Anneler Günü için de çekilişimiz var....

hadi ben kaçar kızlar sonra grş bana göndercek arkadaş seni öpüyorum kuzum eminim sensin ve bugun gönderdigine göre daha bugun gelemez ben o yüzden gideyim saçlarıma bi kızıl balyaj yaptırıp geleyim hadi mucux herkese...

yıldızcım benım oglan 2.5 yasında bırakmamız gerekıyor eger bız bıraktırmazsak onun sıkılıp bırakacagı yok mazallah okula bıle gıder oyle

Canım Benim Kardeşim 6 yasına kadar emmişti ya...
Anasınıfına giderken teneffüslerde eve gelir emerde giderdi...
Annem en son artık...Emziği ters cevirip içine solucan koydu bak kurt cıkıyor die
Öyle tiksinmişti..Ay birde demezmi anne yıkarsak temiz olur dimi yine emeriz....delikafadulden

yıldızcım benım oglan 2.5 yasında bırakmamız gerekıyor eger bız bıraktırmazsak onun sıkılıp bırakacagı yok mazallah okula bıle gıder oyle

canım arkadaşım spedyyy gerçekten çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

akşam resimlerini çekip eklicem yarın pijama-bileklik-şal-atlet-mumlar hepside çok şıklar çok ama çok beğendim ve çok mutlu oldummmm

akşam resimlerini çekip eklicem yarın pijama-bileklik-şal-atlet-mumlar hepside çok şıklar çok ama çok beğendim ve çok mutlu oldummmm

Mutlukızcım güle güle kullan hediyelerini

Kız sipaydi hani bana gönderiyodun bak ben doğru bilmişim.

ay kızlar gulmekten öldum hanı memeyı bıraktırmaya basladım ya sözde bugun oglum karsı komsuya gectı arkadanda ben yıyecek alıp gıtcektım herneyse bı gıttım agzında meme megersem eskı memesı orda kalmış bulmuş onu emıyor ben ayakta uyuyorum

Yıldız gördünmü:delphin:
oyuna bah hele oyuna :roflol::roflol:

mutlu len hane speedy ece ye alıodu :mymeka:

Canım benim beğenmene çok sevindim çok isterdim ben eklemek ama kendi makinem yanımda değil abimde bende çekmiştim :1no2:

teşekkür ederim yıldızcığım ama çok mutlu oldum yaaa gerçekten inşallah sende tez zamanda kavuşursun hediyelerine canım

akşam çekerim canım ben yarında eklerim inşallah ama ben o bilekliği kullanmaya kıyamam yaaa çok güzel ya taşı falan düşerseee

ınşallah mutlukızcım inşallah

En azından ne zaman göndereceğini öğrenebilseydim iyi olurdu.
Bugün gönderecekse sorun yokta
Yarın veya cuma göndermese bari, çünkü cuma-cumartesi fabrika kapalı olacakmış
Hediyeler geri döner sonra

Back