Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ne yaptın sen dörde kadar bakıyım :jeyyar: aklinialirimsmile

nannn yazıklar olsun sana vefasız sipaaaa
ben sormuyorum mu nerelerdesin sen diye.
bundan sonra sorarsam alsanaalsanasmile

eeeee soruyorsan sözüm yok :roflol::roflol:

anammm yer nann bu beni. kendine bile tahammülü yok bu arslan parçasının baksana :roflol:

yok kız yemez henüz yemedi beni daha bakalım ne zaman yer :1shok:

sana neeee
ablam zahmet etmiş özenmiş bana kurmuş cümleyi sana ne kıssskaaanççççç şşşeyyyyyyy

ne kıskancam beeee olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben geldim kızlar bu çekiliş işine başta çoook büyük bir heyecanla girmiştim kim çıktı kime çıktım falan die ama bana çıkan kişi bayadır siteye girmeyince açıkçası hevesim kaçmıştı burayada girmiordum ama bugün düşündümde bana alacak kişiyede aynı şeyi yaşatmayım die gelmeye karar verdim benim kurbanında çok önemli işleri var galiba 10 gün oldu hala bvekliorum gelsinde iki kelam edelim die valla kafama göre bişiler alıcam inşallah beğenir napimki başka

Dilekcim kurbanın eğer gelmiyorsa sende kendi beğenilerine göre birşeyler alırsın.
Eğer kurbanın hüsrana uğrarsa da o onun sorunu.
Aslında daha zaman var belki özel bir nedeni vardır da o yüzden gelmiyorsur.
Çekilişe yakın herkes tek tek geliyor merak etme canım.
Sen yine de gel, sohbete katıl
En azından senin katilin eğer buralarda ise seninle muhabbet imkanı bulur

evet canım ya benden aynı dertten muzdaribim..
ben çok çok büyük bir ihtimal ipucu topiğinde öyle bir ipucu vermişki kimin kurbanı olduğumu da buldum.
ama ne benim kurbanım geliyor ne kurbanı olduğumu düşündüğüm arkadaşım..
halbuki gelseler de biz de keyiflensek ne güzel olu değil mi

eee ne güzel hediyeler belirlenmiş kurbanlar hakkında konuşuluyor ben boynu bükük arada bi ce deyip kaçıyorum ne yapayım kıskanıyorummm hepinizii

melodiciğim güzel anne nasılsın nasıl oldunn

dilek tebrik ederim canım siz yaşatmayınki yaşamayında..

nann sıpaydi ya ben bu tıckerlerı niye yapamıyorum beee
sakın beceriksiz filan diyeyim deme.. klava:
ne diyorlarsa aynısını yapıyorum sürekli format uygun değil diyor
doktor hanım nedir sorunum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: beceriksiz bak bu siteden yap
daisypath olandan sona gelince ımg URL olanı seç yda söyle ne istersen yapam sana akannehir

ya kızlar benim kurbanım biraz seçici kendim takı yapıyorum ama begenirmi bilemiyorum 1 tane hediye aldım daha diğerlerini düşünüyorum ne alsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…