• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler bi bakabilir mi

Nası söylesem bilemedim de iki ayrı kese birisi 9+6 birisi 10+6 olarak gözüküyor doktor direk şöyle bi cümle kurdu.

-birinin küçük olması hiç hayra alamet değil !

Böyle olan varmı sonra yakalayan birbirini ? Yada gebeliği sonlandırılan ?
12. Haftada gitmicekmiydin sen 🥰
Canım bu arada korkma aralarında 1 hafta olması çok büyük bir fark değil bence ya ikizlerin hep biri küçük olur.
Benimde ikiz kız kardeşim var doğumda aramızda 1 kilo varmış hala o benden büyük yapılı durur.

Bodoslamadır kız o ahajaja
Doktorlara olan inancım son zamanlarda çok kalmadı özellikle kadın doğumcular hepsi birbirinden farklı teşhisler koyuyor anlamakta zorlanıyorum.
He bodoslama konuşmayı unuttururlar adama böyle işte 🤣🤣

İlaç başlayalım 2 hafta sonra gelin bidaha bakıp belki ultrasona uzak kalmıştır falan fistan dedi . Bende mümkünse bidaha görüşmeyelim emin olmadığınız bi konuda pat die dengemi bozamazsınız dedim çıktım

İkiz gebelik deneyimim yok ama genelde ikizlerin biri daha küçük oluyor. Biri daha iyi beslenip daha iyi büyüyor. Bu normal sayılıyor diye biliyorum. Bence siz başka bi doktordan görüş alın. Hayırlısıyla doğsunlar inşallah 🙏

Bodoslamadır kız o ahajaja
Doktorlara olan inancım son zamanlarda çok kalmadı özellikle kadın doğumcular hepsi birbirinden farklı teşhisler koyuyor anlamakta zorlanıyorum.
Gerçekten öyle 7 haftalık hamileyken bebeğin kafasında boşluk var dedi lan 7 haftada bebek zor görünüyor ne boşlugu😂 aynı gün başka doktor ben göremiyorum bişey dedi. Böylesi ömür törpüsü

12. Haftada gitmicekmiydin sen 🥰
Canım bu arada korkma aralarında 1 hafta olması çok büyük bir fark değil bence ya ikizlerin hep biri küçük olur.
Benimde ikiz kız kardeşim var doğumda aramızda 1 kilo varmış hala o benden büyük yapılı durur.
Evet kuzum orda doğum yaptırmıyorlar .
ikinci bi takip için doktorumuz olsun doğuma demiştik ki böyle pat die söyleyiverdi.
Korktum baktım googleden işte cıger gelişimi falan okuyunca iyice korktum

İkiz gebelik deneyimim yok ama genelde ikizlerin biri daha küçük oluyor. Biri daha iyi beslenip daha iyi büyüyor. Bu normal sayılıyor diye biliyorum. Bence siz başka bi doktordan görüş alın. Hayırlısıyla doğsunlar inşallah 🙏
Amin Allah razı olsun 🌺 umarım dediğiniz gibidir .
dar alan olduğu ıcın öyle geriden geliyordur

Allah razı olsun
kendı doktorumuz yurt dışına seminere gitmiş şubat 6 da randevu olusturuldu oraya erkene cekemedık .

Tüp bebek merkezinde doğum yaptırmıyoruz farklı bi doktor da doğum ıcın takip etsin dedi transferi yapan doktorumuz

. Bizde nerden bilelim eve en yakın merkeze gidelim oda doğum ıcın takip etsin die .
Olur olur doğru frekans tutacak doktor da lazım ama işte her zaman ha deyince bulunmuyor. Araştır sen alternatif isim aklında olsun

He bodoslama konuşmayı unuttururlar adama böyle işte 🤣🤣

İlaç başlayalım 2 hafta sonra gelin bidaha bakıp belki ultrasona uzak kalmıştır falan fistan dedi . Bende mümkünse bidaha görüşmeyelim emin olmadığınız bi konuda pat die dengemi bozamazsınız dedim çıktım
İyi demişsin, oğluma hamileyken detaylı ultrasonda böbreğinde parlaklık var tek böbrekli olabilir doğunca diyalize girebilir dedi. Öldüm öldüm dirildim kendi doktoruma kontrolüm 1 hafta sonraydı ona anlattım bide başka bir doktora git dedi gittim, meğer bebeğim tam o anda çişini yapmış idrarını görmüş ve onun için demiş parlak diye. Tüm organları sağlıklı dedi. 12 sene oldu doğuralı şükür hiçbir sorun da yaşamadık

Gerçekten öyle 7 haftalık hamileyken bebeğin kafasında boşluk var dedi lan 7 haftada bebek zor görünüyor ne boşlugu😂 aynı gün başka doktor ben göremiyorum bişey dedi. Böylesi ömür törpüsü
Ah sen birde bana sor ikinci bebeliğimde 7 haftalıkken boş gebelik dedi suratıma hiç yumuşatmadan odadan ağlayarak çıktım, hemen başka bir doktora gittik eşek kadar bebek var burda dedi 😃

Olur olur doğru frekans tutacak doktor da lazım ama işte her zaman ha deyince bulunmuyor. Araştır sen alternatif isim aklında olsun
Kendi doktorumuz 6subatta bu şekilde konuşmaz güzel şeyler söylerse kendine teklif edicez özel bir hastaneyle anlaşması varsa doğum ıcınde takip edin die ricada buluncaz . Çok yoğun çok dolu birisi . Normalde kontrollere bile gelmeyin dedi biz kabul etmedik baştan söyleyeydiniz die .

İyi demişsin, oğluma hamileyken detaylı ultrasonda böbreğinde parlaklık var tek böbrekli olabilir doğunca diyalize girebilir dedi. Öldüm öldüm dirildim kendi doktoruma kontrolüm 1 hafta sonraydı ona anlattım bide başka bir doktora git dedi gittim, meğer bebeğim tam o anda çişini yapmış idrarını görmüş ve onun için demiş parlak diye. Tüm organları sağlıklı dedi. 12 sene oldu doğuralı şükür hiçbir sorun da yaşamadık
12. Haftada fetal dna da çıkıyormu ki bu iç organların gelişimi falan acaba

Rabbim acısını göstermesin sizlere bagıslasın

Evet kuzum orda doğum yaptırmıyorlar .
ikinci bi takip için doktorumuz olsun doğuma demiştik ki böyle pat die söyleyiverdi.
Korktum baktım googleden işte cıger gelişimi falan okuyunca iyice korktum
Yok ya daha cok erken ciğer gelişimi olayı. takılma sen ikizlerde normal diyorum ya hala kardeşim büyük benden ☺️

Ah sen birde bana sor ikinci bebeliğimde 7 haftalıkken boş gebelik dedi suratıma hiç yumuşatmadan odadan ağlayarak çıktım, hemen başka bir doktora gittik eşek kadar bebek var burda dedi 😃
Yazık ya nasıl doktor olmuş bunlar.
6. Tüp bebek denemem dedim daha önce kaybım var anomaliden dedim. onun için böyle bişey uydurdu diyo eşim de😂 Allah korusun böylelerinden gerçekten

Fetal de sanırım hastalığı olup olmadığına bakılıyor genetik olarak hiç yaptırmadım benim zamanımda varsa bile haberim yoktu yeni moda oldu
Evet 😃
Benım oğlan da 12 yaşında valla bende hiç bilmiyorum öyle . Bu sayfada bu sene öğrendim öyle testler olduğunu

Back