Anneler Günü için de çekilişimiz var....

fatunuz tatlım o kadar üzme kendini Allaha havale et yöneticilerin çoğu öyle ben merkezli kendilerinin her istediği yapılmalı prensibiyle çalışıyorlar Allah ıslah etsin canım hiç değmez böyle insanlar için gerilmene

evet canım rabbime havele ettm onları

fatunuz canım üzülme
of ya heryerde aynı demekki bu
çalıştıgın yerin yerlisysen agada sensin paşada sensin
geçen bende baglı bulundugum ocakta bu tarz bi sorun yaşadım herseferinde sessiz kalıyodum ama bu sefer resmen çıldırdım dedim valla tek suçumuz midyat sınırları içinde dogmamakmı kimse bizi sahipsiz sanmasın herşey bi telefonuma bakar trabzonun lazlarını doldurmmu buraya görürsünüz gününüzü diye resmen sinir krizi geçrdimya ama allah büyük fatucum görüyo haklıyı haksızı bu dünyada olmadasa ahirette hak bizimdir..üzme canını ..

fatunuz canım üzülme
geçen bende baglı bulundugum ocakta bu tarz bi sorun yaşadım herseferinde sessiz kalıyodum ama bu sefer resmen çıldırdım dedim valla tek suçumuz midyat sınırları içinde dogmamakmı kimse bizi sahipsiz sanmasın herşey bi telefonuma bakar trabzonun lazlarını doldurmmu buraya görürsünüz gününüzü diye resmen sinir krizi geçrdimya ama allah büyük fatucum görüyo haklıyı haksızı bu dünyada olmadasa ahirette hak bizimdir..üzme canını ..

amin canım
rabbim bizim yanımızda olsun yeter

fatunuz canım üzülme

hizmet veriyosunuz ya
sizi kollamalılar sahiplenmeliler aslında
arıza cıkarmamaları lazımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
iyi demişin kız agsını öptümmmŞeniz

anuşka abla biliyodum ya songül ablaya aldığını
ama kurabiye bende istiyorum ona göre

kızlar ya bugün hep alıyo millet hediyelerini bi benimkisi gelmedi
melodi hadi bugün alda yolla hediyemi

speedyim iyi günlerde kullan inş sana geldiğimde o fincanlarda kahve istiyorum

kızlar bıdahakı cekılışımız babalar gunu olsun hepımız kazene yollayalım......

Saka saka ama bıdahakı cekılışlere katılamayabılırım yazları tatılde oldugum için takıp edemıyorum

Back