Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık benim bir kurbanım yok aslında kendisi beni biliyor ama ne hediye aldığımı bilmiyorr ama çok akıllı vallahi tek bişey söledim şıp denek bulduu
azra sıla öldürcem seni dün gece msn in açıktı lan okadar çaldırdım aradım bi bakmadın len gece baskın oldu ya kk ya dedim belki adminlerden birinin nosunu felan biliyosundur..ama yoktun aşkum hadi öptüm babay..
çok heyecanlıyım
hediyerim tastamam ve yarın yolluyorum
dilerim kurbanım beğenir
dun sabahtan berı hala ayaktayım sabah mahkeme vardı ve malesef esımı cezaevıne aldılar morelım cok bozuk ne yapıcamı bılmıyorum sadece sıgara ıcmekten mıdem allak bullak sabah bu kafayla nasıl calısırım bılmıyorum eşim ve bızım ıcın dua edın kıslar ınsallah yarın hayırlı haberler gelır eger gelmesse 6 ay cezası var bu sefer dayanamamm((
geçmiş olsun canım
inşallah hayırlı haberler gelir
allah kimseyi düşürmesin
Geçmiş olsun büyümeyenbebek üzüldüm canım ya Rabbim bir mucize versin ve eşin kurtulsun içindeki bu durumdan.
slm bayanlar ben kargomu pazartesı yolladım ama hala elıne gecmemış yarın gecer sanırım