• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

slm kıslar ne yapıyonus bakem,yani bide şu topicte misaafir görmiim hee,
melodiciim soruna şöle bi cvpta verebiliriz cnmcım,herkesin bünyesi farklı olabiliyo,
yada aynı kadının her hamileliliği birbirinden farklı geçebiliyo,onun için akışına bırak zamanı,
nasıl olsa 9 ay sonunda tatlı bi bebişin olucak hayırlısyla:Saruboceq:,o zaman tüm bu yaşadıklarını unutacaksınolumunekankayizsmile

öyle de pahalı olur be canım.

Onların uygun fiyatlı olanları da var, bilezikten daha uygun fiyatları
Ama durumları nasıldır bilemiyorum, çokta zorlamak istemiyorum dersen kendilerine bırak anlattığına göre seni ve kendilerini etrafa mahcup edecek insanlara benzemiyorlar elbetteki boş çıkmayacaklardır

canım esım bana o gece bleziğinden takmıştı fıyatıda bılezıkten daha uygundu normal hayatta sadece alyansımı tek tasımı ve o kelepceli bilezıgı kullanıyorum...

slm kıslar ne yapıyonus bakem,yani bide şu topicte misaafir görmiim hee,
melodiciim soruna şöle bi cvpta verebiliriz cnmcım,herkesin bünyesi farklı olabiliyo,
yada aynı kadının her hamileliliği birbirinden farklı geçebiliyo,onun için akışına bırak zamanı,
nasıl olsa 9 ay sonunda tatlı bi bebişin olucak hayırlısyla:Saruboceq:,o zaman tüm bu yaşadıklarını unutacaksınolumunekankayizsmile

nerdesin bakim sen yoklamada geç kalıyosun bak hep görüyorum

Bu tarzlar şey için asla ne kendi ailemi neden karşı aileyi kıramam aklinialirimsmile

tatlım zaten kırmazsın
sizin adtte set mi takılır canım diye sor bişey olmaz,
mesela bazı yerlerde damadın ailesinin hepsini bişey takması uygun görülür (anne baba damat varsa büyük kız erkek kardeşler gibi)

hem böylece onlardan farklı adetiniz varsa kız tarafını yok saymış durumuna düşmezler
o açıdan sor diyorum

şu gece bilezii ne ola hakket bende bilmiim,
pek caal gördüm kendimi yaf,
şu linke bakiim bende:ecrin_bebek:

yoklama ne vakit alınıyo kuzuum,
valla benim kocişim başımda bacıım,evden çıkana dek pc yi esir alıyo ,yada kendisi evdeken pc ye oturmam acaip kızıyo:dilcikar:

valla çekiliş ahalisi olarak toplaşıp öyel kocaları 5 gün ayazda bırakıyos biz....
naniknanik
canım çok cay istedi kim gelcek benım yanıma çay içelimm:içelim:

beni yaz listeye doldur çayımı geliyorum
kaydirigubbakcemile4

Back