Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aynen benim de canim cok cok yaniyo asla yapamam o pozisyondaArkadaşlar hamile kalmak için bacak omza pozisyonunu duydum bunla hamile kalan varmı bide benim canım bunda çok yanıyo içim yırtılıyo sanki ama çocuk için katlanirim varmı benim gibi böyle canı acıyan
Bende cocuk cok istiyorum ama aciya katlanamiyorm zar zor ilişki oluyo. Sen kac zamandir bebis istiyonKatlanmama göre inşallah işe yarar![]()
5 aylik evliyim ağustosta evlendm hic korunmadk3 aydır korunmuyorum canım sen ne zamandır düşünüyosunn
Kns en yakin zamanda hamis kaliriz cnm. Kac yasindasn sen tatlmBende 3 aylık evliyim hiç korunmadım
Ins tatlm :)İnşallah canım hayırlısı 25 yaşındayım
Akmasi tamamen normal neden bunu sorun haline getiriyon anlamadm. Iliskiden sonra yarim saat bacaklarinu kapatip yan uzanman yeterli!Ayağa kalkınca akıyo tabi canim yoksa normalde baya bi akıyo bu pozisyonda değilken
Ayağa kalkınca akıyo tabi canim yoksa normalde baya bi akıyo bu pozisyonda değilken
Neden sorun haline getireyim benim sorunun akip akmamamsi degil ki sonucta ne kadar akmazsa da o kasar iyi ama demiAkmasi tamamen normal neden bunu sorun haline getiriyon anlamadm. Iliskiden sonra yarim saat bacaklarinu kapatip yan uzanman yeterli!
Bide böyle dene bakalımbizimde öyle acaba ondan mı tutmuyor ki diyorum sonradan da normali böyle ama diyorum bır kaç kışıden de bnım akmadı falan diyo kafam karıştı
Yok tatlm onlar akincaya dek zaten senin vajinana girdigi kadarıyla spermler girmis oluyo hepsinin girmesi gerekmez ki onu sorun etme sakin ins rabbim bize hayırlı evlatlar verirNeden sorun haline getireyim benim sorunun akip akmamamsi degil ki sonucta ne kadar akmazsa da o kasar iyi ama demi