Anneler bana yardımcı olun hamilelik belirtiniz neydi bende hamilemiyim geç döllenme olabilir mi

Bu değerlerde kese görülmediği için 2 günde 2kat beta hcg artmış olmasını isteniyor. Ondan cuma tekrar kan istemiş sizden. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız ☺️🧡
Amin inşallah artar korktum şimdi araştırınca bazıları düştü değerim falan demiş allahım acısını göstermesin evlat sahibi olmak ne kadar garip doğmadan bile zarar gelsin istemiyosunuz daha

Amin inşallah artar korktum şimdi araştırınca bazıları düştü değerim falan demiş allahım acısını göstermesin evlat sahibi olmak ne kadar garip doğmadan bile zarar gelsin istemiyosunuz daha
Dediğiniz kimyasal gebelik çok fazla yaşayan var inşallah sağlıklı gebeliktir şuan bunları düşünmeyin inşallah güzel olsun her şey 🥰

Amin cnm inşallah.seninki daha çok çok yeni gebelik o yüzden değerin düşük çıkmıştır.2 kat yükselişe geçip 2 güne.korkma rabbim korur

Öncelikle merhabe anneler anne adayları hamişler hamiş olmayı canı gönülden isteyen güzelim kadınlar benim adetim 7 gün geçti kaset test yapıyorum negatif ama asla adet olmicam gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yok normalde adet günümden iki gün önce sancım başlar ve hep iki gün önce olurdum ama bu ay ne sancı nede gelen giden var sadece arada kasıklarıma pıt diye bi sızı giriyo sonra kaçıyo tek şikayetim bel yanması deli gibi belim yanıyo veya ağrıyo birde ateşim çıkıyo üşüyorum gibi hissediyorum 5 aylık evliyim korunmuyoruz yardımcı olun kan testi yaptırsammı geç gebelikse kandada çıkmazsa çok üzülürüm yardımcı olun birde beyaz akıntım var
Yine test yaptınız mı sonuç ne oldu canım bende buna benzer şeyler yaşıyorum şuan

Öncelikle merhabe anneler anne adayları hamişler hamiş olmayı canı gönülden isteyen güzelim kadınlar benim adetim 7 gün geçti kaset test yapıyorum negatif ama asla adet olmicam gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yok normalde adet günümden iki gün önce sancım başlar ve hep iki gün önce olurdum ama bu ay ne sancı nede gelen giden var sadece arada kasıklarıma pıt diye bi sızı giriyo sonra kaçıyo tek şikayetim bel yanması deli gibi belim yanıyo veya ağrıyo birde ateşim çıkıyo üşüyorum gibi hissediyorum 5 aylık evliyim korunmuyoruz yardımcı olun kan testi yaptırsammı geç gebelikse kandada çıkmazsa çok üzülürüm yardımcı olun birde beyaz akıntım var
5 aylık kısa süre içerisinde bu kadar stres hiç iyi değil. doktorlar 1 yıl deneyin bir yıl sonunda olmazsa gelin diyor. sen hemen başlamışsın strese olacağı varsa da olmaz. ve adeti geciktiren en önemli şey de stress. psikolojik gebelik belirtisi yasıyor olabilirsiniz lütfen akışına bırakın yoksa sizi çok yorar

Merhaba ben de aynı durumdayız sizle bugun 8.gun gecikme ve testlerim negatif sizin durum ne oldu merak ettim

Back