Anneannem ve teyzem hata bende mi ?

Ayak baş parmagım kırılmıştı 2 cocukla tek başıma uğraştım.

Ben evimde uzun süreli misafir sevmem

Annem hayatta karışmaz bu işlere iş bana düşüyor
Kendi başınıza iş acmissiniz. Olduğu kadar olurdu alçıda olsa . En azından kendi pisliğiniz olurdu . Hemen gönderin
Haklısınız gidecekler yakında
Eşimde çok bunaldı ama birkaç haftaya gideceğiz diyorlar zaten
Amann ne dayandınız ya 1 ay boyunca? İlk gördüğünüz an olanları gönderecektiniz sizi de yordum buralara ama gerek kalmadı artık diyerek.
Canım koskoca insanlar bir dünya valizle geldiler öyle gönderemedim işte
Ben kibarca yol verirdim küserlersede küssünler.
Ama aile işte insan kıyamıyor ama yavaş yavaş konuşmaya başlıyorum.
Ayak baş parmagım kırılmıştı 2 cocukla tek başıma uğraştım.

Ben evimde uzun süreli misafir sevmem
Size de tekrardan geçmiş olsun canım
Bu insanlar bir anda çıkmadı ortaya değil mi?
Çağırmadan düşünseydin keşke yapabilir miyim diye.
Yaparım diye düşündüm umduğum gibi olmadı maalesef.

yarım gün gelecek bir kadın ayarlasaydınız bundan iyiydi.en azından paranız giderdi sadece sinirleriniz değil
Keşke durum olsaydı da yapsaydım ama maddi açıdan sıkıntılı bir dönemdeyiz
Ayy bence bu kadar misafirlik yetmiş de artmış gibi kibarca gönderin
Yavaştan konuşmaya başladım birkaç haftaya gidecekler canım
Aynen öyle canım ne kadar tepemi attırsalar da diğer yandan kıyamıyorum ailem diye anneannem gene yaşlı başlı haliyle yemek yaptırmıyor ben yaparım diyor yapıyor ama teyzem anca telefon elinde ya oturuyor ya yatıyor hiçbir şeye dokunduğu da yok tek eylemi deli gibi her yer de saçı dökülmesi
Az kaldı gidecekler canım bende bunaldığımla kalacağım
Rezillik ya nezaman gidecekler acaba bir an once gonderin iyiyim ev ev ustune olmuyor vs yada kayinvalideme gidicem kalmaya bi bahane bulun evlerine gitsinler ne bu boyle
Ah ah ne çektim ne bunalımlara girdim bitecek inşallah
Buda iyi bir fikir aslında ama birkaç haftaya gideceklerini dile getirdiler
Acı bir tecrübe oldu diyelim
Anneyi ve kızını evine gönderelim
Bir dahada böyle bir duruma sokmayalım kendimizi
Kesinlikle
O saç toprağını gördüğüm an gönderirdim ikisini de. Ne diye dayanıyorsunuz bu insanlara, madem faydaları da yok?
Ailem diye alttan alıyorum canım
Kaynanamdan pek fayda yok canım
Kabus gibi...
Ben küçükken bize 1 aylığına bakmasj için kuzenimi çağırmışlardı rica minney.
Kendisi de akşama doğru 16.00 gibi benim zorlamamla uyanırdı
Aklıma o geldi
Benzer işler
Bende bu kısmı anlamıyorum siz bu insanları yeni mi tanıyorsunuz yardım istenecek insan var istenmicek insan var dertsiz başınıza dert açmak bu başka bişi değil bide bir ay maa aile bir arada
Ben bu şekil de olacağını bilsem kabul etmezdim ama olan oldu maalesef
Havalar da ısındı zaten sobaya gerek yok. Bunları kibarca göndermenin yoluna bakın.
Haklısınız

Ayy eşinize söyleyin,kendi misafirleri geliyormus yanda siz gidecekmissiniz gibi bir senaryoyla yollayın evden.Uzgunum bu yalana başvurun dediğim için ama oturup konussaniz hayatta size, haklısın kızım,diyecek insanlar değiller, anladığım kadarıyla,basınız daha çok ağrımasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…