- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
fatunuz tatlım o kadar üzme kendini Allaha havale et yöneticilerin çoğu öyle ben merkezli kendilerinin her istediği yapılmalı prensibiyle çalışıyorlar Allah ıslah etsin canım hiç değmez böyle insanlar için gerilmene
şöferrr beyyyy burdan papur geciyomuuuuu
kargom şimdi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama kimden azzz sonraaaaaaaaaaaaaa
geçer abla atla sen vagona
fatunuz canım üzülme
of ya heryerde aynı demekki bu
çalıştıgın yerin yerlisysen agada sensin paşada sensin
geçen bende baglı bulundugum ocakta bu tarz bi sorun yaşadım herseferinde sessiz kalıyodum ama bu sefer resmen çıldırdım dedim valla tek suçumuz midyat sınırları içinde dogmamakmı kimse bizi sahipsiz sanmasın herşey bi telefonuma bakar trabzonun lazlarını doldurmmu buraya görürsünüz gününüzü diye resmen sinir krizi geçrdimya ama allah büyük fatucum görüyo haklıyı haksızı bu dünyada olmadasa ahirette hak bizimdir..üzme canını ..
fatunuz canım üzülme
of ya heryerde aynı demekki bu
çalıştıgın yerin yerlisysen agada sensin paşada sensin
geçen bende baglı bulundugum ocakta bu tarz bi sorun yaşadım herseferinde sessiz kalıyodum ama bu sefer resmen çıldırdım dedim valla tek suçumuz midyat sınırları içinde dogmamakmı kimse bizi sahipsiz sanmasın herşey bi telefonuma bakar trabzonun lazlarını doldurmmu buraya görürsünüz gününüzü diye resmen sinir krizi geçrdimya ama allah büyük fatucum görüyo haklıyı haksızı bu dünyada olmadasa ahirette hak bizimdir..üzme canını ..
ablacım gözün aydın
larisa toton böyük ya ondandır
taşıyamıyor senü zavallım
kargom şimdi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama kimden azzz sonraaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?