- Konu Sahibi acelya3435
Valla bence cumartesiyi bekleme acile git kan verHala olmadım kadınlar ve belim çok ağrıyo yanıyo çok acıkıyorum uyumak istiyorum beyaz akıntım oluyocumartesi kan vermeye gidicem ama hala idrarda tek çizgi çıkıyo
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bence cumartesiyi bekleme acile git kan verHala olmadım kadınlar ve belim çok ağrıyo yanıyo çok acıkıyorum uyumak istiyorum beyaz akıntım oluyocumartesi kan vermeye gidicem ama hala idrarda tek çizgi çıkıyo
![]()
Ya kandada çıkmazsa daga erkenseValla bence cumartesiyi bekleme acile git kan ver
Eşim bekleyelim üzülmelim sonra diyo ama adet olmicam hissediyorum bi an gelşyo yok bebek olucam diyorum çok garip çıkmaz diye bekliyorum sadece kendimi zor zapdediyprumYa kandada çıkmazsa daga erkense![]()
Önce kanda çıkar sonra idrara geçer.geç döllenme olmuş olabilir.normalde adetin duzenlimiydi gecikme oluyo muydunormalmi idrarda çıkmaması
Düzenliydi hep periyot gününden iki gün önce olurdu ilk defa gecikiyo peki geç döllenme 10 günlükken çıkarmı kandaÖnce kanda çıkar sonra idrara geçer.geç döllenme olmuş olabilir.normalde adetin duzenlimiydi gecikme oluyo muydu
Düzenliydi hep periyot gününden iki gün önce olurdu ilk defa gecikiyo peki geç döllenme 10 günlükken çıkarmı kand
İnşallahhhh dualarınızı eksik etmeyin rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın özürsüz noksansızHamilelik varsa çıkar yavaş yavaş yükselisinden anlasilir
Amin inşaallah.bence hemen git kan ver.hayirli haberlerle gelirsinİnşallahhhh dualarınızı eksik etmeyin rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın özürsüz noksansız
İnşallah inşallaahhAmin inşaallah.bence hemen git kan ver.hayirli haberlerle gelirsin
Kızlar varmı sizce gebelikÖncelikle merhabe anneler anne adayları hamişler hamiş olmayı canı gönülden isteyen güzelim kadınlar benim adetim 7 gün geçti kaset test yapıyorum negatif ama asla adet olmicam gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yok normalde adet günümden iki gün önce sancım başlar ve hep iki gün önce olurdum ama bu ay ne sancı nede gelen giden var sadece arada kasıklarıma pıt diye bi sızı giriyo sonra kaçıyo tek şikayetim bel yanması deli gibi belim yanıyo veya ağrıyo birde ateşim çıkıyo üşüyorum gibi hissediyorum 5 aylık evliyim korunmuyoruz yardımcı olun kan testi yaptırsammı geç gebelikse kandada çıkmazsa çok üzülürüm yardımcı olun birde beyaz akıntım var
Çok sevindim zaten 10 gun geçtiğine göre olmaması anormal olurduBen burdayım diyo resmen![]()
Ayyy yarın randevu aldım dayanamadım güzel haberlerle döneriz inşallah teyzeleriBen burdayım diyo resmen![]()
Inşaallah canım haber verirsin dr.dan sonra hayırlı olsun insaallah.Ayyy yarın randevu aldım dayanamadım güzel haberlerle döneriz inşallah teyzelerirabbim isteyen herkese versin
Teyzeleriiii biz geldik henüz ultrasonda görünmedik ama kan tahliline göre doktorumuz 2-3 haftalık bir gebelik gözüküyor dediiiiiÖncelikle merhabe anneler anne adayları hamişler hamiş olmayı canı gönülden isteyen güzelim kadınlar benim adetim 7 gün geçti kaset test yapıyorum negatif ama asla adet olmicam gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yok normalde adet günümden iki gün önce sancım başlar ve hep iki gün önce olurdum ama bu ay ne sancı nede gelen giden var sadece arada kasıklarıma pıt diye bi sızı giriyo sonra kaçıyo tek şikayetim bel yanması deli gibi belim yanıyo veya ağrıyo birde ateşim çıkıyo üşüyorum gibi hissediyorum 5 aylık evliyim korunmuyoruz yardımcı olun kan testi yaptırsammı geç gebelikse kandada çıkmazsa çok üzülürüm yardımcı olun birde beyaz akıntım var
Baya bi geç döllenme olmuş o yüzden canım.1 hafta sonra ultrasonda görünür.gözünaydin canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bende bugün adet oldumTeyzeleriiii biz geldik henüz ultrasonda görünmedik ama kan tahliline göre doktorumuz 2-3 haftalık bir gebelik gözüküyor dediiiii
Yaaa allahım inşallah sizede bekletmeden verir değerimde 39 çıktı sıkıntımı var acaba cuma tekrar değerine bakıcam dediBaya bi geç döllenme olmuş o yüzden canım.1 hafta sonra ultrasonda görünür.gözünaydin canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bende bugün adet oldum![]()
Bu değerlerde kese görülmediği için 2 günde 2kat beta hcg artmış olması isteniyor. Ondan cuma tekrar kan istemiş sizden. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınızYaaa allahım inşallah sizede bekletmeden verir değerimde 39 çıktı sıkıntımı var acaba cuma tekrar değerine bakıcam dedi![]()