• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütü nasil kesilir

Her anne bebeyini emzirmeli benim bebeyim 3 günlükken hastalandı ozuntuden sütüm kesildi mama verdim baktım olmadı zorla emzirmeye başladım pekemz sürdüm bir yandanda ağzına mama veriyordum çok şükür sağ göğsümu tuttu ama sol göğsümu tutmadı ben onu 4 ay boyunca sagarak verdim şimdi 7 aylık oldu yine emek istemiyor ben yinede kesilmesin diye sagarak veriyorum bir anne bebeyini kendi sütünü nasıl vermek istemez anlamıyorum Kuran'da yazıyor bebeyinizi 2 yıl emzirsin diye mama boştur salak olmasını istiyorsanız verin benim ilk oğlum emedi bende vermedim mama ve inek sütü verdim şu an on yasinda çok salak ve geri zekalı 2 ncı oğlumu emzirdim maşallah çok akılı bı 3ncusunude ilki gibi olmasın diye sagarak veriyorum
Bişey söylemek istiyorsunuz fikir beyan ediyorsunuz ama böyle bir üslup yok ! çocuklarınızla da böyle konusuyorsanız tavırlarınızı çok merak ettim vay çocukların haline ileride nasıl bir kişiliğe sahip olacak acaba !!

Ayrıca 1 yaşına kadar bebeğe inek sütü verilmez hasbelkader büyümüş çocuklar galiba kim bilir daha neler verdin bilmeden

Fikir beyan etmek ile hadsizlik yapmak arasında çok ince bir çizgi var. Allah bu ayrımı yapamayanlara akıl fikir versin. Bunu bilir bunu söylerim. Kadın bize keseyim mi demiyor keseceğim nasıl yapabilirim diyor. 9 ay karnında taşıdığı evladını ondan daha çok mu düşüneceğiz? Nasıl bir akıl tutulması. Demek ki birşeyler var anlatmadığı veya anlatamadığı hissettiği. Doğrusunun bu olduğuna karar vermiş. Neden zorluyorsunuz ki anlamıyorum. Böyle gereksiz karışmalar ile insanlara kendini sorgulatıyorsunuz. Ne hakkınız var buna tamam siz müthiş annelersiniz oldu mu? Egonuz tatmin olduysa kadını rahat bırakın ki sağlıklı düşünebilsin ve uygulayabilsin istediklerini.

Back