kıslar ben geldim yemeğimi yedim hımm karnım doydu bu arada bana kimin alacağınıda öğremiş oldum geçekindede melodi diye beklemiştim ama yine değilmiş
aslında en dertlısı benımde bakmayın karsı taraf kırılmasın dıye konuşmuyorum çok uzuldum ama napayım yarın gönderdıgı elbıseyı kendısıne göndercem
Ama sunu ogrendımkı katılmıcam dıyerek karsı tarafı mutlu edıyoruz bence onlar katılmasın bız kendımız paylasımlarımıza devam edelım
Ama sunu ogrendımkı katılmıcam dıyerek karsı tarafı mutlu edıyoruz bence onlar katılmasın bız kendımız paylasımlarımıza devam edelım
melzeyitim sende öğrenmişsin bende öğrendim zemuszemus benim hediye yollayacak arkadaşım kim diye hiç merak edip araştırmadım... telefon mesajı ile ulaştı bana kendini tanıtmadan fakat yazdığı tek kelime ile kargosunu yollamayan kim var diye baktığımda tahminim tuttu ve canımcım nilberam çıktı .. başka bekleyen arkadaşlar nilberayı dışında tutup tahmin yürütebilirler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en geç ben alacağım sanırım dedim çünkü nilberam hafta sonu verebilecekmiş kargoya heyecanla hafta sonunu bekliyorum hihoyyyt fakat benim heyecanımla beklemem gibi üzgün bekleyen arkadaşlarımızda var en çok chevime üzüldüminşallah sonucu güzel olur hadi hayırlısı..
kızlar kargom gelmişşşşş kargodan aradılar yoldaaaa çok helecanlıyımmm
Yok şekerim benim kurbanım daha geçen hafta aldı hediyesini
Sen yazmışsın kurbanım aradıktan sonra yurtiçi kargoya sordum diye benim öyle aklımda kalmışta ondan dedim:bbo: yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum
hadi gözün aydın canımcım...
kızlar kargom gelmişşşşş kargodan aradılar yoldaaaa çok helecanlıyımmm[/Q
hayırlı olsun kimden gelmiştii bacummm sanaaa
melyezitçim bilmiomki inşallah nikini yzmıştır adı gülşahmış sanırsam samsundan
ay cnm geçmiş olsun neyin var opuyorumnanaktanselam kızlarrrrr
gecmiş olsun msj larınız için çok tesekurler esım öğlen arası iğne yaptı daha iyiyim şimdi.....
cnm sıkkın paramı kaybettm çok bişey değil di ama bankaya yatrcam tam para vardı üstümdeazram napıyosunnnn????
ay cnm geçmiş olsun neyin var opuyorumnanaktan
cnm sıkkın paramı kaybettm çok bişey değil di ama bankaya yatrcam tam para vardı üstümde
onun yüzünden paşa paşa geri eve döndüm:çok üzgünüm:
ay cnm geçmiş olsun neyin var opuyorumnanaktan
cnm sıkkın paramı kaybettm çok bişey değil di ama bankaya yatrcam tam para vardı üstümde
onun yüzünden paşa paşa geri eve döndüm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?