• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler bi bakabilir mi

Siyah Palto

🦀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
3.529
4.000
48
Nası söylesem bilemedim de iki ayrı kese birisi 9+6 birisi 10+6 olarak gözüküyor doktor direk şöyle bi cümle kurdu.

-birinin küçük olması hiç hayra alamet değil !

Böyle olan varmı sonra yakalayan birbirini ? Yada gebeliği sonlandırılan ?

İkiz gebeliği bilmiyorum benim de başta tutarsız çıkıyordu ölçümler sonra yakaladı. 26. Haftada tekrar bozdu ama o ayrı mesele.

Ederim tabikiiii, yetişir biraz tembel sanırım kardeşine göre yada kardeşi çok hızlı anlaşmazlık şimdiden başlamış 😃
Aslında ultrasonda nubu yukardaydı büyük olanın erkek galiba öbürüde nazlı kızımızdır minyondur diyip gönlümüzü rahatlatmaya çalışıyoruz

Nası söylesem bilemedim de iki ayrı kese birisi 9+6 birisi 10+6 olarak gözüküyor doktor direk şöyle bi cümle kurdu.

-birinin küçük olması hiç hayra alamet değil !

Böyle olan varmı sonra yakalayan birbirini ? Yada gebeliği sonlandırılan ?
Başka bir doktordan da görüş al, tekli gebelikte bile bazen önde bazen geride gidiyor. Belli olmuyor ki bilemedim
Sağlıkla kavuş bebitolarına😍

Başka bir doktordan da görüş al, tekli gebelikte bile bazen önde bazen geride gidiyor. Belli olmuyor ki bilemedim
Sağlıkla kavuş bebitolarına😍
Allah razı olsun
kendı doktorumuz yurt dışına seminere gitmiş şubat 6 da randevu olusturuldu oraya erkene cekemedık .

Tüp bebek merkezinde doğum yaptırmıyoruz farklı bi doktor da doğum ıcın takip etsin dedi transferi yapan doktorumuz

. Bizde nerden bilelim eve en yakın merkeze gidelim oda doğum ıcın takip etsin die .

Back