Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spedy iyi olur bencede ama engüzelini ben yapacam heç bişey almayacammm huhahha bana alacaklar busefer anneme 7 yıl heç bişey alamayacam kendisine ev aldım onun kredisini ödüyorumm o zaten ömürlük hediye aldıı
ayy ne kötü çocuğumm benn
kayınvalidemde bana alsınnn artık bende anneyim ama kimseden bişey görmüyorum burasıda olmasa artık hediye alan olmaz diye düşünüyorumm ayyy bak yine moralim bozuldduu gideyim kaynanaları çekiştirme topiğine de kaynanamla görümcemi çekiştireyim benn hırsım gitsinnn
Canım görüştüm ama şuan siteye girmiyor sanırım,
malum anneannesini kaybettiler,sanırım onun yoğunluğu var,
ama yakında girer hehalde...resimler sene varsa sen ekle istersen...
Sen de haklısın canım. Aldığın şey kullanılsın istiyorsun. Hazır ne istediklerini de öğrenmişsin. Amaç karşındakini mutlu etmekse al gitsin.
Benim bu tür ihtiyaçlarım kalmadı. Bakalım eşim ve çocuklar ne bulup alacaklar bana.
Bir kaç gün önce eşimin doğum günüydü. Baktım karar veremiyorum, bir erkek mağazasından hediye çeki aldım. Gitsin canı ne çekiyorsa alsın. Bu yıl anneler gününde kayınvalideme de aynı şeyi yapacağım.
slm kızlar bısı sorucam anneler gunu bu ayın kacına?
slm kızlar bısı sorucam anneler gunu bu ayın kacına?
melodi kuzu geçer geçer bilmemmi 5 ay çektim ben mutfağa bile giremediydimde kaynanam yemek vermediydi bana heheehe aç kaldıydımm ayy yazık bana
Evet canım hem ihtiyaçlarını gidermiş olurum hemde devamlı kullanabilirler akannehir
Tabi yine de bakarım ben belki alternatif kişisel bişeyler bulabilirim kaydirigubbakcemile
Ozaman almam zaten sevmiyorum bende dediğin gibi ev eşyalarını özel günler de hihoyyyt
9 Mayıs canım şakkıdı
bende bilmiyom ya ne hediye alıcam
kayınvalidem zaten yaşlı öyle takmayı yakıştırmayı seven bi insanda değil
ben çiçek almayı düşündüm hem evi için hem de bahçesine alıcam onu o mutlu eder
anneminde bişeye ihtiyacı da yok hiç bilmiyom ne yapmalı
aay cadı kaygana hee,guclubacismilegebe geline yemek vermemek ni demek yafulmaz:
aay cadı kaygana hee,guclubacismilegebe geline yemek vermemek ni demek yafulmaz:
speedy corap al kaynana corap
beni alarak başınıza ne coraplar ördünüz deyüde not iliştir :roflol::roflol:
inşallah roşum dediğin gibi olur.
aslında yaz dönemi iyi oldu mis gibi sebzeler, meyveler ohhhhhhh!
ama şu an birşey yenmiyor.
biraz daha beklemek lazım.
herşey dev gibi hormonlu.
aslında hamileliğini köyde geçireceksin.
herşey doğal mis gibi.
speedy corap al kaynana corap
beni alarak başınıza ne coraplar ördünüz deyüde not iliştir :roflol::roflol:
bende anlamam o yüzden çiçekçiye gidicem dicem ki ben böyle böyle bişey istiyorum en iyisini ver
iyi çıkmazsa klava: her yerde söylerim