Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anneler bir yardım edermisiniz. ?
- Konu Sahibi drkbrke
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Evet bir erkek figürüne daha doğrusu baba figürüne ihtiyacı var.Ya ben özellikle boşanmış annelerden yardım istiyorum.Bilen arkadaşlar vardır ben eşimden ayriyim yakın zamandada annemi kaybettim Sağolsun çok yakın bir arkadasim (erkek ) annemide kaybettiğim için her ihtiyacım olduğunda yanımda oluyor. Velhasıl asıl mevzu oğlumun bu arkadaşıma olan duskunlugu sürekli onunla vakit geçirmek istiyor gece onun koynunda uyumak istiyor. Gerçekten abartmiyorum bigün gelmesin bize o gün oğlumun yüzü gülmüyor. Bende fazlasıyla ilgileniyorum ama onunla olduğu zaman daha keyifli oluyor.Bu arada bosandigimdan beri oğlum pedegog kontrolünde. Babasını hiç görmüyor geçen hafta aradım ya gel yada getireyim biraz ilgilen seni ozluyor dedim verdiği cevap benim vaktim yok. Kızlar sizce oğlumun bu durumu için ne yapabilirim pedegog onunla mutlu oluyor henüz kabullenmesi için çok küçük olmadi babasiyla iletisime gec diyor ama bu şekilde de olmuyor arkadaşım sürekli bizim evde olmak zorunda kalıyor. Napicami bilmiyorum bir akıl verin ne olur
Ama bence doğru insan değil bunun için.
Arkadaşınla aran bozulursa ya da sıkılıp da uzaklaşırsa sizden bu sefer bu daha büyük yıkım olacak. Babasını zorlaman çözüm değil. Adam olan çocuğuyla ilgilenir. Farklı alanlara yönelmeye çalışın.
Bir kurs olabilir mesela.
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Allah yardımcınız olsun
anne baba ayrılıyor ama çocuklar bir şekilde babayada baglı kalmak istiyor
aslında oglun ne kadarda resimlerine bakmak istemesede babasını istiyordur
buna emin ol
o şuan sadece sizi bıraktıgı için tepki veriyor
kendine güvenecegi sıgınacagı yeni bir baba arıyor
buna emin ol
Ayrıca ben de psikolog yardımı alıyorum
En başından bugüne kadar.
Çocuklara net olarak anlatılmalı diyor bizim psikoloğumuz da..
Ayrıca çocukların yan odadan bile duyup konuşmaları anlayabileceğini.
Bu nedenle babayla ilgili konuşmalar yapılmaması gerektiğini..
BEN oğlumun yanında yada o yokken zaten bu mevzuyla alakali birsey konuşuyorum. Anlayamazsiniz dediğim şuanda içinde olduğumuz durum. Ben oğluma fazlasıyla vakit ayırıyor ama malum 3 aylik ta hı bebeğim var sizin çocuklarınız hić mi babalariyla alakali bişey yapmıyorlar bizim psikoloğumuz bunun için daha çok küçük olduğunu söylüyor
Evet bir erkek figürüne daha doğrusu baba figürüne ihtiyacı var.
Ama bence doğru insan değil bunun için.
Arkadaşınla aran bozulursa ya da sıkılıp da uzaklaşırsa sizden bu sefer bu daha büyük yıkım olacak. Babasını zorlaman çözüm değil. Adam olan çocuğuyla ilgilenir. Farklı alanlara yönelmeye çalışın.
Bir kurs olabilir mesela.
Benimde problemim o doğru insan değil ama bir anda da uzaklaştırmak tan korkuyorum
Allah yardımcınız olsun
buna emin ol
Belkide çocukların hayal dünyası uzntulerini yansıtma şekilleri çok farklı elimden geleni yapıyorum ama inş bunuda oğlum zarar görmeden atlatabiliriz
BEN oğlumun yanında yada o yokken zaten bu mevzuyla alakali birsey konuşuyorum. Anlayamazsiniz dediğim şuanda içinde olduğumuz durum. Ben oğluma fazlasıyla vakit ayırıyor ama malum 3 aylik ta hı bebeğim var sizin çocuklarınız hić mi babalariyla alakali bişey yapmıyorlar bizim psikoloğumuz bunun için daha çok küçük olduğunu söylüyor
Anlayamadım ne sorduğunuzu..
Babalarıyla ilgili şunu söyleyebilirim. 5 ayı geçkin bir zamandır babalarını görmüyorlar.
Büyük çocuğum (şu anda 6 yaşında) bu süreçte bir kez telefonla konuştu..
Anlayamadım ne sorduğunuzu..
Babalarıyla ilgili şunu söyleyebilirim. 5 ayı geçkin bir zamandır babalarını görmüyorlar.
Büyük çocuğum (şu anda 6 yaşında) bu süreçte bir kez telefonla konuştu..
Peki babalarının yokluğunu doldurmak için neler yapıyorsunuz bana onerebileceginz şeyler varmi
Peki babalarının yokluğunu doldurmak için neler yapıyorsunuz bana onerebileceginz şeyler varmi
Çalışıyorum.
Ben işteyken onlar okulda..
Çocuklarım çok küçük kreşe başladılar. O zamanlar üzülsem de şimdi bakıyorum ki iyi ki erken gitmişler okula..
Akşam işten eve döndüğümde onlar uyuyana kadar tüm vaktim onların.
Faaliyet yapıyoruz, evcilik oynuyoruz.. Yaz aylarında sinemaya gidiyoruz.. Parkta oynuyoruz mutlaka her akşam.
Evde sinema keyfi yapıyoruz..
Birini bir tarafıma birini diğer tarafıma alıp yatakta kitap okuyorum onlara.
Hiçbir tiyatroyu hiçbir çocuk sinemasını kaçırmıyoruz.
Avmlerde yapılan etkinlikleri takip ediyorum..
Önemli olan zamanınızı onlara harcadığınızı hissetmeleri.
Çok sevildiklerini hissetmeleri..
Başka bir sevgiye ihtiyaç hissetmiyorlar benim anladığım..
Evcilik oynamak bile inanılmaz keyiflendiriyor onları..
Bazen otel oluyor oyun odamız bazen oyuncakçı..
Ben müşterileri hep..
İnanın o zaman başka birinin varlığını aramıyorlar.
Yoruluyorsunuz. Çok yoruluyorsunuz ama vicdanınız ruhunuz huzurlu oluyor ama..
- 20 Mayıs 2013
- 1.397
- 800
- 248
Çalışıyorum.
Ben işteyken onlar okulda..
Çocuklarım çok küçük kreşe başladılar. O zamanlar üzülsem de şimdi bakıyorum ki iyi ki erken gitmişler okula..
Akşam işten eve döndüğümde onlar uyuyana kadar tüm vaktim onların.
Faaliyet yapıyoruz, evcilik oynuyoruz.. Yaz aylarında sinemaya gidiyoruz.. Parkta oynuyoruz mutlaka her akşam.
Evde sinema keyfi yapıyoruz..
Birini bir tarafıma birini diğer tarafıma alıp yatakta kitap okuyorum onlara.
Hiçbir tiyatroyu hiçbir çocuk sinemasını kaçırmıyoruz.
Avmlerde yapılan etkinlikleri takip ediyorum..
Önemli olan zamanınızı onlara harcadığınızı hissetmeleri.
Çok sevildiklerini hissetmeleri..
Başka bir sevgiye ihtiyaç hissetmiyorlar benim anladığım..
Evcilik oynamak bile inanılmaz keyiflendiriyor onları..
Bazen otel oluyor oyun odamız bazen oyuncakçı..
Ben müşterileri hep..
İnanın o zaman başka birinin varlığını aramıyorlar.
Yoruluyorsunuz. Çok yoruluyorsunuz ama vicdanınız ruhunuz huzurlu oluyor ama..
Bende çalışıyorum malesef oğlum Anaokuluna gidiyor evde kızım içinde bakıcimiz var inanin bunların hepsini Yapıyoruz ama mutlu edemiyorum onu oyunlar aktiviteler eglenceler ama yok annemin vefatida çok etkiledi onu ben ne yaparsam yapayim o hep kendi dunyasindaki aileyi istiyor
yeniden bağlanma problemi ve ayrılık sendromu yaşamaması için
bu yakınlığı ona çok da belli etmeden yavaş yavaş koparmalısınız.
...abinin işi varmış, hasta olmuş, bir yere gitmiş diye bahaneler
Bugün özellikle gelmedi ve bu saat oldu oğlum hiçbişey yemedi çok üzülüyorum
Bende çalışıyorum malesef oğlum Anaokuluna gidiyor evde kızım içinde bakıcimiz var inanin bunların hepsini Yapıyoruz ama mutlu edemiyorum onu oyunlar aktiviteler eglenceler ama yok annemin vefatida çok etkiledi onu ben ne yaparsam yapayim o hep kendi dunyasindaki aileyi istiyor
İki büyük kayıp yaşamış çocuğunuz.
Annenizin vefatından çok etkilendiğinizi de hissediyor olabilir.
Bu arkadaşınız geldiğinde sizi daha mutlu, daha huzurlu hissediyorsa onun gelmesini daha çok isteyebilir.
Benim kızım biz üç kişilik bir aileyiz diyor hep.
Ben öğretmedim bunu ona..
Babası olmadığı için onu aileye dahil etmiyor.
Kabullendi bunu.
Siz net, kararlı durmalısınız.
İki büyük kayıp yaşamış çocuğunuz.
Annenizin vefatından çok etkilendiğinizi de hissediyor olabilir.
Bu arkadaşınız geldiğinde sizi daha mutlu, daha huzurlu hissediyorsa onun gelmesini daha çok isteyebilir.
Benim kızım biz üç kişilik bir aileyiz diyor hep.
Ben öğretmedim bunu ona..
Babası olmadığı için onu aileye dahil etmiyor.
Kabullendi bunu.
Siz net, kararlı durmalısınız.
Belkide zaten annem Vefaat ettikten sonra bağlandı ona evet istemeden böyle yansitmis olabilirim 2 3 gündür gelmiyor arkadaşım hircinlassada geceleri kalkıp aglasada alisacak gibi. Teşekür ederim zaman ayırıp yardimci oldugunuz için
Belkide zaten annem Vefaat ettikten sonra bağlandı ona evet istemeden böyle yansitmis olabilirim 2 3 gündür gelmiyor arkadaşım hircinlassada geceleri kalkıp aglasada alisacak gibi. Teşekür ederim zaman ayırıp yardimci oldugunuz için
Rica ederim..
Çocuk yetiştirmek hiç kolay değil.
Onlar mutlu olduğu kadar mutluyuz biz de..
Ama bazen taviz vermemek gerekiyor.
Yine onların iyiliği için.
Siz ona sevildiğini ne kadar çok hissettirirseniz o da başka şefkat aramayacaktır.
Allah sizi birbirinize bağışlasın inşallah..
Öyle tabi onlar mutlu oldukça biz daha güçlü durabiliyoruz doğumdu hastaneydi ameliyatti bebeğin uzunca süre hastanede kalmasiydi annemin vefaatiydi zor günler geçirdim oda etkilendi haliyle yavrum ama su son bi kaç gündür daha iyiz çok fazla sormaz oldu onuRica ederim..
Çocuk yetiştirmek hiç kolay değil.
Onlar mutlu olduğu kadar mutluyuz biz de..
Ama bazen taviz vermemek gerekiyor.
Yine onların iyiliği için.
Siz ona sevildiğini ne kadar çok hissettirirseniz o da başka şefkat aramayacaktır.
Allah sizi birbirinize bağışlasın inşallah..
Öyle tabi onlar mutlu oldukça biz daha güçlü durabiliyoruz doğumdu hastaneydi ameliyatti bebeğin uzunca süre hastanede kalmasiydi annemin vefaatiydi zor günler geçirdim oda etkilendi haliyle yavrum ama su son bi kaç gündür daha iyiz çok fazla sormaz oldu onu
Sevindim.
Biz ne kadar iyi, mutlu, huzurluysak onlar da kendilerini daha çok güvende hissedecekler, mutlu ve huzurlu olacaklar...
Daha 3 yaşında elbetteki sağlıklı olanı bu iki ucgundur gelmiyor biraz hircinlassada ağlayıp mizmizlansada alisiyor aslında beni psikoloğumuz fazlasıyla korkuttu yok içine kapanır yok bunalıma girer hasta olur falan diyeÇocuğunuz ne kadarlık göremedim ama daha küçük çocuk sonuçta birkaç gün- birkaç hafta derken unutacaktır...Çocuk bu unutması ne kadar uzun sürebilir ki ? İlerleyip daha çok bağlanmadan ayırmanız gerekir bence...
- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
Daha 3 yaşında elbetteki sağlıklı olanı bu iki ucgundur gelmiyor biraz hircinlassada ağlayıp mizmizlansada alisiyor aslında beni psikoloğumuz fazlasıyla korkuttu yok içine kapanır yok bunalıma girer hasta olur falan diye
Birşey olmaz canım...Yani doktorunuzu kötülemek için demeiyorum ama biraz abartıyorlar...
Benim oğlumu 3 yaşına kadar teyzesi büyüttü çalıştığım için, geçen sene evlendi kardeşim ve gelip giderken oğlum o kadar ağlıyordu ki içim sızlıyordu.. Geceleri teyze diye ağlayarak uyanıyordu... Şu an 4 yaşında bana bağlandı teyzesinin arada gelmesine alıştı... İşiniz zor inşallah herşey dilediğiniz gibi olur..
Birşey olmaz canım...Yani doktorunuzu kötülemek için demeiyorum ama biraz abartıyorlar...
Benim oğlumu 3 yaşına kadar teyzesi büyüttü çalıştığım için, geçen sene evlendi kardeşim ve gelip giderken oğlum o kadar ağlıyordu ki içim sızlıyordu.. Geceleri teyze diye ağlayarak uyanıyordu... Şu an 4 yaşında bana bağlandı teyzesinin arada gelmesine alıştı... İşiniz zor inşallah herşey dilediğiniz gibi olur..
Bazen abartiyorlar şükür şuanda benim tahmin ettigimden daha yumuşak geçecek bir süreç oluyor. Ne güzel siz atlatmissiniz bu süreci darısı artık benim başıma tek başına olmak zor ama anneysen herseye katlaniyorsun iste
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Ya ben özellikle boşanmış annelerden yardım istiyorum.Bilen arkadaşlar vardır ben eşimden ayriyim yakın zamandada annemi kaybettim Sağolsun çok yakın bir arkadasim (erkek ) annemide kaybettiğim için her ihtiyacım olduğunda yanımda oluyor. Velhasıl asıl mevzu oğlumun bu arkadaşıma olan duskunlugu sürekli onunla vakit geçirmek istiyor gece onun koynunda uyumak istiyor. Gerçekten abartmiyorum bigün gelmesin bize o gün oğlumun yüzü gülmüyor. Bende fazlasıyla ilgileniyorum ama onunla olduğu zaman daha keyifli oluyor.Bu arada bosandigimdan beri oğlum pedegog kontrolünde. Babasını hiç görmüyor geçen hafta aradım ya gel yada getireyim biraz ilgilen seni ozluyor dedim verdiği cevap benim vaktim yok. Kızlar sizce oğlumun bu durumu için ne yapabilirim pedegog onunla mutlu oluyor henüz kabullenmesi için çok küçük olmadi babasiyla iletisime gec diyor ama bu şekilde de olmuyor arkadaşım sürekli bizim evde olmak zorunda kalıyor. Napicami bilmiyorum bir akıl verin ne olur
Annenin vefatina cok uzuldum. Basin sagolsun.
Zaten o kocandan da cok cekmistin sen.
Umarim bundan sonra cocuklarinla beraber mutlu gunler yasarsiniz.
Arkadasin bekar mi ?
Valla bekarsa evlensen ne guzel olurdu diye bir an dusundum.
Turk filmleri mantigi.
Ogluna cok uzuldum, yavrum benim hayirsiz babasinin yerini dolduran birini bulmus.
Annenin vefatina cok uzuldum. Basin sagolsun.
Zaten o kocandan da cok cekmistin sen.
Umarim bundan sonra cocuklarinla beraber mutlu gunler yasarsiniz.
Arkadasin bekar mi ?
Valla bekarsa evlensen ne guzel olurdu diye bir an dusundum.
Turk filmleri mantigi.
Ogluna cok uzuldum, yavrum benim hayirsiz babasinin yerini dolduran birini bulmus.
Sağol canım inş Rabbim nasip ederse mutlu oluruz. Evet bekar arkadasim ama o benim kardeşim gibi olmaz yani öyle birsey