- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
tatlım zaten kırmazsın
sizin adtte set mi takılır canım diye sor bişey olmaz,
mesela bazı yerlerde damadın ailesinin hepsini bişey takması uygun görülür (anne baba damat varsa büyük kız erkek kardeşler gibi)
hem böylece onlardan farklı adetiniz varsa kız tarafını yok saymış durumuna düşmezler
o açıdan sor diyorum
Canım sordum şimdi sizin adetlerin nasıl canım setlere bakıyorum o bana 2000 YTL kadar demişti pahalılar merak ettim nasıl olucak falan dedim işte.
oda düşünme hayatım haftasonu gider bakarız dedi duruma göre halleder beğenir alırız dedi.
Hakanın öyle bi yapısı var ki baktığımızda diyimki 2 set al hemen alır :sm_confused:
anladım canım
ozaman baktın çok zorlanacak sen de aay canım set istemesem de şimdi şu bileziklerden 3 tane alınsa annen baban sen taksanız hem daha hoş olur
hem de seti düğünde takarsınız dersin...
cumartesi ola hayrola bakalımm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
anladım canım
ozaman baktın çok zorlanacak sen de aay canım set istemesem de şimdi şu bileziklerden 3 tane alınsa annen baban sen taksanız hem daha hoş olur
hem de seti düğünde takarsınız dersin...
valla çekiliş ahalisi olarak toplaşıp öyel kocaları 5 gün ayazda bırakıyos biz.... naniknanik
[
Canım sordum şimdi sizin adetlerin nasıl canım setlere bakıyorum o bana 2000 YTL kadar demişti pahalılar merak ettim nasıl olucak falan dedim işte.
oda düşünme hayatım haftasonu gider bakarız dedi duruma göre halleder beğenir alırız dedi.
Hakanın öyle bi yapısı var ki baktığımızda diyimki 2 set al hemen alır :sm_confused:
alırken aldır kıs sende,
bi daa zor alıyolaa çünkü,aklinialirimsmilebide takıların hepsi nişanda takılmaz zaten,düğüne bırakırsınızolumunekankayizsmile
alırken aldır kıs sende,
bi daa zor alıyolaa çünkü,aklinialirimsmilebide takıların hepsi nişanda takılmaz zaten,düğüne bırakırsınızolumunekankayizsmile
aslında doğru söylüyorsun canım 1 defa alınıyo ve elinde sermaye onlar kalıyor akannehir
hade bee,öle olur mu kıs,totosunu üşütür ayazda o kaa gün,
sona yine baa zarar olur:uhm:
Arkadaşlar yeni yeni sohbete katılan arkadaşlarımızın geçmişi
okuyarak alınan kararları öğrenmeleri gerek...
kim gelir bana yemek yapar çok halsizim ve midem berbat durumda mutfağa giremiyoruummmmm
kızlar bıldıgım kadarıyla biz 41 kişiyız ama nerdeyse 20 kişi aktif hiç bilmedıgım insanlar var..bende ilk defa katıldım aranıza uğrayamadıgım zamanlarda oluyo ama ne yapıp edıp gecmışı okuyorum aktıf olanları tanıyorum kurbanımla muhabbet bıle edemedım hiçç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?