• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNE VE ADAYLARI BAKAR MISINIZ ???

snglfhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
67
11
38
35
Arkadaşlar hamile kalmak için bacak omza pozisyonunu duydum bunla hamile kalan varmı bide benim canım bunda çok yanıyo içim yırtılıyo sanki ama çocuk için katlanirim varmı benim gibi böyle canı acıyan

Arkadaşlar hamile kalmak için bacak omza pozisyonunu duydum bunla hamile kalan varmı bide benim canım bunda çok yanıyo içim yırtılıyo sanki ama çocuk için katlanirim varmı benim gibi böyle canı acıyan
Canim aynen benim de canim cok cok yaniyo asla yapamam o pozisyonda

Evet canım ya çok fena ama çocuk düşündüğüm için denemek zorunda kalıyorum daha doğrusu katlaniyorum ama gerçekten de böyle yapınca ayaklarimi da havaya dikiyorum dışarı hiç sperm akmiyor

hiç sperm akmıyor derken? normalde biraz da olsa akar

Ayağa kalkınca akıyo tabi canim yoksa normalde baya bi akıyo bu pozisyonda değilken

Ayağa kalkınca akıyo tabi canim yoksa normalde baya bi akıyo bu pozisyonda değilken
Akmasi tamamen normal neden bunu sorun haline getiriyon anlamadm. Iliskiden sonra yarim saat bacaklarinu kapatip yan uzanman yeterli!

bizimde öyle acaba ondan mı tutmuyor ki diyorum sonradan da normali böyle ama diyorum bır kaç kışıden de bnım akmadı falan diyo kafam karıştı

Neden sorun haline getireyim benim sorunun akip akmamamsi degil ki sonucta ne kadar akmazsa da o kasar iyi ama demi
Yok tatlm onlar akincaya dek zaten senin vajinana girdigi kadarıyla spermler girmis oluyo hepsinin girmesi gerekmez ki onu sorun etme sakin ins rabbim bize hayırlı evlatlar verir

Back