ANNELER ACİL LUTFEN ❤️🙏

Ilkgozagrim00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
53
14
88
Kizlar bir aydır 1 buçuk yaşındaki kızımın alt dudağının üstünde hafif bir beyazlık var . Böyle çok dikkatli bakınca görüyorum. Dudağını çarpti diye düşündüm ama geçmiyor bir türlü. Başına gelen var mı lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Daha önceki msjlarınıza da baktım hep beyaz leke probleminiz olmuş…benim bebeğimin vücudunda da sizin önce paylaştıklarımız gibi oluştu bende merak ediyorum lekeleriniz geçti mi artıyor mu?

Resim olmadan bilemeyiz ama benim kızımda da üst dudakta beyaz nokta vardı soyulurdu gene aynı olurdu ama geçti çarpma gibi bisey olsa morarır için rahat etmiyorsa aile hekimine göster doktor şart deyil hemşireler de bilir

Acil demişsiniz de 1 aydır varmış zaten sorun. Bir doktora gösterseydiniz ya 1 ayda eğer şüpheli bir lekeyse?

Daha önceki msjlarınıza da baktım hep beyaz leke probleminiz olmuş…benim bebeğimin vücudunda da sizin önce paylaştıklarımız gibi oluştu bende merak ediyorum lekeleriniz geçti mi artıyor mu?
Merhaba kusura bakmayın yeni dönüş yapıyorum. Çok şükür artma yok büyüme yok . Norolojiye götürdüm herkes nörolojik olabilir diyince korktum . Eeg ve kan verdik . Eeg mız temizdi çok şükür kansizligimiz sinirdaydi. Büyürse cogalirsa getir dedi. Açık kapı bırakması canımı sıktı . 5 aylık gebeyim kızımı zaten ihmal etigimi dusunuyorum. Birde bunu araştırıyorum. Aradan 14 ay geçti çok şükür hala aynilar. İşin ehli bir doktor bulamadık hala tam teşhis koyan . Sizin resimleriniz varmı hiç doktora gittiniz mi?

Acil demişsiniz de 1 aydır varmış zaten sorun. Bir doktora gösterseydiniz ya 1 ayda eğer şüpheli bir lekeyse?
Gittiğim 6 . Doktor hepsi farklı konuşuyor bir tanesi sundandir demiyor. Normal diyende var takip et büyürse vogalirsa getir diyende

Benim gittiğim doktor aile dostu gibi dedi ki her insan derisinde farklı renkler beyazlaşma gibi durumlar olur kafana takma bunlar korktuğun hastalık gibi değiller büyük ve farklı oluyorlarmış bizimkilerde sizinkiler gibi ben baktım önceki fotoğraflarınıza korktuğunuz hastalığı olan çocuklar genelde epilepsi hastası oluyorlar bebekken oluyor epilepsileri bu zamana kadar belirti verirdi olsaydı…lütfen bitirmeyin kendinizi ben ilk çocuğumda yiyip bitirmiştim kendimi ondada kahverengi lekeler vardı ailemizde genetik ama ben kötü hastalıklara yordum sürekli ağladım lekelerini kontrol ettim zehir ettim kendime onun bebekliğini sonra anksiyete hastası oldum oğlum büyüdü şükür sağlıklı ben kafama taktığımla kaldım…şimdi kızımda da bu beyazlıklar var doktorun dediğini dinliyorum başka bir şey olsa ortaya çıkar ozaman bakılır diyorum bazen korkuyorum ama oğlumdaki kadar kötü değilim umarım sizde atlatırsınız hele hamileymişsiniz lütfen yardım alın ben aldım çok iyi geldi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…