Anneler Günü için de çekilişimiz var....

dilekçim sevindim iyi olmasına bebişinin benim iki kızım var birisi altı yaşında diğeri 11 aylık oldu tatlım onlarda senin ellerinden öper:)
oğluşunu öp benim için tatlım

Yok canım şimdi kimsenin keyfini bozmayayım geçer zaten birazdan her zamanki şeyler. Takılmaya değmez

Bende işyerinin şöforünü bekliyorum kurbanımın hediyelerini almaya gidicem

anladım tatlım umarım keyfin en kısa zamanda yerine gelir ben kurbanımın hediyelerini hazırladım sadece süslü paketlerden almam lazım kaydirigubbakcemile5

dilekçim sevindim iyi olmasına bebişinin benim iki kızım var birisi altı yaşında diğeri 11 aylık oldu tatlım onlarda senin ellerinden öper:)
oğluşunu öp benim için tatlım

maşşallah ne güzel iki kızın varmış ALLAH bağışlasın inşallah benimde olur birtane ama 6 sene sonra

bilmiyorum ki arkadaşım yaaa:gitme::gitme: bende özenimden hiç bir şey kaybetmem o gelmese bile ama böylede olumsuz etkileniyorum sonra diyorum ki bana alacak kişiyide aynı şekilde ben üzüyorum :gitme::gitme: ama belki o da hiç ilgisiz biridir diyorum sonra :gitme:
inşallah bu düşüncelerim değişir bahar vurdu galiba benia.s

Kallistecim kurbanın gelmiyorsa onun sorunu gerçi sende haklısın insanın içinde heves kalmıyor.
Ama katiline de yazık belki o da aynı sen gibin düşünüyordur.

Kallistecim kurbanın gelmiyorsa onun sorunu gerçi sende haklısın insanın içinde heves kalmıyor.
Ama katiline de yazık belki o da aynı sen gibin düşünüyordur.

ya bende aynı durumdayım kurbanım hiç gelmio duyduğuma öre işleri varmış bende hala katilimi çıkarabilmiş değilim ne alacağıma bile karar veremedim henüz tanıtımı okadar kısaki siz neler aldınız bana biraz yardımcı olsanız

gunaydın kızlar
hedıyeler hazırmı
songul adreslerı ne zaman gonderıyorsun tatlım
bana adresın lazım
herkes yasadıgı yerın meshur bırseyını koysun bence
ben oyle yapıyorum kestane sekerı,havlu,vs

Dilekcim kurbanın tanıtımını kısa tutmuşsa Fatunuzcum'a söyle sana yardımcı olur güzelim, kurbanını uyarır o da tanıtımını genişletir

Eğer Alacaklarınız kişi hakkında yardıma ihtiyacınız var ise bu topicte hiç bahsetmeden,
Lütfen Benimde irtibata geçiniz...

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Herkese günaydınlarrrr...
yenigün hepimize gönlümüzde ne varsa onu versin,
hep gülün emiiii....

canımcım adresleri cuma sabahtan başlarım özelden göndermeye...
hediyeler hazır herhalde,bende yarısını hallettim dün,
bu hafta hepsi biter ve gönderme zamanını beklerim artık...
ayyy ne heyecanlı dimi, artık heyecanla
gözümüz kargocuda olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…