Anne ve babası ile sorun yaşayanlar bakabilir mi ?

Olur mu oyle sey? Bu acimasiz yorumdan etkilecek binlerce insan var burada. Kimin haddine boyle acimasizca yorum yapmak?!
Elbette ki haddine değil...
Hiç kimsenin kimseyi tanımadan yermek haddine değil...
Ben bu tarz insanları pek onemsemedigim için doğrusu kafama takmiyorum.

Ben aynı ezikliği çocukluğumdan itibaren elim ekmek tutana kadar yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum.

Çalışmaya başlayınca gözüm açıldı, çok zorlandım 900 tl idi ilk maaşım. 500 tl kira ile kutu gibi bir evde annemin verdiği bir de eş dosttan aldığım dolaplar ile ev kurdum kendime . Faturalarımla ve yol parasıyla ay sonunda 10 tl kalıyordu cebime. Ama aydınlandım .
Farkettim ki babama hörmet eden insanlar babamı sadece pohpohluyor ve çok güzel kullanıyor.
Bana işe girdiğim gibi söylediği ilk kiranı veriyorum bir daha ne annenden ne benden hiçbirşey isteyemezsin . (İşim farklı şehirde eve 2,5 saat uzakta olduğu için taşınıp ,kurtuldum). Annem kredi kartına ek kart çıkartmıştı o ayrı. Ama zaten kadına beş kuruş para bırakmayıp emekli maaşını elinden aldığı için kredi kartını hiç kullanmadım.
Çok mutsuz olduğum halde çalıştım çok çalıştım ve maaş olarak mükafatını aldım. Eski iş yerimdeki eziyetlerin bana tek artısı kendi sektörümde ve yaşadığım yerde gerçekten iyi kazanıyor olmaktı dayandım bende.
5 sene geçti bak şimdi babam yalnız . Etrafındaki insanlar sadece anneme olan sevgilerinden yanındalardı anladı bunu. Annemin maaşını alamadığı için hep borç içinde. Umrumda da değil. Emekli maaşı altında evi arabası var.
Bu arada ilk mezun olduğumda bende 3 ay işsizdim. Arkadaşlarıma yalanlar söylüyordum sırf dışarı çıkmayayım diye.
Evde otursam hiç bir şey yapmıyor oluyordum, dışarı çıksam nasıl utanmadan dışarı çıkıyordum ona göre.
Ama cv göndermediğim yerde yoktu .
Yani canım benim bazı babalar baba olamıyor işte. Dışarıya karşı kızımı çok seviyorum ölüyorum bitiyorumlar ama evde hakaret, ezme ve sonu özgüvenini kaybetmek. İnan çocukluğumdan beri öyle ezmiş ki mesleğim için her girdiğim sınavdan çıktığımda ağladım başarısız oldum kesin diye ama aslında hepsini de geçtim. Adam hayatım boyunca öyle ezmiş ki benim özgüvenim kalmamış.

Çok uzun oldu üzgünüm aynı şeyleri hissettim okuduğumda o yüzden senin de benim gibi olmaman için yazıyorum. Maşallah iki üniversite bitirmişsin. Eğitim sertifikalarında var. Mesleğin ne bilmiyorum ama tecrübesiz eleman maaşları çok düşük olur malesef bir yerden başlaman gerekiyor mutlaka unutma. Hani iş için olan bir sosyal medya sayfası var. Orada mutlaka hesabın olsun ve iyi firmaları takip et. İnsan kaynaklarını ekle,gelen talepleri tanımasan da kabul et ki bağlantıların gelişsin. İnternette kariyer sitelerinde çok aktif ol

Belli ki yaptiginiz hicbirsey babanizin kiymet verdigi seyler degil. Calismaniz iliskinizi kurtalarmak icin anahtariniz. Sadece universite bitirdim diye is secmemenizi ve bi yerden baslamak icin gerekirse supermarketlere bile basvurmanizi tavsiye ediyorum.

Bos oturmayin kesinlikle. Akmasa damlar. Hem calisirken is bulmak daha kolay oluyor.

Gözükmez kardeş..
Ben evin kızı degil hanımı modundayım gerci bizde anne yok mecburen bana kalıyor bazı seyler..
Annemin yoklugundan bende baska etkilenen yok evde. Ayni düzeni devam ettirmek icin cabalayan yorulan benim cunku.
Ben hasta olup yatamiyorun bile :)
Gelip biz cok aciktik bişeyler hazirlasan bile diyorlar..
Evet bu bizim suçumuz.Biz alıstirdik bu rahata.Simdi de önünü alamıyorum bende sallasam ipin ucu kaciyor.
Evli bir kadından farkım kalmadı diyorum kendime :)
Allah yardımız olsun ne diyeyim..

Konu sahibini kendine getirmek size mi dustu?

Yasamaniz dilegiyle...

Temennin umurumda değil de seni de kendine getirmek istedim. Benim acımasız olduğumu düşünen sen, nasıl baskasında elestirdigin bir şeyi yapabiliyosun acaba? Komik oldu :)

Temennin umurumda değil de seni de kendine getirmek istedim. Benim acımasız olduğumu düşünen sen, nasıl baskasında elestirdigin bir şeyi yapabiliyosun acaba? Komik oldu :)

Tüm yorumlarımı tek tek inceleyin bakalım. Bu kadar acımasız ve daha da önemlisi hadsiz bir yorumum olmuş mudur acaba? Ayrıca, birilerini kendine getirme gibi lüzumsuz bir misyonu da hiç üstlenmedim.

Komik değil, acınası...

Son düzenleme:

O kadar boş vaktim yok üzgünüm gördüğüm kadarı bana yetiyo. Kötü bir insansın sen. Tanımadığın birine beddua edecek kadar kötü.

O kadar boş vaktim yok üzgünüm gördüğüm kadarı bana yetiyo. Kötü bir insansın sen. Tanımadığın birine beddua edecek kadar kötü.

Siz burada konu sahibi başta olmak üzere, ben ve diğer tüm işsiz insanların moralini/motivasyonunu yerle bir edecek kadar merhametsiz olun, sonra kötü ben olayım.

Oldu.

Siz burada konu sahibi başta olmak üzere, ben ve diğer tüm işsiz insanların moralini/motivasyonunu yerle bir edecek kadar merhametsiz olun, sonra kötü ben olayım.

Oldu.

Senin yaşamındaki komplekslerinin ceremesini bir yorumdan dolayı çekmek zorunda mıyım ne ilginç bir insansın. Sana tek bir sözüm dahi yoktu geldin kendin bulaştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…