Anneler bana yardımcı olun hamilelik belirtiniz neydi bende hamilemiyim geç döllenme olabilir mi

acelya3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
31
5
1
23
Öncelikle merhabe anneler anne adayları hamişler hamiş olmayı canı gönülden isteyen güzelim kadınlar benim adetim 7 gün geçti kaset test yapıyorum negatif ama asla adet olmicam gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yok normalde adet günümden iki gün önce sancım başlar ve hep iki gün önce olurdum ama bu ay ne sancı nede gelen giden var sadece arada kasıklarıma pıt diye bi sızı giriyo sonra kaçıyo tek şikayetim bel yanması deli gibi belim yanıyo veya ağrıyo birde ateşim çıkıyo üşüyorum gibi hissediyorum 5 aylık evliyim korunmuyoruz yardımcı olun kan testi yaptırsammı geç gebelikse kandada çıkmazsa çok üzülürüm yardımcı olun birde beyaz akıntım var

Baya gecikme yaşamışsınız kan verirseniz mutlaka çıkar

Baya gecikme yaşamışsınız kan verirseniz mutlaka çıkar
Ya araştırdımda kandada çıkmayabilirmiş bilmiyorum belirsizlik çok yıpratıyo
ekleme+ve aşırı acıkıyorum bir saat aralarla hiç yemek yememişim gibi midem kazınıyor

Geç döllenmiştir belkide yumurtan adetime 2 gün kala çatlamıştır öyle hamile kalmışsındır oda 14 gün geçmeden belli olmuyor.
Ama ben hamile kaldığımı anlamadım, normal adet sancım vardı, hatta ped bile koymuştum, sonra gecikimce test yaptım öyle anladım hakkımda hayırlısı canım biraz beklemen en iyisi

Merhaba
Adetimin 15 şubatta olması gerekiyordu o kadar umitsizdimki hamile olabileceğim aklıma dahi gelmedi 18 aralıkta evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hemde saniyesinde .inanamadım ikinci testi yaptım sonuc pozitif.20 şubatta kan verdim bhcg1560 çıktı 22 şubatta bhcg 3200 .böylece dış gebelik riskimde ortadan kalktı.
2 negatif tüp bebek denemesi 1 dış gebelik, 1 boş gebelik ,1 kürtaj ,1 laparoskopi, 2 rahim filmi geçmişim var.
Sebepsiz infertilite.
Oğlum uğraşmayı bıraktığım ay hadi son kez deneyelim diye yalvaran eşim tarafından o ay tek bir ilişki sonucu dünyaya geldi.
Demem o ki her seyin vakti zamanı var gitmediğim prof kalmadı.hepsinin ortak noktası kafandan sil at oldu.
Peki nasıl kafamdan attım..3.tüp bebek için eşim söz verdi bende madem öyle bende seni kırmıyorum bu son denememiz dedim zaten olmuyor seni mi üzucem dedim.işte o ilişkiden guzeller güzeli oglum ay gibi dogdu evimize.
Kardeşlerim şubat tatili için gelmişti çok eğlendim unuttum.bilinçsizce unuttum.
Tek hatırladığım delicesine uyuma isteği ..adetime yakın akşam 8 de tavuk gibi uyumamdı...
Hamile kalmadan 3 ay önce eşim sigarayı bıraktı keçiboynuzu pekmezi içti
Bende diyet yaptım 51 kiloya indim 4 kilo verdim sanırım vücudum hazırdı
İsteyen herkese hayırlı sağlikli evlat nasip etsin rabbim

İyi akşamlar siz tecrübeli hanımlara bir şey danışmak istiyorum adetimin dördüncü günü adet olmadım iki gün önce sabah ilk idrarla birer gün ara ile iki tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif ama kusura bakmayın peçeteyle silince kahverengi lekele geliyor acaba yerleşme kanaması mi araştırdım 6-12 gün arası sürebilir diyor ama yaşayan veya bilen varsa sizlerden duymak daha rahatlatacak teşekkür ederim

Kaç gün sonra test yaptınız adet gecikmesinden

Kaç gün sonra test yaptınız adet gecikmesinden
Ben 1 gün sonra yaptım , çünkü ben normalde hep adetimde 2 gün önce olurdum adet,
O 2 gün geçti normal günümüde geçince 1 gün sonra test yaptım, ama hamile olduğumu düşünmüyodum öylesine yaptım nerden geldiyse aklıma Hatta ovuluyasyon testiyle hamile kaldığımı öğrendim. Son günlerde onunlada yaptığında iki net çizgi çıkıyomuş, deniyim dedim , çıkmıştı baya ondansomra gebelik testi yapmıştım

Alllahım size bağışlasın darısı biz isteyenlere

Benimde 10 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı bende sanki hiç adet olmayacakmışım gibi hissediyorum

Merhaba

ben dogum kontrol hapini biraktim ve regl olmam gereken zamani bekledim. Korumayi birakinca döllenme megerse olmus bile.Ne gelen var ne giden :) uzun süre kullaninca oluyormus böyle seyler bekle dedim ikinci adetide yasamadim. O esnada bazi yemeklerden igrenmeye basladim hemde hep sevdigim seylerdi. Anneannem beni görünce süphelendi, öyle yüzüme bakarak:) Sonrasinda siddetli karin agrisi basladi ama nasil anlatamam. Bi türlü adet olmuyorum. Bende tecrübesizim ya, arkadasim dedi dis etlerini ve gögüs uclarini kontrol et, koyu ise süphelerimiz dogru cikar ve hamilesindir. Hepsi uydu. Test yaptim aninda hamile oldugum anlasildi.

Ikinci hamileligimde daha tecrübeliydim ve planliydi. Tuhaf acik renkte afedersiniz kirmizi leke geldi, bu benim icin bebegin rahme yerlestiginin isaretiydi. isterseniz sizde bir hafta daha bekleyin, o zaman daha iyi bir netice alabilirsiniz

Ben son adet tarihimi hiç bir şekilde hatırlamıyorum.ama ya çok yakın ya gecikti.cunku en son kasımın son 10 günü olduğumdan eminim.normal test aldim silik cizgi cikti emin olamadim ertesi gün ilk idraririmla erken gebelik testiyaptim 2.cizgi gozle gorulur hafif pembeydi.acile gidip kan verdim beta hcg 0.00 cikti.evde yaptigim testleri gorenler hamilesin cok belli diyorlar.hamilelik olsa once kanda cikip sonra idrarda cikmaz miydi.yardimci olur misuniz.kasik ağrısı göğüslerde acı sizi hassasiyet 10 gündür var özellikle sağ kasık ve bel ağrısı çok.gün icinde ara ara aynı adet olacakmışım gibi ağrılar oluo ama tık yok.simdiye kadar aynı gün ağrı Şancı olur o gün adet olurdum.

Eklentiler

• Screenshot_20211225-185142_Photo Editor.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 34
Eşimde bekleyrlim diyor ama işte sabredemiyorum biran önce öğreneyim istiyorum ama kandada çıkmazsa ğzülürğm gerçekten en iyisi beklemek ve bir süre daha evde test etmek sanırım

Evet silik çizgide pozitif olarak kabul ediliyormuş 48 saat içinde yenilenirmiş horöan seviyesi iki ğç gün sonra tekrar değerlinizi ölçtürmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…