teşekkür ederım sagol arkadasım..haklısın hepimizin gideceği yer orası ama insan dayanamıyo be güzelim
Çok sagol canım benim
mekanı cennet olsun
başın sagolsun canım , ailene ve sana sabır versin
amin canım sagolrabbim affetsin..merhamet etsin..cnm bnm..size de sabırlar versin..
Acin cok taze....simdi dayanamiyor gibi gözüksede dayaniyormus insan arkadasim, dayaniyormus!:teselli:
Bende sanmazdim, yakinini kaybedenleri görünce nasil yine hayatlarina devam ediyorlar nasil dayaniyorlar diye sorardim kendime....ehhh insanin basina geldigi vakit anliyormus.:çok üzgünüm:
Allah öyle bir sabir vermis insanogluna iste....Anneannenin icin yapabilecegin en güzel sey simdi, her persembe gecesi ruhuna bir yasin okumak dualarini göndermektir canim, aynen dügünlerde gelinle damada sunulan hediyeler anons edilir ya, öbür tarafdada melekler Anneannene senin dualarini duyuracak, torunundan sana bir yasin geldi diyecek!
Allah sabrini veriyor canim....
:Saruboceq:Emir büyük yerden ne yapılabilir ki dua etmekten başka?Başın sağ olsun güzelim .Allah geride kalanlara sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömür,sağlık versin.Ölüm zordur hem bırakıp giden hem de kalan için... Asıl ölüm nedir bilir misin? unutulmaktır güzelim unutulmak .Eğer onu unutmazda anılarında yaşatırsan hep seninledir ölmemiştir,sadece mekan değiştirmiştir okadar...:teselli:
başınız sağolsun,allah sabırlar versin...
mekanı cennet olsun...
cok sagol canım aminAllah sabır versin canım,mekanı cennet olsun:Saruboceq:
başınız sağolsun
Allah sabır versin size ve ailenize
mekanı cennet olsun
Bugün Anannemi kaybettim..Çok hastaydı kalbinde sorun vardı ve dayanamadı bu dünyadan bugun sabah 7,30 da ayrıldı..Anannecim sen mezarında rahat uyu melekler hep yanında olsun..
Mekanın cennet olsun anannemmmmm senağlama bana hep tatlı esram yavrum kuzum derdi hala sesi kulaklarımda çınlıyor..
insanın sevdiğini kaybetmesi cok acı..Allahım kımsenın basına vermesin arkadaşlarım..hele ki o sevdiğin insansa :gitme::gitme:
senin cocugun olsun ben bakıcam ellerımle büyütücem derdi
ama göremedi bile senağlama Allahım nolur anannem rüyalarımdan
ayrılmasın beni eskisi gibi hep okşasın sevsin..o güzel pamuk elleriyle
saclarıma dokunsun..bugun benim için çok zor..:1no2: Mekanın cennet olsun
biricik canımdan çok sevdiğim anannecim senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?