Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen okumadım kuzum ne oldu bakem.
ama almışşsın hediyeni :jeyyar:
bız bana acımadan kıydınız ya kınada benı şok ettınız.
ece banane sen kargo masrafından kaytardın saymam ınegol kofte ısmarlıcan bana parasınıda fatu larısa sen galıba neslıhanda ısın ıcınde bırlıkte hesabı ödıceksınız..
hem ece tontıs hatun oldugumuda gordu hesap kabarık kırısın..:dance:klava:
günaydın kızlar!
bursa sonunda ecenin sana aldığını öğrendin ha!
nasıl şaşırdın ama dimi?
geçmişe bakamadım ama neler yaptınız anlatıverin.
larisa nerde bugün
gunaydın kızlar guzel dıleklerınız ıçın hepınıze tesekkurler yanlız basıma bı gece daha bıttı ınsalah bugun avukat ıyı haberler verır banada esıme kavusurum morelım cok bozuk işe geldım ama gozumdekı yas durmuyo dayanamıyorum ne yaıcamı bılmıyorum offff hedıyem daha gelmedı ama ınanın onu bıle unuttum gelsede gelsede gelmesede umrumda deıl eşımıı ıstıyorum bırtek offf
naptın bee citoleeee
naan citol naptı bu kız sana dövem mii???
büyümeyen bebek geçmiş olsun
zor durum allah kurtarsın
nan sipidi
bu fatu cadısı kargoyu almuş cuma günü ama
topigede yazıyoki
hediye felan istemiyorum
gelmiyo
sıgudum bilmem neee
ay bende bi bozuldum ohaoldumsmile
sinir oldumm
ama bişi yazmadım :1closedeyes:
vesselam saygılı garıyımm kalp kırmayı sevemm buyrunnnnnnnnn
bu yazmış ama daha cahil cocuk zaar didimmm gamyoncuiremsu
meger elindeymiş taa 4 de beni aradı da öle rahatladımm
ablacımm senin istediğin inegöl köfte olsun yaa :1hug:
kızlar cumartesi günü aslında çokk kötü geçti ki katilim beni arayana kadar katilimi de öğrenmiş oldum
ve yanlışlıkla öyle bir ipucu verdi ki hemmen tanıdım onu
hediyelerim bugün gelicek inşş
sonra kuaföre gittim fön çektirdim saçlarıma salak kuaförklava: beceremedi akşama kadar saçımda hiç bi mok kalmadı çokk kızdım
kuaförden çıktım hediyelerime eklemek için su takımı aldım çok hoşuma gitmişti ordan çıktım paket kağıtlarını almaya gittim
istediğim gibi kağıt bulamadım paketlerim kötü oldu :kedi:
sonra eve giderken arabada sanırım torbayı bi yere çarptım bardaklardan birisi kırılmış
o saatten sonra da başka bişey alamadığım için yalnızca sağlam olanları verebildim
sonra düğüne gittik annemle ama gündüz yorulmuşum arkada oturdum falan arıyorum cebi kapalı emine ablanın sonunda kalktım dedim kurtlamı dökiyim
sonra büşrayı gördüm dedi seni arayan birisi var burda sonra emine ablamı gördüm
yaa o kadar güzel ki anlatamam çok cana yakındı
ama foto makinamın pili bittiği için resim çekemedim =(
sonra biraz konuştuk o bana enfess dut reçelini verdi dedim benimde sana var hediyelerim
o an şok oldu annemde görmüş getirdi çantayı verdik bayağı bi şaşırdı
sonra kızıyla tanıştım emine ablamın o da çok güzel bi kız
öyle geçti