yok cYokl hatta uk görmüş biri mi baban
evledigi ilk yıllar görmüstü gördüyse oda herkezde olan seyler sonra zaten girdigi firma cok iyi daha b kere bilmem ailece restoranta gidelim yemek yiyelim kaliteli bi yerde hepte suratına söylerim sen anılmıcaksın bi resmin bile olmıcak diye hep annem kardesim ben gideriz hatta babam götürmüyp diye ille her hafta bi program yaparim yeni cıkmıs neresi var annem gezsin görsün icinde kalmasın diyeYokluk görmüş biri mi baban
Bunuda nerden çıkardın arkadaşımDemek ki babana benziyorsun limoncu.
Sürekli para hesabi yapan,evliliğini paraya endeksleyen birisin ya sende,şaşırmadım babalı kızlı işte.
ama yasamayıda bilmeli o biriktiriyoda ne olucakya yasamadan gidicek yine bana kalıcakDemek ki babana benziyorsun limoncu.
Sürekli para hesabi yapan,evliliğini paraya endeksleyen birisin ya sende,şaşırmadım babalı kızlı işte.
cnm zaten ben mumkun oldugunca onla aynı ortama bile girmek istemiyorum cünkü kendi acıyo kendi söylüyo bende susan birisi hic degilim yani istiyoki ben calısmıyorum diye aynı annem gibi pasif oluyum gezmiyim tozmıyım kocamın sözünü dinliyim istiyo ona göre biri da olmadıgıma göre kendi kendine sürekli geziyosun neden para harcıyosun ama sürekli yani her gun hergun anneme bu yuzden kızıyorum demiyosun diyorum sen kocana sus seni yuzunden cocugum gelmicek yada seni 1 hafta bırakıcaım bak kızların yanına gidicem yeter bıktım senden diye hala annem cok asık bana kocam bu kadar bagarsa kendimi atarım be sinirden:) babanın sorunu para canim ne yazikki para ile olan her mevzuda aynı sorunları göreceksin... sen evlisin sana karışmasını söylenmesi hiç doğru değil duymazdan gel yapacağın bisey yok
Hayırlı demesini de bekleme bence :)
Cümleleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın sen uzak durmaya calis para mevzularinda babanla paylaşma, gizli tut hep ben olsam oyle yapardim.
Baba sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz
( çirkin bir cumle oldu kabul)
Arkadaşım? Bu üyeyi herkes bilir;altın,para 2 3 liranın hesabını yapan biri,bana cevap verene kadar keşke bi bakınsaydınız.Bunuda nerden çıkardın arkadaşım
o kadar imreniyorum ki öyle insanlara burda sorsan ille her kızın mangal muhabbeti vardır mesela dimi babasıyla ayyy babam nefret eder 1 tane mangal anımız yok asırı pimpirikli canan karatayın erkke versiyonu aynıı,Harcadığım paraya babam niye karışsın ki ? Japonyaya gidicez dedik singapur ve malezyayıda mutlaka görün dedi. Teşvikçidir yani :)
iste sende beni takip ediyon aam isine geleni cevaplıyon ben para toplarım ama catır catırda yerim bunu yaz bence muhalefet olma yazmak icin yazma konumunda icine etmeArkadaşım? Bu üyeyi herkes bilir;altın,para 2 3 liranın hesabını yapan biri,bana cevap verene kadar keşke bi bakınsaydınız.
O halde size soru sorup zamanınızı bana cevap yazarak harcadığım için özür dilerim sayın üye :).Arkadaşım? Bu üyeyi herkes bilir;altın,para 2 3 liranın hesabını yapan biri,bana cevap verene kadar keşke bi bakınsaydınız.
Sende onu öyle kabullen,değişmez adam bu saatten sonra..o kadar imreniyorum ki öyle insanlara burda sorsan ille her kızın mangal muhabbeti vardır mesela dimi babasıyla ayyy babam nefret eder 1 tane mangal anımız yok asırı pimpirikli canan karatayın erkke versiyonu aynıı,
esim cok sever bende bayılırım mesela ne laflar söylüyo bize annem geliyo yeme zehirlencen üstün kokcan sacın kokcak vs vs ne sanslısın yaa