Anneler Günü için de çekilişimiz var....

slm kızlar ben geldım anı bır kararla ogluşumun memesını bıraktırıyorum .umarım kolay atlatırız hıç sanmıyorum ama

Canım çok zorlama istersen bende çok uğraştım 2 gece uykusuz kaldım ama bıraktıramadım.
Komşumuzun kızı kendi kendine bırakmış biraz biraz aklı ermeye başkayınca sıpıtıp atmış memeyi
doktorlar da öyle diyor zaten
Elbet bırakır çokta zorlamamak lazım

ayayyy ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim yaaa hediyesini....benim kurbanım almış hediyesini aradı beni...

kızlarr daha yolayamadım ya hediyelerm hazır ama paketleyip yollama kaldı oğluşumda grip oldu dünde yürüteçten dütü ofoff yanii

bencede kızlar hiç uraşmayın bnm oğluş 8 aylıkken kendiliğinden bıraktı bende özeniyodum cork cor emzik emsin diyeee

kızlar ya bugün hep alıyo millet hediyelerini bi benimkisi gelmedi
melodi hadi bugün alda yolla hediyemi

speedyim iyi günlerde kullan inş sana geldiğimde o fincanlarda kahve istiyorum

Ececim sen tek değilsin canım benim benimkinden de hiç ses yok

Ya ne zaman gelcek onu bilsem bari bu kadar heyecan yapmazdım ama o konu da da bi bilgi yok. Her halde benim katilim buralara pek uğramayan biri:1no2:

ay yaa yeminle bu cekiliş benim tüm heyejan kalp ritimlerimi bozdu :roflol::roflol:
gösüm kulam kapıda tilifonda

ayayyy ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim yaaa hediyesini....benim kurbanım almış hediyesini aradı beni...

yaaaa aldı elinde çokta beğendii zemuszemuszemuszemus

inşallah gelirsin canım bak 2 sene daha burdayız biz gelkirsen mnisafir alırız:))ben geçen yaz geldim çok sevdim burayı...

inan şimdi daha çok istedim gelmeyi inşallah kısmet olur CADIARZUyerimseniben:Saruboceq:

yıldızcım benım oglan 2.5 yasında bırakmamız gerekıyor eger bız bıraktırmazsak onun sıkılıp bırakacagı yok mazallah okula bıle gıder oyle

bende heycandan gitcem yaa
songül abladan şüpheleniyodum ama o da vermiş kargoya gelemsi lazımdı gelmedi
demek ki o da diil
ee kim aldı o zaman bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…