- 6 Mart 2024
- 30
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi teacher788
-
Bu yazılan yazı üzerinden sürekli anne anlatıldığı için tek çıkacak yorum "anneci" olurşimdi nerden bilelim ama çocuk da Allah için gizlememiş anne hassasiyetini.
İlerisi meçhul
hediye kısmını hiç anlamadım
Şimdi buradan çıkarılması gereken mesaj ne, "bu çocuk anneci, ayrıl" mı dememiz lazım? Sen zaten hep o yönde yazmışsın, kafanda öyle görüyorsan bu değişmez. Bu çocuk ailesine veya annesine düşkün diyebiliriz
3 ayda nasıl aşık oluyorsunuz ben anlamıyorum vallahi, adama güven bir tanı hele ya , pembe dizi gibi herkes beyaz atlı prens mi ?
Anneci erkek zordur hep annesine karşı seni geri planda tutacak o ne derse onu yapar senin isteklerini o kadarda önemsemez ve annesi ne derse ona inanir kukla gibi kullanıla bilir yani.o kadar değilmiş şaka Bi yana hassasiyeti baya var
Off bu benle düzelmesi zor demiAyril. Tam anneci
Iste bu olursa diye korkuyorum. Sonuçta annem diyerek ... annesine karşı sanki borcu var gibj düşünüyor şaka yapmıyorum ya.Anneci erkek zordur hep annesine karşı seni geri planda tutacak o ne derse onu yapar senin isteklerini o kadarda önemsemez ve annesi ne derse ona inanir kukla gibi kullanıla bilir yani.
Zor hatta imkansiz. Anneci erkeklerin duzeldigini hic gormedim duymadim.Söyle ki bunu gizlemedogi icjn bende Bi kaygi oluşturdu. Ben böyle çok gidip gelmeli hayatıma müdahale edecek bir aile istemem. Zaten başka Bi konu daha var. O buna göre Bi tik daha halledilmesi kolay diye erteledim. konu acilinca o sordu. Ben seni kaybetmek istemiyorum dedi. Baştan karar ver diye
Off bu benle düzelmesi zor demi
Olucak benceIste bu olursa diye korkuyorum. Sonuçta annem diyerek ... annesine karşı sanki borcu var gibj düşünüyor şaka yapmıyorum ya.
Düzelir diye kabul edersen, her defasında "sana ben bunu başta söylemiştim" duvarı ile karşılaşacaksın. Cicim ayları geçince toz pembe kısımlar kaos başlar eğer bu durum senin için kabul edilebilir değilse.Söyle ki bunu gizlemedogi icjn bende Bi kaygi oluşturdu. Ben böyle çok gidip gelmeli hayatıma müdahale edecek bir aile istemem. Zaten başka Bi konu daha var. O buna göre Bi tik daha halledilmesi kolay diye erteledim. konu acilinca o sordu. Ben seni kaybetmek istemiyorum dedi. Baştan karar ver diye.
İnşallah gerçekten teacher değildir.İlk kez kullanmakla ne alakası var? Klavye ile yazıyorsunuz. Neyse düzelt bakalım
Eyitim öyretimden bir haberİnşallah gerçekten teacher değildir.
İnşallah gerçekten teacher deği
Cevap vermek zorunda değilsinEyitim öyretimden bir haber
Size cevap vermedim zatenCevap vermek zorunda değilsin
Evet öyle yDüzelir diye kabul edersen, her defasında "sana ben bunu başta söylemiştim" duvarı ile karşılaşacaksın. Cicim ayları geçince toz pembe kısımlar kaos başlar eğer bu durum senin için kabul edilebilir değilse.
Baştan içine sinmiyorsa, sonrası da değişmeyecek.
Aşk veya beğenilmek yeterli değil, hayat birleştirmek için. Uyum, saygı, denklik, aile benzerliği, ailelerin kabulü, maddiyat vs her şey gerekiyor.
Kabul etmiyor sen o annelerinin dedigini yapan aile kuramayan erkeklerden mu sanıyorsun diyorAşırı anneci, çok anneci, felaket anneci
Bence kendiside öyle. Annesinin araması bile cocuğun anneci olduğunu gösterir. Siz bence bu ilişkiyi ilerletmeyin çok üzülürsünüz 3 kişilik evlilik olmazEvet öyle y
Kabul etmiyor sen o annelerinin dedigini yapan aile kuramayan erkeklerden mu sanıyorsun diyorbide şu var bu yapmasa bile annesi sürekli iletişim halinde ben abartıyor muyum acaba ?
İki kişilik aile olcaz diyor kimse bize karışmaz dedi. Sen neden böyle düşüyorsun diyir kafamı karıştırıyor annesini tanımıyorum henüz torunlarına felan bakiyir kadin evlatları annesine toz kondurmuyor çok iyiymis:/ ben kemdim çok fazla hayatıma müdahale edilmesinden hoşlanmam korkuyorum.Bence kendiside öyle. Annesinin araması bile cocuğun anneci olduğunu gösterir. Siz bence bu ilişkiyi ilerletmeyin çok üzülürsünüz 3 kişilik evlilik olmaz
Senin abartıp abartmaman önemli değilEvet öyle y
Kabul etmiyor sen o annelerinin dedigini yapan aile kuramayan erkeklerden mu sanıyorsun diyorbide şu var bu yapmasa bile annesi sürekli iletişim halinde ben abartıyor muyum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?