How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

anneler acil yardım edin:((

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
41
oğlum gündüz saat 3 den beri devamlı kusuyor.sarı renkte.doktora götürdük.tonsilit dedi.ateşi fal vs.yok sadece kusuor.yarın başka doktorada götürücez.akşam 7den beri kesildi kusması.azönce uykusundan uyandı ve yine kustu ya:((
moralim bozuk inş.kötü bişi yoktur.sizinde başınızdan böyle bişey geçtimi:(

canım canım canım, kıyamam, valla arkadaşım tonsilit kadar iğrenç bi üsye hastalığı olamaz, tonsilitte ateşte olur ama

çok dikkatli olun bu gece, nöbetleşe bekleyin eşinle, mutlaka doktara götürün kendi kendine geçer diye sakın bekleme, ilaçlarını düzgün kullanın

ağzından falan kan gelebilir, balgam boğazını tıkayabilir aman dikkatli olun, geçmiş olsun
a.s.

çok teşekkür ederim chess cevabın için.,allaha şükür şuan için ateşi yok.
evet nöbetleşe bekliyoruz eşimle.
off zaten öğlen kustuğu zaman genzine kaçtı galiba nefes alamadı yavrum.çok korktum:(
çocuk büyütmek ne zor yarabbim:((

çok teşekkür ederim Dr.şuanda ii sayılır kusması durdu ama ishalini durduramıyoruz.
yarın tekrar doktora götürecez.:(

canım anlattıkların kadarıyla tonsillitten çok gastroenterit olmuş galiba oğlun. ama rakadaşlarında dediği gibi ateşine öncelikle dikkat et. eğer ishali varsa doktoruna danış ama reflor diye toz bir ilaç var bunu antibiyotik kullanan bebeklere bile verirler. ishal olmasın diye. daha 2.dozda keser ishalini. sevdiği yiyeceklerle beslemeye çalış. yemeye zorlama. bol su içir ve patates haşlaması, muz ve katı yiyecekler vermeye çalış. umarım yardımcı olmuşumdur.

canım reflor veriyoruz ama işe yaramadı ya.7-8 kere ishal gidiyor.
önerilerin için teşekkür ederim.
zaten pek fazla bişi yemiyo.bşir iki kaşık yiyo sadece.
bol bol su falan veriyorum bende.

hadi ya reflor işe yarar aslında. dediğim gibi yiyeceklerle desteklemeye çalış. patates püresi,pirinç lapası,hatta içerse demli çay bile ver. gerçi şimdi bulantısı varsa yemek yedirmekte işkencedir. aman en önemlisi ateşine dikkat et. 5 yaşına kadar havale riski var. gerisi biraz yorulacaksın ama Allah'ın izniyle iyleşir canım benim. tahmin edebiliyorum nasıl tükendiğini biraz sabır. bu arada içtiği suya ve hijyenine dikkat et canım.gerçi yapıyosundurda bu aralar dahada hassastır. sevdiği yiyecekleri vermeye çalış.

hiç sorma tam bir işkence yemek yedirmek.
çok şükür ateşi yok.durumuda ii öyle halsizlik falanda yok ama bu ishal biraz tedirgin ediyor işte.
tekrar çok teşekkür ederim cevabın için canım:)

tamam canım ilaçlar hemen etkisini göstermeyebilir ama 1-2 güne kadar azalarak biter şikayetleri. sana düşen biraz sabırlı olup, kuzuna biraz bişeyler yedirebilmek ve bol su vermek. Allah şifa versin canım. bişey sormak istersen özeldende yazabilirsin. severek cevaplayabilirim. Hemşireyim ama esas tecrübeyi 2,5 yaşında sıpamı bu günlere getirene kadar edindim.hemde tek başıma. hiçkimsenin desteği olmadan. Allah kolaylık versin canım.

sağol cnm ya valla içimi rahatlattın.
seninde kuzunu allah bağışlasın.
ne zor şey çocuk büyütmek valla ya.

Back