How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

anneler acil yardım edin:((

canim çok geçmiş olsun bebegin nekadarlik..bizimde daha gecen hafta aynı sikayetrimiz oldu ama ishal ve ateş yoktu.durduk yere gecenin 3ünde kusmaya başladi..hemde ne kusma bütün gün kustu..bizde hemen doktora götürdük tabi annemler çocuktu kusar hemen ne doktora götürüp telaş yapıyosunuz deselerde dinlemedik..çocuk sagligi ihmale asla gelmez..bizede mide bulantisini gidemek için mutilium şurup verdi...kilosuna göre ayarliyosun..sıranga gibi cekip aç karna içiriyorusn..ishaledönüşebilir diyede reflor verdi ama şükür dönüşmedi..bide canim bu aralar çok salgin varmiş bana doktorum sizden önceki 10 hastam aynişekayetlerle geldidedi..benimkinnde kusarken burnundan geldi genzine kaçtı ayyyyyyy nekadar panik oldum anlatamam seni ço çok iyi anliyorum cocuk büyütmek nekadar zor ne zorluklarla büyüyorlar..inşallah geçmiştir bebeginin rahatsizligiçok geçmişolsun canim

esincim çok teşekkür ederim.durumumuz çok şükür iyi.ishalimizde kesildi sayılı.reflor vermeye devam ediyorum halen daha.
ayy bende çok panik olmuştum genzine kaçtı diye ya.düşündükçe diken diken oluyorum.
evet hakkaten bi salgın var.
doktora gittiğimizde bizden önce 2 aile daha bu şikayetten gelmişlerdi.
benim oğlan26 aylık cnm.senin yavrunana çok çok geçmiş olsun...

esincim çok teşekkür ederim.durumumuz çok şükür iyi.ishalimizde kesildi sayılı.reflor vermeye devam ediyorum halen daha.
ayy bende çok panik olmuştum genzine kaçtı diye ya.düşündükçe diken diken oluyorum.
evet hakkaten bi salgın var.
doktora gittiğimizde bizden önce 2 aile daha bu şikayetten gelmişlerdi.
benim oğlan26 aylık cnm.senin yavrunana çok çok geçmiş olsun...

çookkk geçmiş olsun canım. benimde 4 aylık bir oğlum var. onun için sorucam salgınmış demişsin.herhangi birşeyden mi kaynaklandı yoksa havadan gelen bir mikrop falan yoluylamı oluyormuş. Aman Allah hepimizin yavrularını korusun biz gözlerine baktıkça çöp batıyo :çok üzgünüm:

cnm teşekkür ederim.
valla biz oğlanı hem bu domuz gribinden dolayı hemde havalar soğuk olduğundan dışarı bile çıkarmıyorduk.
öyleki kimseyle bile görüşmüyordum ben bu gripten dolayı.ama neren kaptıysa kapmış.
doktorda söylemedi neyin neden olduğunu.
doğru söylüyorsun sakınan göze çöp batıyormuş malesef.

bigsizecim çok geçmiş olsun canim..allah başka sıkıntılar vermesin..bunların hepsi bir şekilde halloluyor..çok sevindim bebeginin iyileşmesine..

antikacim evet salgın var ama nerden kapıyorlar bilemiyorsun..bende kızımı pek bir yere çıkarmam ama genede kaptımı kapıyorlar..dışarıya bir çıksa bile bir nefeste genealıyorlar mikrobu..

Allah hepimizin yardımcısı olsun. ne zor şeymiş evlat sahibi olmak. kaynanama kalsa amannn çok pinpiriklisin bişey olmaz sal der durur. ama eşimden belli küçükken bir zatürre hala dirençsizdir mikroplara karşı. annemse sürekli söyler en zor büyüyen insan yavrusudur diye :(

Back