• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne yüreği işte (Mutlaka Okuyun)

Burcucumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
793
174
123
Annemin yalnızca bir gözü vardı onu hiç sevmiyordum.Babam ben çok küçükken ölmüş annem evi geçindirmek için benim okuduğum okulda temizlikçi olarak çalışıyor du.bir gün okul da bana merhabe demeye gelmişti o an yerin dibine girdim ve hemen ordan uzaklaştım arkadaşlarım bana
aaa annenin yalnız bir gözü var dedi çok utandım.
Eve gidince anneme defol git yanımdan senin gibi bi annem olacağına ölsen daha iyi dedim
annem boynunu büktü:kusura bakma oğlum dedi sessizce
ve odasına gitti çok alındığı belliydi ama hiç üzülmedim çünkü ondan nefret ediyordum
çok çalıştım ve singapura okumaya gittim okulum bitti singapurda kendime bir yuva kurdum.
bir gün kapımız çaldı kapıyı çocuklarım açtı annemi görünce dalga geçip güldüler.Ben hemen yerimden kalktım ve anneme defol evimden çocuklarımı korkutuyorsun dedim annem sessizce:özür dilerim yanlış gelmişim dedi.
birgün eski okulumdan mezuniyet gecesi için davet geldi eşime iş seyahatine gidiyorum dedim.çünkü bi annem olduğunu bilmiyordu.mezuniyet gecesinden sonra sırf meraktan eski evime gittim.Annem ölmüştü
hiç üzülmedim .Komşularına bana vermeleri için bir mektup birakmıştı.
mektupta
Oğlum hayatın boyunca senin utanç kaynağın olduğum için özür dilerim singapura gelip çocuklarını korkuttuğum için çok üzgünüm
biliyormusun oğlum sen küçükken bir kaza geçirmiştin ve bir gözün kör olmuştu
ben bir anne olarak senin tek gözle büyümene razı olamazdım ve bu yüzden TEK GÖZÜMÜ SANA verdim.o gözle benim yerime gördüğünü düşünüyor ve çok mutlu oluyordum

elveda seni çok seven annen

Ya bunu okuyunca goz yaslarimi tutamadim kizlar yaa senağlama:çok üzgünüm:
Sizlerle paylasmak istedim..

ben bu yazıyı daha önced okumuşdum kk da...

ama paylaşımın için teşekkürler yinede vereliniortak

cok güzel bi paylasim ellerine saglik cok duygulandim annelik herseyden fedakarlik etmek ama bu aralar kizlar annelik deyince aklima müge anlida cikan dilber geliyor
hala onu stresinden kurtulamadim kimilerine göre annelik canini verecek kadar kutsal bisey ama bu dilber gibileri neyse hayat cok zor

cok güzel bi paylasim ellerine saglik cok duygulandim annelik herseyden fedakarlik etmek ama bu aralar kizlar annelik deyince aklima müge anlida cikan dilber geliyor
hala onu stresinden kurtulamadim kimilerine göre annelik canini verecek kadar kutsal bisey ama bu dilber gibileri neyse hayat cok zor
ya bırak şu caniyi ne annesi ondan insan bile olamaz katil kadın:oklava::oklava::oklava:
yazık oldu çocuğa kızlarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yazı çok güzeldi teşekkürlermafoldumbena.s.a.s.a.s.

hiç anneden utanılınırmı ya namkör evlat işte
babasız büyütmüş okutmuş istediği mevkiye gelmiş ve evladın annesine yaptığına bak
yokmu sanki böyle evlatlar
1.eşimin diğer kardeşleri

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok kötü oldum okuyunca.Ben annemi başımın üstünde tasırım.o vicdan azabı ömrünce yesin onu ve onun gibi olanları;annesini hor görenleri :çok üzgünüm:

çok güzel bir yazı olmuş..
Allah kimseye hayırsız evlat vermesin..

bir ana baba 10 çocuğuna bakar ve yüreğine sığdırımış
ama bir evlat ana babaya bakmaz mış ...

ayyy çok kötü oldumsenağlamasenağlamaannelerimizn fedakarlıkları işte Allah başımızdan annelerimizi eksik etmesin böyle evletlarda ver mesin yarabbim:Saruboceq::gitme:

Çok güzel ve duygu yüklü bir yazı...sağolasın paylaşımın için...

zaten duygusalım,ağladım yaa,ANNE gibi kimse olmaz gerçekten.ANNEMİ ÇOOOOOK SEVİYORUM.

Back