Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Canım sordum şimdi sizin adetlerin nasıl canım setlere bakıyorum o bana 2000 YTL kadar demişti pahalılar merak ettim nasıl olucak falan dedim işte.

oda düşünme hayatım haftasonu gider bakarız dedi duruma göre halleder beğenir alırız dedi.

Hakanın öyle bi yapısı var ki baktığımızda diyimki 2 set al hemen alır :sm_confused:

anladım canım
ozaman baktın çok zorlanacak sen de aay canım set istemesem de şimdi şu bileziklerden 3 tane alınsa annen baban sen taksanız hem daha hoş olur
hem de seti düğünde takarsınız dersin...

anladım canım
ozaman baktın çok zorlanacak sen de aay canım set istemesem de şimdi şu bileziklerden 3 tane alınsa annen baban sen taksanız hem daha hoş olur

cumartesi ola hayrola bakalımm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

anladım canım

Fatucum doğru söylüyo sipaydi
Şimdi bi set 3000TL den başlıyor, üstelik bu taşlı ince olanların fiyatı
Trabzon hasırlarını hiç demiyorum 10.000 TL
İllaki nişanda set takmaları şart değilki düğündede takabilirler

beni yaz listeye doldur çayımı geliyorum
[/QUOTE]

buyur gel canım beklıyorum....
cevabım gec oldu çünkü benim kuş uykulu oğlum uyandı (

alırken aldır kıs sende,
bi daa zor alıyolaa çünkü,aklinialirimsmilebide takıların hepsi nişanda takılmaz zaten,düğüne bırakırsınızolumunekankayizsmile

Arkadaşlar yeni yeni sohbete katılan arkadaşlarımızın geçmişi
okuyarak alınan kararları öğrenmeleri gerek...

kızlar hiç yorulmayın ben size numue gelecek yerleri söyleyim
doğacı 3.5 tl karşılığında (ki kargo ücreti sizden)
numune gönderiyor
sonra rosense gönderiyor gene kargo ücreti sizden

sonra huggies gece kilodu gönderiyor 1 adet (rabbim gerek etmesin)
sonra bebelac gönderiyor bi paket mama falan işte bebeğin yaş gurubuna göre
sonra dr beckman leke koruyucu mendil gönderiyor 10 adet falan
Qspa gönderiyor numune
milupa sitesine üye olursanız bebeğin belli aylarında paket gönderiyormuş
sipahh pipet pipet yolluyor 8işine gelince yollamıyor zaman zaman)
Lansinoh numue gönderiyor
bioblas-bioder-deracin numune gönderiyor (bunların hepsi tek firma bünyesinde)

alırken aldır kıs sende,
bi daa zor alıyolaa çünkü,aklinialirimsmilebide takıların hepsi nişanda takılmaz zaten,düğüne bırakırsınızolumunekankayizsmile

aslında doğru söylüyorsun canım 1 defa alınıyo ve elinde sermaye onlar kalıyor akannehir

alırken aldır kıs sende,

yok canım benim o bana ne alacağını biliyor öyle düşünmüyorum onun için.
tek taş dedim gitti aldı tek taş eminim şimdi de benim istediğim olur yine inşallah :Saruboceq:
Bide şimdi tek nişan için alıcaz düğün zamanı düğüne alıcaz akannehirakannehirakannehir

aslında doğru söylüyorsun canım 1 defa alınıyo ve elinde sermaye onlar kalıyor akannehir

Canım ben Hakan'a tek taş dedim bana öyle evlenme teklifi edeceksin çıkarken.
Gitti 1,2 karat tek taş aldı cimrilik yapma gibi derdi yok ama şu sıralar zatenn sıkışıklar.
Sermaye olarak yine kalacak kesinlikle satmıcamm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

hade bee,öle olur mu kıs,totosunu üşütür ayazda o kaa gün,
sona yine baa zarar olur:uhm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar yeni yeni sohbete katılan arkadaşlarımızın geçmişi
okuyarak alınan kararları öğrenmeleri gerek...

evet songül abla haklı kızlar
geçmişi biraz araştırın kurallarda değişenler oldu
mesela standart hediye ne alınacak
gönderim ne zaman yapılacak
hangi yöntemle gönderilecek
gönderi ücteri ne olacak vb. gibi

o gece bileziği dediğiniz bana sözde takıldı
çok istiyodum ama 2-3 kere taktım topu temeli

bana hero bayb den mama ,baybstardan da 2 tane bez geldi...milupa sadece bılgılendırıcı katoloğ yolladı...

kızlar bıldıgım kadarıyla biz 41 kişiyız ama nerdeyse 20 kişi aktif hiç bilmedıgım insanlar var..bende ilk defa katıldım aranıza uğrayamadıgım zamanlarda oluyo ama ne yapıp edıp gecmışı okuyorum aktıf olanları tanıyorum kurbanımla muhabbet bıle edemedım hiçç...

o durumda olan okaadar çok ki canım
en az 2 defa mesajla belirtilmesine rağmen kale almayıp gelmeyen öyle çok ki....

yani o arkadaşları da birçok kere online görüyorum sevdikleri topiklerde bulunuyorlar mutlaka ama bu öylesine bir topic değil ki
birbirimizle hediyeleşiyoruz
tanımamız gerekir karşıdakini nasıl bir insan neyi sever ne iyi olur alınırsa gibi

bazı arkadaşlar öyle basit tanıtımlar yapmışlar ki
her istediğini alabilirsin misali
ama benim beğendiğimi sen beğenemzsin ki... değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…