Merhabalar sevgili anneler henüz 6.5aylık yeni bir anneyim, o kadar çok bunaldım ki kendimi bir anda burda buldum. Tecrübeli annelerin deneyimlerinden fikirlerinden belki kendime bir yol çizerim diye düşündüm yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Belirttiğim gibi 6 bucuk aylık bir kızım var, dogduktan iki hafta sonra başlayan gaz sancımız malesef hala sürüyor eskisi gibi şiddetli olmamakla beraber. Katı gıdaya 5.ayda başladım ve başlamamla beraber kızımın uyku düzeni bozuldu, geceleri hiç uyumuyor, hatta uyku saatleri şu şekilde, sabah 8 ile 14:00 arası defalarca kez uyanıp emmek istesede bu süreçte gaz sıkıntısı yuzunden uykuya tekrar gecişi zor oluyor. Saat 14:00 gibi uyanıp akşam 7 gibi 30,40 dk lık uykuya geçiyor. Uyandıktan sonra tekrar uyuması bazen 11 bazen 12 oluyor ve bu uykuda baya kısa süreli oluyor, saat 2 gibi uyanıp birdaha dalmıyor. Altı temiz karnı tok, sadece gaz çıkarırken aglayıp, bazen de 4 gunde bir kaka yapması bu durumu tetikliyor olabilir mi? Gerçekten uykusuzluk sinirlerimi geriyor. Önceden de gazlıydı ama uykusu büyük k insan uykusu gibiydi akşam uyuyup sabah uyanıyordu. 3 haftadır çok zor günler geçiriyorum kızımada ayrıca üzülüyorum uyuyamaması onun da bünyesini mafedebilir. Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum sevgilerimle...