımm karnım doydu bu arada bana kimin alacağınıda öğremiş oldum geçekindede melodi diye beklemiştim ama yine değilmiş

melzeyitim sende öğrenmişsin bende öğrendim zemuszemus benim hediye yollayacak arkadaşım kim diye hiç merak edip araştırmadım... telefon mesajı ile ulaştı bana kendini tanıtmadan fakat yazdığı tek kelime ile kargosunu yollamayan kim var diye baktığımda tahminim tuttu ve canımcım nilberam çıktı .. başka bekleyen arkadaşlar nilberayı dışında tutup tahmin yürütebilirler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en geç ben alacağım sanırım dedim çünkü nilberam hafta sonu verebilecekmiş kargoya heyecanla hafta sonunu bekliyorum hihoyyyt fakat benim heyecanımla beklemem gibi üzgün bekleyen arkadaşlarımızda var en çok chevime üzüldüm inşallah sonucu güzel olur hadi hayırlısı..

bencede bencedee biz kendi aramısda devammm edelimmm

Ama sunu ogrendımkı katılmıcam dıyerek karsı tarafı mutlu edıyoruz bence onlar katılmasın bız kendımız paylasımlarımıza devam edelım

tabiki öyle olmalı opuyorumnanaktan böyle böyle eleniyor işte sonrakiler çok daha güzel olacak inşallah daha katılımcı üyeler ile daha özenli çekilişleropuyorumnanaktan

abla ben öğrendimmi bilmiyorum baş harfi m demiş ama ben yinede arkadaşım ben aldım gönderdimm haberin olsun diye bir açıklama beklerdim bi işe giriyoruz mademm adam akıllı sorumluluklarımızı yerine getirelimmm
arkadaşlar kargo şirketini aradığınızda gelip sizden teslim alıyorlar kargoya gidemedim işim çoktu bahane olamaz hediye desen evet çalışan insanlar için gerçekten çok yoğunuz ama öğlen aramız var ben nasıl 3-4 gün öğlen aramı yemekten vazgeçip hediye için gezdiysem sizde bunu yapacaksınız çünkü insanlar çıkar gözetmeksizin sadece mutlu olmak adına burda hoş bişeyler yapıyor birbirine güvendiği içinn
açıkça bu konuyu söylüyorumm ben yine katılacam çekilişimiz olursa büyükbir zevkle hediyemi alıp gönderecem
neysa bi anda gaza geldimmm kalisim canımmm toplantı varmış yine üff bitiremedi bizim müdür toplantıları

selam kızlarrrrr

gecmiş olsun msj larınız için çok tesekurler esım öğlen arası iğne yaptı daha iyiyim şimdi.....

neslihan ben biliyom kim şimdi adını söyleyince oldu :lepi:
gözün aydın katilim hediyelerin

selam kızlarrrrr

gecmiş olsun msj larınız için çok tesekurler esım öğlen arası iğne yaptı daha iyiyim şimdi.....
ay cnm geçmiş olsun neyin var opuyorumnanaktan

azram napıyosunnnn????
cnm sıkkın paramı kaybettm çok bişey değil di ama bankaya yatrcam tam para vardı üstümde
onun yüzünden paşa paşa geri eve döndüm:çok üzgünüm:

azra allah iyiliğini versin emi ben sürpriz kaçmasın diye yazmadım kim olduğunu sen yazmışın

artık benimkide 1 mayısta gelirr millet eylemde ben elimde joop bi elimde kelepçe hediye açarıımmm

bide itiraf ediyorummm yanımdakine gııııııııcııığğğğğğğğğğğğıııııııımmm ama iki bayanız küslük olmasın diye susuyorummm az kaldı saç saça baş başa gireceğiizzz bu ne böyle yaaa

azra sılamm nasılsınn canımmm

nassılllllll?????

çok üzüldüm oğlumu emzırıyorum ondan yavas yazıyorum canım kıyamam sana......

ayy kıyamam üzülme canımm o para ihtiyacı olan birine gitmiştir kesin fazlasıyla sana dönerr ama yorulmuşsundur şimcik hem havada sıcaksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…