anneler bi bakabilir mi

Siyah Palto

🦀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
3.582
4.100
48
Nası söylesem bilemedim de iki ayrı kese birisi 9+6 birisi 10+6 olarak gözüküyor doktor direk şöyle bi cümle kurdu.

-birinin küçük olması hiç hayra alamet değil !

Böyle olan varmı sonra yakalayan birbirini ? Yada gebeliği sonlandırılan ?

İkiz gebeliği bilmiyorum benim de başta tutarsız çıkıyordu ölçümler sonra yakaladı. 26. Haftada tekrar bozdu ama o ayrı mesele.

Allah razı olsun sevgi cumlelerınız için Gönüller bir olsun
dua edin ufak olan bebişim kardeşine yetişsin
Ederim tabikiiii, yetişir biraz tembel sanırım kardeşine göre yada kardeşi çok hızlı anlaşmazlık şimdiden başlamış

Ederim tabikiiii, yetişir biraz tembel sanırım kardeşine göre yada kardeşi çok hızlı anlaşmazlık şimdiden başlamış
Aslında ultrasonda nubu yukardaydı büyük olanın erkek galiba öbürüde nazlı kızımızdır minyondur diyip gönlümüzü rahatlatmaya çalışıyoruz

Başka bir doktordan da görüş al, tekli gebelikte bile bazen önde bazen geride gidiyor. Belli olmuyor ki bilemedim
Sağlıkla kavuş bebitolarına

Başka bir doktordan da görüş al, tekli gebelikte bile bazen önde bazen geride gidiyor. Belli olmuyor ki bilemedim
Sağlıkla kavuş bebitolarına
Allah razı olsun
kendı doktorumuz yurt dışına seminere gitmiş şubat 6 da randevu olusturuldu oraya erkene cekemedık .

Tüp bebek merkezinde doğum yaptırmıyoruz farklı bi doktor da doğum ıcın takip etsin dedi transferi yapan doktorumuz

. Bizde nerden bilelim eve en yakın merkeze gidelim oda doğum ıcın takip etsin die .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…