Anneler Günü için de çekilişimiz var....

günaydın kızlar nasılsınız benim hediyem geldi ama tanımıyorum çünkü burda nicklerle konuştuğumuz için isim olarak bilemiyorum...ama çok teşekkürler arkadaşıma keseine bereket...

günaydın herkese nasılsınız iyi haftalar dün eşimle evlilik yıldönümümüzdü çok romantikti bana telefon almış yemeğe götürdü ardından en sevdiğim şarkıları cdye çekmiş birlikte dinledik nasıl da mutlu oldum tam 8 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyor Allah ağzımızın tadını bozmasın hepimizin :))
güne güzel başladım herkese iyi haftalar diliyorum

katilim hala senden ses yok nerelerdesinnnnnnnnnnnnn

günaydınnnn
çok yorgun hissediyorum kendimi
halbuki delü gibi uyudum neden böle anlamadım :sinifsinif:
sanırım pazartesi sendromu kafamçokkarıştı

canım Allah yardımcınız olsun üzülme dicem çok saçma bir kelime biliyorum ama ayakta dur sağlamki çocuğunda yıkılmasın iyi haberlerle gel inşallah

selamm kızlar
hepinize harika bir hafta diliyorum

kurbanımmm nerdesinn

günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız ben halen bekliyorum ne arayan var ne soran varrr artık hayırlısı belkide gelmeyecekk umarım üzülmem
benim hediyemde halen arkadaşımın eline geçmemiş inşallah bugün geçerr

günaydın kızlar nasılsınız ...

günaydın herkese nasılsınız iyi haftalar

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum

günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar....

herkese günaydın canlarım
ılgıncım inşallah daha güzellerini kutlarsınız daim olsun mutluluğunuz
melyezitcim gelir hediyen sabret

bende korkuyom fatunuz o gün bana pazartesi hesaplaşıcaz dedi

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…