anne ve babalarımız

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar babama gercketen uyuz oluyorum belki kızıcaksınız ama bugun olan olayı yazıyım

sanki kendisi hic genc olmamıs hic hep eski devir anasını babasını dusunun butun tatilllerini anasının yanında geciren tabi annem ve bizde dahil ki kendisi calıstıgı is dolayısıyla hem yurt ici hemde yurt dısı otel vs lerde firmalarınn belirledigi otellerde ücretsz konaklama yurt ici yurt dısı diyorum yani bide düsünün bu kadar imkanımız varken biz buyuyene kadar gitmedik buyuyunce baskılarla bi kac kere gittik sonra ben zaten evlendim

neyse simdi takmıs benim gezmeme turlara gidiyorum ya neden gidiyomusun aklı hep para ttoplamakta yaa bu yasımda gezmicem yemicen de ne zaman yapıcam dedim bak annem 50 yasında kadın istese her yere gidebilir ama ruhunu curutmusun kadının sesi cıkmıyo senin yuzunden gitmemis artık da istemiyo dedim ben annem degilim dedim cünkü esim bana karısmaz beni bilir orduya salar bu cumleyıde herkeze söyler sonra anneme bagar cagar annemde susup onu dinliyo aynı azar yiyen cocuklar gibi halının desenine bakıyo delirdi cok daha ileri gidicektim ama dengesiz babam defol gelme der annem sesini cıkaramaz onu yanlız bırakmıyım diye sustum

yani sizin babalarınızda böylemi hata sonu esim macamı gitcek söylenir ne biliyim özel günlerde tatil mi hediyemi sevgiliiler günü icin yuzuk aldık mesela onun tası düser ya hic bi hayırlı olsun kızım sen böyle seyleri seviyosun gule gule kullan de bari be adam

burda okuyorum yani adamın bana 1 kurus destegi yok ne maddi ne manevi bari huzurlu ol keyfine bak sınırlı yazıyorum o yuzden atlıyorum bazı seyleri sabah neden tezgahta bi bardak varmıs annem neden 8 de kalmamıs ayyy kadın bıktı annemede kızıyorum o yokken carlar onun yanında süt kedisi bi insan nasıl kocasından bu kadar azar yer ben kaldıramıyorum annemede diyorum ne olabilir allah askıan ne yapabilir bosanma isleri yas zaten babam kimsenin elinden bisey yemez icmez nereyi gitse bakıcı olarak annemi alır yemek temizlik yapsın diye

dısardan babamıda gören derki oo ne efendi bi adam millete hayır isler neler yapar bize gelince bizi görsün annem kardesim gülüyoruz batıyo adama sürekli para harcamayın gitmeyin kardesim bile netten alısveris yapınca bana veriyo kargoyu babam sürekli söyleniyo ne alıyosak 3 te 1 fiyatını söylüyoruz sussun diye

sizinde babalarınız böylemi yani benim cevremdeki arkadaslarınm babaları sürekli aman kızım iyi olsun diye damadı kızını el üstünde tutar araba yoksa verir maddi manevi yanında olur bi ara araba alcaktık ona bile söyleniyo dicem kocana bi daha bu eve gelme diyo yaa sanane yani adam kredi ceker alır 1 lira vermedin bana 10 senede bari laf sokma

offfffff sinirliyim kızlar kusura bakmayın

Babanız zamaninda çok sıkıntılı zamanlar yaşamıştır belki. O yüzden şimdi size har vurup harman savurmayın paranızın kıymetini bilin diye öyle şeyler söylüyordur.
Annenizi azarlaması falan hiç hoş degil. Ama karı koca arasına girilmez.

:) babanın sorunu para canim ne yazikki para ile olan her mevzuda aynı sorunları göreceksin... sen evlisin sana karışmasını söylenmesi hiç doğru değil duymazdan gel yapacağın bisey yok
Hayırlı demesini de bekleme bence :)

Cümleleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın sen uzak durmaya calis para mevzularinda babanla paylaşma, gizli tut hep ben olsam oyle yapardim.
Baba sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz
( çirkin bir cumle oldu kabul )

Yokl hatta uk görmüş biri mi baban
yok c
Yokluk görmüş biri mi baban
evledigi ilk yıllar görmüstü gördüyse oda herkezde olan seyler sonra zaten girdigi firma cok iyi daha b kere bilmem ailece restoranta gidelim yemek yiyelim kaliteli bi yerde hepte suratına söylerim sen anılmıcaksın bi resmin bile olmıcak diye hep annem kardesim ben gideriz hatta babam götürmüyp diye ille her hafta bi program yaparim yeni cıkmıs neresi var annem gezsin görsün icinde kalmasın diye

cnm zaten ben mumkun oldugunca onla aynı ortama bile girmek istemiyorum cünkü kendi acıyo kendi söylüyo bende susan birisi hic degilim yani istiyoki ben calısmıyorum diye aynı annem gibi pasif oluyum gezmiyim tozmıyım kocamın sözünü dinliyim istiyo ona göre biri da olmadıgıma göre kendi kendine sürekli geziyosun neden para harcıyosun ama sürekli yani her gun hergun anneme bu yuzden kızıyorum demiyosun diyorum sen kocana sus seni yuzunden cocugum gelmicek yada seni 1 hafta bırakıcaım bak kızların yanına gidicem yeter bıktım senden diye hala annem cok asık bana kocam bu kadar bagarsa kendimi atarım be sinirden

Harcadığım paraya babam niye karışsın ki ? Japonyaya gidicez dedik singapur ve malezyayıda mutlaka görün dedi. Teşvikçidir yani :)
o kadar imreniyorum ki öyle insanlara burda sorsan ille her kızın mangal muhabbeti vardır mesela dimi babasıyla ayyy babam nefret eder 1 tane mangal anımız yok asırı pimpirikli canan karatayın erkke versiyonu aynıı,

esim cok sever bende bayılırım mesela ne laflar söylüyo bize annem geliyo yeme zehirlencen üstün kokcan sacın kokcak vs vs ne sanslısın yaa

Arkadaşım? Bu üyeyi herkes bilir;altın,para 2 3 liranın hesabını yapan biri,bana cevap verene kadar keşke bi bakınsaydınız.
iste sende beni takip ediyon aam isine geleni cevaplıyon ben para toplarım ama catır catırda yerim bunu yaz bence muhalefet olma yazmak icin yazma konumunda icine etme

Arkadaşım? Bu üyeyi herkes bilir;altın,para 2 3 liranın hesabını yapan biri,bana cevap verene kadar keşke bi bakınsaydınız.
O halde size soru sorup zamanınızı bana cevap yazarak harcadığım için özür dilerim sayın üye :).
Cevap yazarken genelde konuya odaklanırım da eski konuları taramiyorum.
Maglum değişmeyen tek şey değişimdir

Sende onu öyle kabullen,değişmez adam bu saatten sonra..
biz mangalı yakıp bide rakı açıyoruz :) eşimde babamda tam mangalcıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…