• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler günü en güzel hediyesi :)

Annem ve ben mayıs doğumluyuz ve aynı gün doğmuşuz.
O yüzden her anneler gününde ben özel bir hediye almak zorundayım. Hem doğum günü hediyesi hem de anneler günü hediyesi olması için...
Geçen sene ben anneme bu kolyeyi aldım...
20130806000000.webp

Bu sene de, buna yakışacak bir küpe aldım. Hatta daha dün aldım sakladım evde.
Cuma akşamı gelecek bana annem, hem benim hem annemin doğum gününü kutlayacağız. o zaman vereceğim. İnşallah doğru bir seçim olmuştur. Yüzük ve küpe arasında kalmıştım çünkü...
GE23511.webp

Pahalı bir hediye oldu orası muhakkak, hele ki altının ucuz olmadığı günlerdeyken...
ama sene de 1 sefer anneme hediye aldığımı düşününce çokta gelmiyor göze, hele ki kendim çalışırken.
Çalışmıyor olsam, biraz daha kısardım hediye konusunda. Ama çok beğenerek aldım...

N
kızlar sizce anneler gününde anneme ne almalıyım?
eyi eksik ise onu al bence

Ben genelde ANNEME VE KV'deme gidınce şöyle bakıyorum,NELERİ EKSİK en çok neyden yakınıyorlar.
Kv mini fırınımda bozuldu şuan sıkışığım diyordu 3-5 ay öncesi onu alacam mutlu olsun ;)
Anneciğim ise mikrodalgası yok onuda ona almayı düşündüm mesela
Allah yokluklarını vermesin inşallah....

Annem ve ben mayıs doğumluyuz ve aynı gün doğmuşuz.
O yüzden her anneler gününde ben özel bir hediye almak zorundayım. Hem doğum günü hediyesi hem de anneler günü hediyesi olması için...
Geçen sene ben anneme bu kolyeyi aldım...
Eki Görüntüle 1826766

Bu sene de, buna yakışacak bir küpe aldım. Hatta daha dün aldım sakladım evde.
Cuma akşamı gelecek bana annem, hem benim hem annemin doğum gününü kutlayacağız. o zaman vereceğim. İnşallah doğru bir seçim olmuştur. Yüzük ve küpe arasında kalmıştım çünkü...
Eki Görüntüle 1826767

Pahalı bir hediye oldu orası muhakkak, hele ki altının ucuz olmadığı günlerdeyken...
ama sene de 1 sefer anneme hediye aldığımı düşününce çokta gelmiyor göze, hele ki kendim çalışırken.
Çalışmıyor olsam, biraz daha kısardım hediye konusunda. Ama çok beğenerek aldım...

Bence çok güzel güle güle kullansın anneciğin yerinde bir karar olmuş
Peki kv beklemez mi ?

AA BU ARADA konu 2014 zamanından kalmaymış daha yeni farkettim :KK48:
Anneler günü yaklaşınca hiç tarihe bakmadan güncel sanarak yorumladım:KK70:

Bende güncel sanarak yazdım buraya, tekrardan konu açmamak için, çünkü fikir almak istiyordum aynı zamanda :-):-)

Eskiden de ben hep organize ederdim.
Ama kayınvalideme ne hediye aldımsa hep burun kıvırdı, 450 TL verip bir elektrikli süpürge almıştım, ihtiyacı vardı ve kendi paramla aldım. Fakat verdiğimizde eşim ile benim hediyem olarak verdik çünkü zaten eşimle kese ayırmayız bu ayrı konu...
Burun kıvırdı "ay bu toz kaçırıyor, ay koku yaptı evde, nasıl birşeymiş ki bu, ben bunu kullanamıyorum, rengini beğenmedim"... Kendisi alsa o paraya alamayacak, kaliteli bir süpürge aldım taş gibi... ama gel gelelim beğendiremiyorsun.

Bir seferinde blender seti aldım, Braun marka. anneme de aynısını almıştım o sene, ayrı gayrı olmasın, ikisinin de ihtiyacı vardı aldık. Annem "kızım ne zahmet ettin onca para verdin" diye söylenirken, kayın validem "ay bu blender'ın demir kısmının altında plastik olanlarından yok muydu, tenceremi çizer bu benim, ay bu da bozulur zaten, iyi değil bu marka" diye burun kıvırdı.

Yine ses çıkartmadım... En son hadi daha risksiz bir hediye olsun dedik, bone china fincan takımı aldım şık birşey, (doğum günü nisanda o yüzden ayrı hediye, daha sonra da anneler günü için ayrı hediye olmak üzere, iki sefer hediye alınıyor yılda) buna da bahanesi hazır "ay babanın dudakları yanıyor ince fincanlarda kahve içerken, vitrinim için süs olur bunlar, çok ince ki bu fincanlar kırılır gider" vs. Bahaneler hep hazır.

Eltim de daha normal bir fincan takımı almış, bir ara golf topu desenliler modaydı hatırlarsınız, ona da bahanesi hazır "ay bu fincanlar çok kalın, misafirler sevmez böyle fincanda içmeyi" diye söylenmiş...

Güler misin ağlar mısın... Hiç birşeyi beğenmediği için bende ona hediye almayı bıraktım.
Artık oğlu beğensin, oğlu alsın nasılsa ona bir bahane kulp bulamaz. :ukala::ukala:

Ama kayınvalideme ne hediye aldımsa hep burun kıvırdı, 450 TL verip bir elektrikli süpürge almıştım, ihtiyacı vardı ve kendi paramla aldım. Fakat verdiğimizde eşim ile benim hediyem olarak verdik çünkü zaten eşimle kese ayırmayız bu ayrı konu...
Burun kıvırdı "ay bu toz kaçırıyor, ay koku yaptı evde, nasıl birşeymiş ki bu, ben bunu kullanamıyorum, rengini beğenmedim"... Kendisi alsa o paraya alamayacak, kaliteli bir süpürge aldım taş gibi... ama gel gelelim beğendiremiyorsun.

Bir seferinde blender seti aldım, Braun marka. anneme de aynısını almıştım o sene, ayrı gayrı olmasın, ikisinin de ihtiyacı vardı aldık. Annem "kızım ne zahmet ettin onca para verdin" diye söylenirken, kayın validem "ay bu blender'ın demir kısmının altında plastik olanlarından yok muydu, tenceremi çizer bu benim, ay bu da bozulur zaten, iyi değil bu marka" diye burun kıvırdı.

Yine ses çıkartmadım... En son hadi daha risksiz bir hediye olsun dedik, bone china fincan takımı aldım şık birşey, (doğum günü nisanda o yüzden ayrı hediye, daha sonra da anneler günü için ayrı hediye olmak üzere, iki sefer hediye alınıyor yılda) buna da bahanesi hazır "ay babanın dudakları yanıyor ince fincanlarda kahve içerken, vitrinim için süs olur bunlar, çok ince ki bu fincanlar kırılır gider" vs. Bahaneler hep hazır.

Eltim de daha normal bir fincan takımı almış, bir ara golf topu desenliler modaydı hatırlarsınız, ona da bahanesi hazır "ay bu fincanlar çok kalın, misafirler sevmez böyle fincanda içmeyi" diye söylenmiş...

Güler misin ağlar mısın... Hiç birşeyi beğenmediği için bende ona hediye almayı bıraktım.
Artık oğlu beğensin, oğlu alsın nasılsa ona bir bahane kulp bulamaz. :ukala::ukala:

Valla şok oldum ayıp be !!! sinir oldum buradan Allah islah etsin en diyelim

benim annem krem hastası yaşlanmaktan korkar kırışıklıktan nefret eder.eline yüzüne bakmayı sever o yüzden ben kremlerini hep alırım zaten ama bu defa uyanıklık yapıcam güneş koruyucusu bitmişti zaten alıcaktım anneler gününe denk getiricem :halay:

benim annem krem hastası yaşlanmaktan korkar kırışıklıktan nefret eder.eline yüzüne bakmayı sever o yüzden ben kremlerini hep alırım zaten ama bu defa uyanıklık yapıcam güneş koruyucusu bitmişti zaten alıcaktım anneler gününe denk getiricem :halay:

Hadi bakalım... Zaten önemli olan mutlu olacakları şeyleri yapmak bence.
Bu bir takıdır, bu bir kremdir bazen de bir nevresim... :KK66:
Benim annem o anlamda hiç birşey kullanmadığı için, benim de hediye alma alanım kısıtlı.
Bu tarz günlük kullanabileceği takıları yoktu.

Ama aldığım kolyeyi o kadar beğendi ki hiç çıkartmıyor boynundan.
Bu da beni çok mutlu ediyor mesela... :KK68::KK68:

Ne kadar saygısız bir kadınmış..Düşünüp alınan hediyeye bu tepki verilir mi??Çok ama çok ayıp..:duduk:

Ben de eskiden çok sinirlenirdim de, artık sinirlerimi aldırdım bu konuda.
Kafama göre davranıyorum artık, bana da benim doğum günlerimde birşey almaz. :KK12:
O yüzden sorun yok...

Sinirlerini aldırman iyi olmuş
Sanırım bukadar sakin kalamzdım
E zaten benim doğum günümdede kv birşey almamıştır.Kİ zaten hiç beklenti içine girmem GİRMEMDE.
Eşin bu konuda size destek ise No problem.

kızlar sizce anneler gününde anneme ne almalıyım?
Kv yi kahvaltıya götürücez.. zaten sene içinde biçok defa hediye alıp verdiğimden değişiklik olsun bu sene dedim.. anneme daha bilemedim napsam.. gerçi anneme de alırız sene içinde fakat annem de bize yapar özel günler dahil atlamaz fakat kv öyle değil.. o yüzden kendi anneme daha çok özeniyorum sanırsam :anne::oops:

i

iyi yapmissin hediye nasil olursa olsun begenilir..bende dun anneme sordum ne istersin diye hicbisey istemiyorum sakin almayin aldigimdada kiziyor.kv de almiyoruz biz..esim zaten boyle ticari seylere karsi.zaten kv bunun disinda istekleri alinir hep..kv ilk anneler gununde pahali bi kiyafet aldim himm iyi sagol dedi kenara koyuverdi bikez bile ustunde gornedim hevesimi kirdi anneme bir bardak alsam begenir.

Kv yi kahvaltıya götürücez.. zaten sene içinde biçok defa hediye alıp verdiğimden değişiklik olsun bu sene dedim.. anneme daha bilemedim napsam.. gerçi anneme de alırız sene içinde fakat annem de bize yapar özel günler dahil atlamaz fakat kv öyle değil.. o yüzden kendi anneme daha çok özeniyorum sanırsam :anne::oops:
Kahvaltı güzel fikirmiş.
Ben eşime diyeyim alsın annesini & babasını kahvaltıya götürsün bari :rolleyes:
Benim gitmem şart değil zaten...
İyi oldu bu fikir, teşekkürler. :-)

Sinirlerini aldırman iyi olmuş
Sanırım bukadar sakin kalamzdım
E zaten benim doğum günümdede kv birşey almamıştır.Kİ zaten hiç beklenti içine girmem GİRMEMDE.
Eşin bu konuda size destek ise No problem.
Bende bir beklenti içerisinde değilim tabii ki, alıp almaması umrumda değil.
Eşim sağolsun güzel hediyeler alır bana, o anlamda şanslıyım.
Kayınvalidem alsa ne olur almasa ne olur, zaten o birşey beğenene kadar yüzyıl geçer, ben gelirim 60 yaşına...
Öyle bir yapısı var.

benim ailemde alir bazen ozel gunlerde ben esimin tarafindan bi hediye gormedim.onlar buyukse bizde kucuguz..

Back
X