- 6 Mart 2024
- 3.582
- 4.100
- 48
- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Peki doğum gerçekleşti miİkiz gebeliği bilmiyorum benim de başta tutarsız çıkıyordu ölçümler sonra yakaladı. 26. Haftada tekrar bozdu ama o ayrı mesele.
Evet. 2 hafta gelişim geriliği ile 37+ da kavuştuk şükürPeki doğum gerçekleşti mi
Rabbım acısını göstermesin evladınızın .Evet. 2 hafta gelişim geriliği ile 37+ da kavuştuk şükür
Amin, siz de sağlıkla kavuşun inşallahRabbım acısını göstermesin evladınızın .
Amin inşallahAmin, siz de sağlıkla kavuşun inşallah
Ahajs seni ayrı bir seviyorum bu forumdaBak bak bak
Allah razı olsun sevgi cumlelerınız içinAhajs seni ayrı bir seviyorum bu forumda
İkiz gebeliği bilmiyorum ama inşallah sorunsuz doğarlar
Ederim tabikiiii, yetişir biraz tembel sanırım kardeşine göre yada kardeşi çok hızlı anlaşmazlık şimdiden başlamışAllah razı olsun sevgi cumlelerınız içinGönüller bir olsun
dua edin ufak olan bebişim kardeşine yetişsin
Aslında ultrasonda nubu yukardaydı büyük olanın erkek galiba öbürüde nazlı kızımızdır minyondur diyip gönlümüzü rahatlatmaya çalışıyoruzEderim tabikiiii, yetişir biraz tembel sanırım kardeşine göre yada kardeşi çok hızlı anlaşmazlık şimdiden başlamış
Muhtemelen öyledir kızlar daha küçük kalıyor ya genelde.Aslında ultrasonda nubu yukardaydı büyük olanın erkek galiba öbürüde nazlı kızımızdır minyondur diyip gönlümüzü rahatlatmaya çalışıyoruz
Adam lodoslama hayra alamet değil diyince aklım gittiMuhtemelen öyledir kızlar daha küçük kalıyor ya genelde.
Başka bir doktordan da görüş al, tekli gebelikte bile bazen önde bazen geride gidiyor. Belli olmuyor ki bilemedimNası söylesem bilemedim de iki ayrı kese birisi 9+6 birisi 10+6 olarak gözüküyor doktor direk şöyle bi cümle kurdu.
-birinin küçük olması hiç hayra alamet değil !
Böyle olan varmı sonra yakalayan birbirini ? Yada gebeliği sonlandırılan ?
Bodoslamadır kız o ahajajaAdam lodoslama hayra alamet değil diyince aklım gitti
Allah razı olsunBaşka bir doktordan da görüş al, tekli gebelikte bile bazen önde bazen geride gidiyor. Belli olmuyor ki bilemedim
Sağlıkla kavuş bebitolarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?