Anneler Günü için de çekilişimiz var....

geçmiş olsun egem neyin var canım
iyi geceler kızlar

iyi geceler canım offffffffff ruhum daralıyor,hiç birşey yapmak istemiyorum,üstelik çok kötü grip oldummafoldumbengözlerimi açamıyorum

ya kızlar fırsat bulupda giremiyorum çok fazla walla havalr düzeldi bende geziyorum napimkaydirigubbakcemile4 kalbim sizle ama daha sık girmeye çalışçam bakalım hastalara geçmiş olsun geçmişi okuyamadım çok yazmışsınızzzz bende yarın hedayelerimi alcam inşallah

Günaydın arkadaşlar..

Yaa söylemek istediğim ne var kaç gündür, mesela benim kurbanım hiç ama hiç uğramıyor buralara zorla iki mesaj yazmış çıkmış baştan beri bu benide kötü etkiliyor mesela o burda olsa sohbet etsek filan diyorum ama bu şansım hiç bir çekilişte olmadı hep uzak kalan kişiler rastlıyor bana, şimdi ben de bana hediye alacak olan kişiyi olumsuz etkiliyorum biliyorum ama elimde değil bu durum çünkü bana alacak kişide sanki buralara hiç gelmiyormuş gibi hissediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlarboshayallersmile

Gunaydın.

Egem geçmiş olsun umarım kısa zamanda düzelirsin cnm.

Kaliste aynen bende senin gibi hissediyorum. Kurbanım hiç gelmiyor katilim beni aramıyor gibi me geliyor. Ben yine de özenle seçmeye çalışıyorum hediyelerimi. Forumdaki tüm mesajlarını okuyorum tek tek. Eğer hediyelerimi beğenmezse de artık yapacak bişiy yok.

kızlar ilginize teşekkür ederim bu sabah daha iyiyimopuyorumnanaktan

melodi rüyakız dilek mutlukız egem sizede günaydınlar nasılsınız:)

dilek canım senin oğlun vardı demi nasıl iyi mi :))

Back