• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneciğim için dua edin ne olur

canim cok gecmis olsun...sagligi iyi olacaksa rahmi alinsin benimin anneminde rahmi eylülde alinda miyom vardi kanamasi oluyordu...kesilmeden aldilar vajinadan vakumla aldilar suanda iyi tabi ilk zamanlar kolay olmuyor..ama simdi sükür cok iyi bel agrilari filan hep gitti..ona bagli cok agrilari oluyordu..
gecmis olsun canim insallah sagligna kavusur.

Çok geçmiş olsun cnm
Allah'ım acil şifalar versin
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız...

Çok geçmiş olsun canım. Allah dermansız dert vermesin yeterki iyileşir merak etme. Hastalıklarda bizim için eminim kısa zamanda bu sıkıntılar geçer ve o günler için sadece Rabbimizin bir imtihanıydı hiç isyan etmedik şükür geldi geçti der ve mutlu günlerde beraber olursunuz hep dalarım seninle ve senin gibi insanlarla tıp çok ilerledi tez zamanda saglıklı günler diliyorum

rahim alınması kolay ve zararsız bir ameliyatdır.korkma canım allah şifa versin

gecmıs olsun hıc merak etme en yakın zamanda ıyılesıp saglıgına kavusacaktır.sen uzme kendını annenın yanında ona destek ol.hersey duzelecektır

Cnm aynı rahatsızlığı bi yakınım yaşadı ,rahmi alındı...

Ama şimdi gayet sağlıklı ...Zaten yaşı da baya vardı, doğum yapacak yaşta da değildi...

Allah şifa versin cnm dualarım annenle , sen de onun yanında destek olursun, atlatırsınız bu günleri de...:Saruboceq:

canım Allah şifa versin üzülme çok var rahimi alınan insan normal hayatlarına sorunsuz bir şekilde devam ediyorlar.Allah dermansız hastalık vermesin annem 39 yaşındayken beyin tümöründen vefat etti.ilk öğrendiğimizde hastalığını dünyam yıkılmıştı onun yerine ben öleyim Allahım diyordum 19 yaşındaydım o zaman çok zordu.herkese tek söylediğim şey annelerinize off bile demeyin kıymetini bilin

allah acil şifalar versin canım inşallah biranönce sağlığına kavuşur annen. evet canım rahmini çok kadın aldırmış kayınvalidemde dahil bunlara maşallah şimdi turp gibi. inşallah annende iyileşir biran önce tekrar geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun. Yurt dışında menopoza giren kadınlarn çoğu rahmini aldırıyormuş. Regl yoksa rahim hastalıklara çok açık. Eğer anneniz tekrar bebek düşünüyorsa aldırmalı. Daha büyük riskler almamalı. Benim annem 27 yaşında aldırdı. Ben şu an annemle aynı yaştayım. O bu yaşta ne büyük sıkıntılar çekmiş. Genç olduğu için tabi manen çok kötü etkilendi. Böyle şeyleri yaş ilerledikçe yada rahim alınmasını pek dert etmemek gerek bence.

çok geçmiş olsun arkadaşım... rabbim acil şifalar versin cümlesiyle... rabbim annelerimizi bize bağışlasın... onların tek nefesi bile yeter... :teselli: a.s.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz ve dualarınızı esirgemediğiniz için. sayenizde artık daha pozitif düşünüyorum.

Back