Anneannem;;

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
643
40
Bugün Anannemi kaybettim..Çok hastaydı kalbinde sorun vardı ve dayanamadı bu dünyadan bugun sabah 7,30 da ayrıldı..Anannecim sen mezarında rahat uyu melekler hep yanında olsun..
Mekanın cennet olsun anannemmmmm senağlama bana hep tatlı esram yavrum kuzum derdi hala sesi kulaklarımda çınlıyor..
insanın sevdiğini kaybetmesi cok acı..Allahım kımsenın basına vermesin arkadaşlarım..hele ki o sevdiğin insansa :gitme::gitme:
senin cocugun olsun ben bakıcam ellerımle büyütücem derdi
ama göremedi bile senağlama Allahım nolur anannem rüyalarımdan
ayrılmasın beni eskisi gibi hep okşasın sevsin..o güzel pamuk elleriyle
saclarıma dokunsun..bugun benim için çok zor..:1no2: Mekanın cennet olsun
biricik canımdan çok sevdiğim anannecim senağlama

Kabri nur, mekani cennet olsun canim.
Allah sizlerede sabir versin.:Saruboceq:

Tatli hayatin en aci gercegi ölüm....hepimizin gidecegi yer güzelim.
Elden ne gelir?

Basiniz sagolsun:1hug:

teşekkür ederım sagol arkadasım..haklısın hepimizin gideceği yer orası ama insan dayanamıyo be güzelim

teşekkür ederım sagol arkadasım..haklısın hepimizin gideceği yer orası ama insan dayanamıyo be güzelim

Acin cok taze....simdi dayanamiyor gibi gözüksede dayaniyormus insan arkadasim, dayaniyormus!:teselli:

Bende sanmazdim, yakinini kaybedenleri görünce nasil yine hayatlarina devam ediyorlar nasil dayaniyorlar diye sorardim kendime....ehhh insanin basina geldigi vakit anliyormus.:çok üzgünüm:

Allah öyle bir sabir vermis insanogluna iste....Anneannenin icin yapabilecegin en güzel sey simdi, her persembe gecesi ruhuna bir yasin okumak dualarini göndermektir canim, aynen dügünlerde gelinle damada sunulan hediyeler anons edilir ya, öbür tarafdada melekler Anneannene senin dualarini duyuracak, torunundan sana bir yasin geldi diyecek!

Allah sabrini veriyor canim....

mekanı cennet olsun
başın sagolsun canım , ailene ve sana sabır versin

Çok sagol canım benim

rabbim affetsin..merhamet etsin..cnm bnm..size de sabırlar versin..
amin canım sagol

canım benım hakkaten cok zor şey ölüm dayanmak cok zor....Allahım geride kalanlara ömür versin..Tabiki ananneme yasin okuyacagım anannnemin bende emeği çok hakkı var..ama gidip göremedim telefonda helallik aldım cok zoruma gitti :1no2::Saruboceq:

:Saruboceq:Emir büyük yerden ne yapılabilir ki dua etmekten başka?Başın sağ olsun güzelim .Allah geride kalanlara sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömür,sağlık versin.Ölüm zordur hem bırakıp giden hem de kalan için... Asıl ölüm nedir bilir misin? unutulmaktır güzelim unutulmak .Eğer onu unutmazda anılarında yaşatırsan hep seninledir ölmemiştir,sadece mekan değiştirmiştir okadar...:teselli:

çok sagol canım.amin

başınız sağolsun,allah sabırlar versin...
mekanı cennet olsun...

amin canım sagol

Bşın saolsun canım yaa Allah gerıde kalanlara uzun ömür versin.Ben bu acıyı bılırım canım benım de annem öldü,2sene oluyor:gitme:senağlama

canım başınız sağolsun
Rabbim sabırlar versin inşaallah
annenecinin mekanı cennet olsun inşaallah
bu acıyı çok iyi bilirim
10 yıl önce ben de biricik babannnemi kaybettim
ilk torunuydum onun beni bir başka severdi
evlatlarım bir yana sen bir yana derdi bana
annem kadar emeği vardır üzerimde
o büyüttü sayılır beni
okuldan gelince annem işte olduğu için koşa koşa ona giderdim
çok erken kaybettim onu çok küçüktüm doyamamıştım canıma
liseye hazırlıktaydım
eve bir geldim annem evde
ne işin var dedim senin burada
babannemin hastanede olduğunu söyledi
başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen
benim canım babannem beyin kanaması geçirmişti
hastaneye koştum hemen
konuşamıyordu sadece çok az tepki veriyordu
elini tuttum sıktı elimi gözlerinden yaşlar damlıyordu
bunları yazarken bile ağlıyorum
doktorlar 3 haftayı atlattı mı eve çıkabilir dedi
hastaneye yattığını 21.günü Rabbimin rahmetine kavuştu babannecim
o gün yaşadıklarımı bir Allah bir de ben bilirim
halamla birbirimize sarılıp nasıl ağlamıştık
bana hep düğününü görmeyi çok istiyorum derdi
göremedi canımıniçi göremedi mafoldumben
10 yıl olmasına rağmen acım ilk günkü gibi
onu çok çok özlüyorum
rüyalarıma gelmesi için hep dua ediyorum
benim de bu fani dünyada zamanım dolduğunda ahirete gittiğimde ona kavuşmak için dua ediyorum
uzun oldu kusuruma bakmayın içimi dökmek istedim
Allah'ım tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin ve onları cenneti ile mükafatlandırsın inşaallah :Saruboceq:

Başınız sağ olsun:çok üzgünüm:Mekanı cennet olsun Rabbim sizlerede sabır versin :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…