• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Merhaba arkadaşlar
Burada anne olan arkadaşlarım daha çok sizce ne almayım...
Bu akşam cevahire gidicez anneme valso mikser kayınvalideme de kettl bakcaz en uygun sinbo bulabilirsek.
Bulamazsak da nevresim takımı düşündümm... SıZCE?

Spidi canım, senin sayende burada bir itirafta bulunmak istiyorum.
Ben özel günlerde evde kullanılabilecek bir hediye alınmasını istemem. Yani mixerı, blenderi boynuma takıp gezemem değil mi? Benim eşim bana geçen yıl ekmek yapma makinesi almıştı ona ekmek yapayım diye.
Bence bunlar evin ihtiyaçları. Zaten alınması gerek. Oysa anneler gününde daha ucuz ama daha kişisel bir şey çok daha fazla mutlu edebilir bizleri.
Naçizane düşüncemdir, kimseyi bağlamaz...

spedy iyi olur bencede ama engüzelini ben yapacam heç bişey almayacammm huhahha bana alacaklar busefer anneme 7 yıl heç bişey alamayacam kendisine ev aldım onun kredisini ödüyorumm o zaten ömürlük hediye aldıı
ayy ne kötü çocuğumm benn
kayınvalidemde bana alsınnn artık bende anneyim ama kimseden bişey görmüyorum burasıda olmasa artık hediye alan olmaz diye düşünüyorumm ayyy bak yine moralim bozuldduu gideyim kaynanaları çekiştirme topiğine de kaynanamla görümcemi çekiştireyim benn hırsım gitsinnn

laris iyimiş be ben sana eft yapiim 150 tl yeter heralde 1 tanesine
maaşımı alıncada yolları 150 daha bi tane daha alrısın tamamdır :lepi:

melzeyit sağol canım :1hug:

kankim yok mu bi gelişme

günaydın anuşka ablacım!

melyezitcim hamilelikte yemek yapmak nasıl zor geliyor bir bilsen.
zaten hemen yoruluyorum.

Ben özel günlerde evde kullanılabilecek bir hediye alınmasını istemem. Yani mixerı, blenderi boynuma takıp gezemem değil mi? Benim eşim bana geçen yıl ekmek yapma makinesi almıştı ona ekmek yapayım diye.
Bence bunlar evin ihtiyaçları. Zaten alınması gerek. Oysa anneler gününde daha ucuz ama daha kişisel bir şey çok daha fazla mutlu edebilir bizleri.
aslında en mantıklısıkaydirigubbakcemile5
spedy iyi olur bencede ama engüzelini ben yapacam heç bişey almayacammm huhahha bana alacaklar busefer anneme 7 yıl heç bişey alamayacam kendisine ev aldım onun kredisini ödüyorumm o zaten ömürlük hediye aldıı
ayy ne kötü çocuğumm benn
kayınvalidemde bana alsınnn artık bende anneyim ama kimseden bişey görmüyorum burasıda olmasa artık hediye alan olmaz diye düşünüyorumm ayyy bak yine moralim bozuldduu gideyim kaynanaları çekiştirme topiğine de kaynanamla görümcemi çekiştireyim benn hırsım gitsinnn
sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

Çok haklısın aslında ablacım bende sevmiyorum doğum gününde yada böyle özel günlerde eve bişeyler almak saçma :olmaz::olmaz:
Ben şey düşündüm ikisi de alıcaktı söyleyip duruyorlardı ama hep bizim söz+nişan derken sıkıştırmayalım diye bekliyorlardı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Bide ikiside kolye takmaz biliyorum :sm_confused:
Kıyafet zaten olmaz riskli zevklerimiz tutmaz kayınvalidem ile opuyorumnanaktan
Ben aslında kayınvalideme çiçek düşünmüştüm hem besler büyütür diye ama anneme ne alıcam annem çiçek sevmez eee aynı olsun istedim ayrım olmasın diye :1closedeyes::1closedeyes:

Kısacası ablacım kaldım ortada :sinifsinif:

ayy canım ablam duygularımı ne güzel ifade ettin sen öyleee yaaa bende aynen böyle düşünüyorum hatta çamaşır makinam bozuldu arkadaşım anneler günü hediyesi alır eşin dedi yok artık dedim o ne öyle hizmetçiliğe devam hediyesi gibi bana anneler günü hediyesi yüzük alsın küpe alsın ıvır alsın zıvır alsın ev hediyesi almasıın gıcıık oluyorumm

roşum çok uzaktasın kuzum yaw!
ben de anneme bişey alamayacağım.
bu sefer annem bana alsın dimi ama?

günaydın anuşka ablacım!

melyezitcim hamilelikte yemek yapmak nasıl zor geliyor bir bilsen.
zaten hemen yoruluyorum.

kısım ben 2 dane doğurdum,merak etme geçcek,
ilk aylar böle oluyoda,son aylar canımın istediini hiç üşenmeden yapardım valla,cokacimcoookyeterki ucunda yemek olsunkaydirigubbakcemile3

laris iyimiş be ben sana eft yapiim 150 tl yeter heralde 1 tanesine
maaşımı alıncada yolları 150 daha bi tane daha alrısın tamamdır :lepi:

melzeyit sağol canım :1hug:

kankim yok mu bi gelişme

30 melyonda gidiş geliş parası dimi cok düşüncelisinzemuszemuszemuszemus

sarıböcekle görüştüm demişsinde,bana fotoları eklicem mutlaka demişti,,siteye ne zman girebilir,konuyla ilgili bi bilgin var mı demiştimCADIARZU

Canım görüştüm ama şuan siteye girmiyor sanırım,
malum anneannesini kaybettiler,sanırım onun yoğunluğu var,
ama yakında girer hehalde...resimler sende varsa sen ekle istersen...

Son düzenleme:

Çok haklısın aslında ablacım bende sevmiyorum doğum gününde yada böyle özel günlerde eve bişeyler almak saçma :olmaz::olmaz:
Ben şey düşündüm ikisi de alıcaktı söyleyip duruyorlardı ama hep bizim söz+nişan derken sıkıştırmayalım diye bekliyorlardı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Bide ikiside kolye takmaz biliyorum :sm_confused:
Kıyafet zaten olmaz riskli zevklerimiz tutmaz kayınvalidem ile opuyorumnanaktan
Ben aslında kayınvalideme çiçek düşünmüştüm hem besler büyütür diye ama anneme ne alıcam annem çiçek sevmez eee aynı olsun istedim ayrım olmasın diye :1closedeyes::1closedeyes:

Kısacası ablacım kaldım ortada :sinifsinif:

Sen de haklısın canım. Aldığın şey kullanılsın istiyorsun. Hazır ne istediklerini de öğrenmişsin. Amaç karşındakini mutlu etmekse al gitsin.
Benim bu tür ihtiyaçlarım kalmadı. Bakalım eşim ve çocuklar ne bulup alacaklar bana.
Bir kaç gün önce eşimin doğum günüydü. Baktım karar veremiyorum, bir erkek mağazasından hediye çeki aldım. Gitsin canı ne çekiyorsa alsın. Bu yıl anneler gününde kayınvalideme de aynı şeyi yapacağım.

melodi kuzu geçer geçer bilmemmi 5 ay çektim ben mutfağa bile giremediydimde kaynanam yemek vermediydi bana heheehe aç kaldıydımm ayy yazık bana

Back