anne ve babalarımız

Aman limoncum ne takiyosun ki baban sen geziyosun diye aoyleniyorsa kndan para da izin de istemesigine gore sorun yok.
Fazla kafana takmissin bosver gez gitsin

Siz beraber mi yaşıyorsunuz anlamadım ki
sevgililer gününde eşinin aldığı hediyeye baban niye hayırlı olsun desin . Beklentileriniz biraz fazla mı acaba

şöyle bi saate baktım da tam bir ay önce bu saatlerde babamın ölüm haberini aldım. benim babacım pamuk gibiydi bize karşı ama zamanında yaptığımız kavgalar küsmeler söylenen bütün sözler bitti gitti. hayat bir var bir yok. bu kadar acımasız olma limoncu

İyi de huyunu biliyorsun Ada'mın neden yüzüğü bileziği gösterirsin

O harcamayarak mal mülk sahibi olmuş işte

Söyleme her şeyi anlatma

Okul kapanınca tatile gittik 5 gün annem sordu kaç para diye ne yapacaksın sana ne dedim belki ben de gideceğim dedi o Zaman gider öğrenirsin dedim

Söyleyeceğim miktar kimine göre azdır ama annem çok bulur ben de ona söylemedim fakat o pahalı olduğunu anladı O bilgi yeter ona

Örneğin özel hastanede doğum yaptım Kv kaç para kaç para diye sordu durdu söylemedim

Oğlumun parasını özel hastaneye vermiş dersi o para ona göre çoktu oysa benim bir aylık maaşımdı

Sonuç, kimseye aldığını yendiğini içtiğini gösterme anlatma hem nazar değerler sana

Isterse karşıma geçip küfretsin bana babam sağ salim ya yeter

Kız Limoncu babanın kızısın yeminle

Son düzenleme:
Babam cok yokluk görmüş ama şimdi çok şükür halimiz vaktimiz yerinde.
Tatile mi gidicez? 5 yıldızlı otele gidin der. Veya birşey mi alıcaz, ona fiyatı yüksek söyle, hosuna gider. Pahalı olan şeyin çok kaliteli olduğunu sanar.
Ben ise öyle davranamam. Babam bizler için hayatını çalışmaya verdi. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Uzun ömür versin.

dehşete düştüğüm ama normal cümlelerle ifade etmek istiyorum, merak ettim bir de. kardeşini hastaneye götüreceği benzinin parasını mı hesaplıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…