• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler bi bakabilir mi

2021 de bizim ikiz grubumuz vardı. Orda her şeyi konuşuyorduk. İyi geliyordu. 😊
İnşallah sağlıklı bir şekilde zamanında kavuşursun bebeklerine. Elinden geldiğince yat uyu dinlenmeye bak 🙈😅
2025 Ağustos grubundaydım bende ama erken elendim. 🥴
Neden elendınız 😳bi sorun yok dimi 😔

2021 de bizim ikiz grubumuz vardı. Orda her şeyi konuşuyorduk. İyi geliyordu. 😊
İnşallah sağlıklı bir şekilde zamanında kavuşursun bebeklerine. Elinden geldiğince yat uyu dinlenmeye bak 🙈😅
2025 Ağustos grubundaydım bende ama erken elendim. 🥴
Tamam ben o gonderıyi sizin eski mesajlarınızdan buldum :) 2050 sayfa 😆 yavaş yavaş doğuma kadar bitiririm herhalde 🤪

Nası söylesem bilemedim de iki ayrı kese birisi 9+6 birisi 10+6 olarak gözüküyor doktor direk şöyle bi cümle kurdu.

-birinin küçük olması hiç hayra alamet değil !

Böyle olan varmı sonra yakalayan birbirini ? Yada gebeliği sonlandırılan ?
Çok fazla bir fark yokki.yalandan korkutuyorlar sinir oluyorum ya.Aynı kiloda boyda doğan ikizde çok nadirdir heralde

Nası söylesem bilemedim de iki ayrı kese birisi 9+6 birisi 10+6 olarak gözüküyor doktor direk şöyle bi cümle kurdu.

-birinin küçük olması hiç hayra alamet değil !

Böyle olan varmı sonra yakalayan birbirini ? Yada gebeliği sonlandırılan ?
Bazen doktorların böyle korkutan yorumları olabiliyor. Bence başka doktor görüşü de alın. Hemen kötüye yorulacağını düşünmüyorum.

Hayra alamet değil de ne demekmiş, biraz dikkatli kursalar şu cümleleri keşke. İnsanı boşu boşuna strese sokuyolar, üzüldüm kötü bi gün geçirmene. Sen gönlünü ferah tut, internette de arama yapmamaya çalış, iyice insanın kafası bulanıyo. Ne zamandı randevun 6’sı mıydı?

Hayra alamet değil de ne demekmiş, biraz dikkatli kursalar şu cümleleri keşke. İnsanı boşu boşuna strese sokuyolar, üzüldüm kötü bi gün geçirmene. Sen gönlünü ferah tut, internette de arama yapmamaya çalış, iyice insanın kafası bulanıyo. Ne zamandı randevun 6’sı mıydı?
Evet şubat 6 da.
Üslub sıfır bazı ınsanlar da

Back