- Konu Sahibi Happy Meal
-
i
iyi yapmissin hediye nasil olursa olsun begenilir..bende dun anneme sordum ne istersin diye hicbisey istemiyorum sakin almayin aldigimdada kiziyor.kv de almiyoruz biz..esim zaten boyle ticari seylere karsi.zaten kv bunun disinda istekleri alinir hep..kv ilk anneler gununde pahali bi kiyafet aldim himm iyi sagol dedi kenara koyuverdi bikez bile ustunde gornedim hevesimi kirdi anneme bir bardak alsam begenir.
Kahvaltı güzel fikirmiş.
Ben eşime diyeyim alsın annesini & babasını kahvaltıya götürsün bari
Benim gitmem şart değil zaten...
İyi oldu bu fikir, teşekkürler.
ama kendi kizlari uc bes liralik bisey alinca ustunde gorurum hemen bak bunu su almis bunu su getirmis diyede hemen soyler..bazen vicdan yapip alayim diyorum esim bosver diyor vazgeciyorum.bu nedenle haksizlik olmasin diye annemede almiyorum.ama uzuluyorum bekarken ben hep alirdim onun disindada cok alirdim.Hah al benim kayınvalideden bir tane daha.
Bende çok kızıyorum buna işte, insan bir çorap bile alsan değer vermeli. Güzel olması veya onun zevkine hitap etmesi mühim değil. Mühim olan değer verilip düşünülmüş olması.
Beğenmediği bir şeyi değiştirebilir de ayrıca, alınan her hediye için artık bir değişim kartı var.
Ben mesela altını bile alırken kuyumcuya dedim, olurda beğenmedi değiştirir misiniz? Gramı gramına değişim yaparız hiç sıkıntı yok dedi bana. Yani bu bile mümkünken, burun kıvırmak niye...
Der o derKahvaltıya götürür bu sefer zeytin çok tuzlu peynirde aşırı yağlı demesin.
Hele mekan konusunu hiç demiyorum bile
ama kendi kizlari uc bes liralik bisey alinca ustunde gorurum hemen bak bunu su almis bunu su getirmis diyede hemen soyler..bazen vicdan yapip alayim diyorum esim bosver diyor vazgeciyorum.bu nedenle haksizlik olmasin diye annemede almiyorum.ama uzuluyorum bekarken ben hep alirdim onun disindada cok alirdim.
Der o der
Rahatı kaçar onun kesin, burası çok esiyor, havada çok sıcak, hasta mı edeceksin sen beni diye oğluna çıkışır eminim...
İlla bir huzursuzluk yaratmayı sever çünkü, anın tadını çıkartmak ona göre birşey değil malesef...
Öyle olur mu hiç sen de git hazır kahvaltının tadını çıkar oohhh miss.. benim kaynana var ya anneler gününden 1.5 ay öncesi falandı o zaman 2 aylık gebeydim eşimle bi tartışma yaşamıştık ve kaynana da dahil oldu bi şekilde bu çocuk alıncak bitti bu işle başlayıp sonunu daha da çirkinleşerek tamamladı.. üatüne bi de küstü bana benim de canıma minnet.. o ara düşük riskim vardı annemde kalıyodum akşam eşim gelip aldı annene gidelim bi elini öperiz dedim.. biz gidene kadar ana kız gazlamışlar birbirlerini ne hoşgeldin dediler ne nasılsın dediler.. ablası eşime çay doldurdu bana içer misin diye sormadı bile 5 karış surat astılar bi hafta sonra da benimle ilk anneler günüymüş ne hakkım varmış bunu ona yapmaya bi kova laf.. oğlun akşama kadar yanındaydı kızın da gelmiş yanına.. beni boşamasını her tartışmada oğluna fiştikleyen kadın benim annem falan olamaz eziyet etmek için her şeyi bahane ediyosunuz sen dua et bi saat de olsa ben o eve geldim ama keşke gelmeseydim yabani gibi yüzüme bile bakmadınız demiştim..Kahvaltı güzel fikirmiş.
Ben eşime diyeyim alsın annesini & babasını kahvaltıya götürsün bari
Benim gitmem şart değil zaten...
İyi oldu bu fikir, teşekkürler.
Sanki onlar sadece ana baba gibi bundan 2 sene önce hediye sipariş ettiler anneler gününde annesine babalar gününde babasına s4 le s5 tel almıştık.. bana ne geliyo HİÇBİ ŞEY hadi beni geçtim oğullarına TABİ Kİ HİÇBİ ŞEY.. ay ben ne çok dolmuşumbenim ailemde alir bazen ozel gunlerde ben esimin tarafindan bi hediye gormedim.onlar buyukse bizde kucuguz..
Kahvaltıya götürür bu sefer zeytin çok tuzlu peynirde aşırı yağlı demesin.
Hele mekan konusunu hiç demiyorum bile
hep kv tarafi sorunluSanki onlar sadece ana baba gibi bundan 2 sene önce hediye sipariş ettiler anneler gününde annesine babalar gününde babasına s4 le s5 tel almıştık.. bana ne geliyo HİÇBİ ŞEY hadi beni geçtim oğullarına TABİ Kİ HİÇBİ ŞEY.. ay ben ne çok dolmuşum
Öyle olur mu hiç sen de git hazır kahvaltının tadını çıkar oohhh miss.. benim kaynana var ya anneler gününden 1.5 ay öncesi falandı o zaman 2 aylık gebeydim eşimle bi tartışma yaşamıştık ve kaynana da dahil oldu bi şekilde bu çocuk alıncak bitti bu işle başlayıp sonunu daha da çirkinleşerek tamamladı.. üatüne bi de küstü bana benim de canıma minnet.. o ara düşük riskim vardı annemde kalıyodum akşam eşim gelip aldı annene gidelim bi elini öperiz dedim.. biz gidene kadar ana kız gazlamışlar birbirlerini ne hoşgeldin dediler ne nasılsın dediler.. ablası eşime çay doldurdu bana içer misin diye sormadı bile 5 karış surat astılar bi hafta sonra da benimle ilk anneler günüymüş ne hakkım varmış bunu ona yapmaya bi kova laf.. oğlun akşama kadar yanındaydı kızın da gelmiş yanına.. beni boşamasını her tartışmada oğluna fiştikleyen kadın benim annem falan olamaz eziyet etmek için her şeyi bahane ediyosunuz sen dua et bi saat de olsa ben o eve geldim ama keşke gelmeseydim yabani gibi yüzüme bile bakmadınız demiştim..
Velhasıl sırf mecburiyetten kutluyorum sadece bana kalsa Allah senin cezanı versin tez zamanda ahirete intikal edesin inşallah deyip tel.i kapatırım yüzüne.. benden ona tek hediye bu olur da napıcan eşimin annesi itin hatrı yok sahibinin hatrına idare ediyoz işte 3 yaşındaki çocuk gibi
bizim gibi yapin almiyver baska zamanlarda ihtiyaci olan bisey varsa alirsiniz..icinden gelmeden olunca zor oluyor.nimete de kulp takar mı dersin.. ona de ki çarpılcan be kadın her şeye bi kulp takıyosun keto gibi olcan alimallah.. ay mıy mıy mıy elinde olcak yaradana sığınıp çakıvercen 2 tane suratının ortasına hem hırsın çıkıcak hem bu benim hediyemdi özenle sizin için biriktirdim yıllardır diyceksin.. oh miss
Hakkaten iyi dolmuşsun...Sanki onlar sadece ana baba gibi bundan 2 sene önce hediye sipariş ettiler anneler gününde annesine babalar gününde babasına s4 le s5 tel almıştık.. bana ne geliyo HİÇBİ ŞEY hadi beni geçtim oğullarına TABİ Kİ HİÇBİ ŞEY.. ay ben ne çok dolmuşum
Benim kaynana sürekli bi atraksiyonlarda olduğundan geçmiyo.. arada bi delleniyorum sonra geçiyo aman diyorum naparsa yapsın ama illa ucunu bana dokunduruyo edepsiz işte.. nerdèyse 6 senedir gelenek haline geldi hanfendilerin otunu b.kunu kutlamak ama dediğin gibi içten gelmeyince ölüm geliyo insana.. bi de benim gibi çok seviyosanız kaynananızı sormayın gitsinHakkaten iyi dolmuşsun...
Bende bir ara böyleydim.
Sakinledim son günlerde. İnsan doluyor napacaksın...
Takma kafana, hayat bu gel-geç süreçler...
Herşey atlatılacak zamanla...
O aralar eşim hanzoydu ondan tavır yapamıyodum ya da yaptıklarım geçici oluyoduHah babamın lafı "itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var"
Yok ne gideceğim yahu, otursunlar ana oğul & baba oğul kutlasınlar.
Benim annem mi sanki. Bende fırsat bu fırsat annemle eltimi çağırırım eve kahvaltıya...
Onlar kafasına göre biz kafamıza göre, gel keyfim gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?