• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler, bebeklerinizi kaç ay emzirdiniz benimle paylaşır mısınız?

hayalumud

15.11.2012
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
414
36
43
34
Ankara
iyi günler anneler ben de bir anneyim ve kızım şu anda 15 aylık artık memeden kesmeyi düşünüyorum aslında 2 yaşına kadar emzirecektim ama işe başlamam gerekiyor benim merak ettiğim benim gibi bebeğini erken memeden kesen annelerin bebekleri çok hasta oluyor mu bunu öğrenmek istiyorum.çünkü bir arkadaşım sen sütten kesince hastalıkları sıklaşır demişti doğrumu sizce tecrübeli anneler lütfen cevap verin...

işe başlayınca niye emziremeyeceksiniz ki? İşten gelince,yatmadan önce,geceleri emebilir.Sütünüz varsa bırakmayın bence

anne sutunun bagisikligi arttirdigi soyleniyor. ote yandan 15 ayina gelmis bir bebek icin ana besin zaten anne sutu olmuyor cogunlukla. kizimi iki yasina on gun kala memeden kestim. son aylarda cok zor olmaya baslamisti benim icin. merak etmeyin bebeginiz oyle cok hastalanmaz. kendim olmasa da yakin cevremde gordugum erken biraktirilmis ustelik yerine sut ya da devam sutu konulmamis bebeklerde de herhangi bir gerilik olmadi. aksamlari ve sabahlari emzirebiliyorsaniz ve bu size keyif veriyorsa zaten devam edebilirsiniz. devam ettiremeyecekseniz de bu moralinizi bozmasin. miniginizi bu zamana kadar emzirebilmis olmanin huzurunu yasayin.

Back