Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yaptın sen dörde kadar bakıyım :jeyyar: aklinialirimsmile
nannn yazıklar olsun sana vefasız sipaaaa
ben sormuyorum mu nerelerdesin sen diye.
bundan sonra sorarsam alsanaalsanasmile
anammm yer nann bu beni. kendine bile tahammülü yok bu arslan parçasının baksana :roflol:
sana neeee
ablam zahmet etmiş özenmiş bana kurmuş cümleyi sana ne kıssskaaanççççç şşşeyyyyyyy
aferim size fatunuz
sonra da korkudan uyuyamamışsındır
a
ben geldim kızlar bu çekiliş işine başta çoook büyük bir heyecanla girmiştim kim çıktı kime çıktım falan die ama bana çıkan kişi bayadır siteye girmeyince açıkçası hevesim kaçmıştı burayada girmiordum ama bugün düşündümde bana alacak kişiyede aynı şeyi yaşatmayım die gelmeye karar verdim benim kurbanında çok önemli işleri var galiba 10 gün oldu hala bvekliorum gelsinde iki kelam edelim die valla kafama göre bişiler alıcam inşallah beğenir napimki başka![]()
ben geldim kızlar bu çekiliş işine başta çoook büyük bir heyecanla girmiştim kim çıktı kime çıktım falan die ama bana çıkan kişi bayadır siteye girmeyince açıkçası hevesim kaçmıştı burayada girmiordum ama bugün düşündümde bana alacak kişiyede aynı şeyi yaşatmayım die gelmeye karar verdim benim kurbanında çok önemli işleri var galiba 10 gün oldu hala bvekliorum gelsinde iki kelam edelim die valla kafama göre bişiler alıcam inşallah beğenir napimki başka![]()
dilek tebrik ederim canım siz yaşatmayınki yaşamayında..
nann sıpaydi ya ben bu tıckerlerı niye yapamıyorum beee
sakın beceriksiz filan diyeyim deme..klava:
ne diyorlarsa aynısını yapıyorum sürekli format uygun değil diyor
doktor hanım nedir sorunum kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim kurbanım biraz seçici kendim takı yapıyorum ama begenirmi bilemiyorum 1 tane hediye aldım daha diğerlerini düşünüyorum ne alsam diye
:roflol::roflol: beceriksiz bak bu siteden yap
daisypath olandan sona gelince ımg URL olanı seç yda söyle ne istersen yapam sana akannehir
sölemem htcvlkn