- 27 Şubat 2012
- 14.681
- 24.730
- 598
- Konu Sahibi Siyah Palto
Ay ergenlik başladı mıBenım oğlan da 12 yaşında valla bende hiç bilmiyorum öyle . Bu sayfada bu sene öğrendim öyle testler olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ergenlik başladı mıBenım oğlan da 12 yaşında valla bende hiç bilmiyorum öyle . Bu sayfada bu sene öğrendim öyle testler olduğunu
Okurken ruhum daraldı zaten her halta googleye bakmamak gerekiyormuşTavsiye vermek bana düşmez ama hiç ama hiç araştırıp kafanı karıştırma. İyi örneklerden çok kötü örnekler var
Kesinlikle öyle yeniden hamile kalırsam asla araştırmıcam kendime söz verdimOkurken ruhum daraldı zaten her halta googleye bakmamak gerekiyormuş
Başladı psikiyatrisiydi hormon testiydi tüylendi falan erken oldu . Bi sabah geldi anne istemsizce bişeyler oluyor dieAy ergenlik başladı mı
Tek cocukmu senınki . Benımkı tek normal oldu sonra bida olmadı tüplerim tıkanmış bunlar tüp bebişKesinlikle öyle yeniden hamile kalırsam asla araştırmıcam kendime söz verdim
Amiiin cümlemize inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tek çocuk kardeşi olsun istedik ama doğurmak nasip olmadı bidaha da cesaret toplayamadım açıkçası nasip diyoruz artık.Tek cocukmu senınki . Benımkı tek normal oldu sonra bida olmadı tüplerim tıkanmış bunlar tüp bebiş
Dünden beri öyle ikna ediyorum kendımı zaten hastaneden geldim ben üzülünce hemen uyurum kimseyle konuşmam 5 saat kesintisiz uyumuşum kalktığımda ateşliydim dudağım falan hemen kabarmış bugün uçuğum bile var nasıl içime oturduysa . Eşim biraz konuştu nazlı kızım olcak herhalde die göbüşümle inşAllah öyle olurAh ederim canımm korkma lütfen bak sen cok rahat pozitif bi üyesin lütfen eski haline dön bebişlerin cok iyi
Bizde yıllarca istemedik istemedik isteyince bulamadık işteTek çocuk kardeşi olsun istedik ama doğurmak nasip olmadı bidaha da cesaret toplayamadım açıkçası nasip diyoruz artık.
İkiz kardeş şokuBaşladı psikiyatrisiydi hormon testiydi tüylendi falan erken oldu . Bi sabah geldi anne istemsizce bişeyler oluyor die
Öyle gerçekten hemen olur sanmıştım 5. Ayda olmuştu ikincisi ama 10. Haftada kalbi durdu. Gel de cesaret et :)Bizde yıllarca istemedik istemedik isteyince bulamadık işte
Ağzınız bal yesin 1 hafta var sadece aralarında hem ilk keseyı gördüğümüzde de biri küçük demişti doktorumuz .Ya bazı doktorlar gerçekten çok garip. Neler okuyoruz bu forumda. Daha ilk kan testinde muhtemelen kimyasal diyen mi dersin, 5.haftada kalp atışını duymayınca kürtaj isteyen mi dersin. O yüzden kesinlikle böyle durumlarda tek doktorla kalmamak lazım. Bildiğim iki şey var 1. İkiz bebeklerde birinin gelişiminin geriden gelmesi çok yaygın görülen bir durum. 2.ise gelişim geriliği ya da önden gitmesi 2 haftadan fazlaysa sorun olarak görülüyor. Ben inanıyorum bebekleriniz sağlıkla 9 ayı tamamlayacak
Benımde aynı oldu düştü 2 sene önce . sonrası malumÖyle gerçekten hemen olur sanmıştım 5. Ayda olmuştu ikincisi ama 10. Haftada kalbi durdu. Gel de cesaret et :)
Hayırlısı olsun inşallahBenımde aynı oldu düştü 2 sene önce . sonrası malum
Yok bebişlerden önceydi . Sesi falan hör hör oldu sanki evde çocuk değilde kankimiz var konuşmalar falan bi şekil şükalaİkiz kardeş şoku
Emin ol şu üzüntün daha cok zarar verir onlara canım benim unut o doktorun dediklerini.Dünden beri öyle ikna ediyorum kendımı zaten hastaneden geldim ben üzülünce hemen uyurum kimseyle konuşmam 5 saat kesintisiz uyumuşum kalktığımda ateşliydim dudağım falan hemen kabarmış bugün uçuğum bile var nasıl içime oturduysa . Eşim biraz konuştu nazlı kızım olcak herhalde die göbüşümle inşAllah öyle olur
Ne çabuk büyüdüler dimiYok bebişlerden önceydi . Sesi falan hör hör oldu sanki evde çocuk değilde kankimiz var konuşmalar falan bi şekil şükala
Allah razı olsun . Onuda düşündüm stres daha çok zarar verir die . Bide karnım falan nasıl çıktı nası umutluyuz herkesin aklı gidiyor nazar nefs mi oldu dedim kendı kendıme Hergun kuran dinletiyorum onlara daEmin ol şu üzüntün daha cok zarar verir onlara canım benim unut o doktorun dediklerini.
1 hafta büyük bi oran değil sakın üzülme bebeklerini üzme
çok fakirdik ya o sıpam büyürken ne zorluklarla büyüdü hiç kıyamam ölüveririm ağzından çıkan tek isteğineNe çabuk büyüdüler dimi